Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 71 400
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 1 185
Янче,моята е с една бъркалка,не съм имала проблеми. Удобно е и за мен е успешна покупка,но се скъса ремъка на моята и все забравям да потърся нов. Но тя си изкара едно 3-4 години ползване,Аляска е,от Метро я взех за 100-тина лева.

# 1 186
  • Euskal Herria
Хм, лично аз бих предпочела един планетарен миксер. Защото май повече ще влиза в употреба. Ама да видим Wink.

# 1 187
Не разбирам идеята да се ползва пекарната само за месенето и после да се пече отделно, а често срещам това мнение. Аз меся с помощта на кухненски робот, но го ползвам и като блендер и за рязане на картофи, зеле, моркови и пр., като имам и месомелачка към него и сокоизтисквачка. В пъти по-полезен уред ми е а заема същото място.(Е представките също заемат един шкаф, но си струва.)

# 1 188
  • Бургас
Яна, зависи колко хляб ядете. Ние определено намалихме количеството хляб покрай хлебопекарната. То една филия такъв хляб няма нищо общо с онези купешките, през които да четеш вестник. Нашата е от Лидъл, с две бъркалки. Ползвам я основно за хляб, веднъж месих тесто и не го харесах, както и два_три пъти за козунаци.

Марѝ, повтаря ли вечерята? И лятото ли така рано хапвате?

Съни, хайде сега и на твоя младеж да пожелая успехи в първи клас!
Лина и Катето и те да се отчетат след тържеството тези дни. Много първолачета се събраха, пропускам ли някое?

Ени, малката тръгна ли на градина?

Светълчо, за люлката сън не спах, докато не я поръчах, а сега седи като паметник. Две години и повече едно кафе не бях сядала да изпия там, ще видим това лято как ще е.

# 1 189
Селесте, хапвам към 18 часа, от поне 2 години и половина. Ако ще излизаме или сме канени някъде- не ям толкова рано. Иначе преди час хапнах малко печени семки.

# 1 190
Рир, аз лично не пека в нея, защото не ми харесва корите. Моята има три степени - за дебела, средна и тънка кора, но нито един от трите варианта не ми харесва.
Правя си тестото там и после кеф ти кифлички, кремвиршки и т.н. Хляб не.
А иначе слагам всичко вътре и след час омесено и втасало Hands V

# 1 191
В действителност преди да опиташ готовия продукт няма как да знаеш дали ще ти хареса печенето, но пак бих гласувала в полза на робота, пред хлебопекарната.

# 1 192
Алечко, не ща да те банват, душо, ще си карам на въображение и...спомени Wink

Яна, много ми се ще да съм полезна, но като прочетох внимателно, не питаш колко прах събира и колко място заема хлебопекарната, та ще се въздържа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 193
  • Бургас
Аз на моята така и не съм ѝ изпробвала трите степени на изпичане, карам се опция „бързо втасване”, която е с около час по_кратка и не знам изпичането при нея на коя степен докарва.

Руми, тестото, което си споделяла за кифличките, в хлебопекарната ли го месиш?

Първа доза от новата реколта тиквички пристигна. Започва се.

# 1 194
Али, няма начин да няма начин... Сви ми се сърцето.

# 1 195
Селесте, да. Вече само това тесто правя.
Основно на кифлички и пица го унищожаваме 🙂
13-та програма е при мен. Час и петнайсет минути и е готово.

# 1 196
  • Euskal Herria
Шугър, ма как да не съм мислила за праха и мястото. Ама пък не сме тръгнали да купуваме в момента. Wink
Аз си казах - за мен по-необходим е планетарния миксер с всичките му приставки. Ще ми влезе в употреба за всичко - и за кремове, и за теста, и за какво ли не.

# 1 197
Янче, нямам хлебопекарна, нямам и планетарен миксер, но и аз бих избрала миксера.

# 1 198
А Янче,ти искаш да се улесниш с тортичките. ☺ Нямам такъв миксер,а искам и аз. Но нямам и място на плота. Мечтая си за голяма кухня с огромен плот,на който да имам място за всичко. 😣

Селесте,още не сме пуснали изследванията,че ни беше изтекъл и прегледа,и гражданската,та не можахме да стигнем до лабораторията. До края на седмицата се надявам да успеем. Ще се оплаквам тук,та ще разберете със сигурност. 🤣🤗

# 1 199
Добро утро!

Наспана съм аз  и всичко е точно 😁

Нещо ме е емнала въртележката и голямо търчане насам натам. Не съм доволна така. Днес пак 100 задачи- работни и не работни.

Спорен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт