Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 71 399
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 1 200
  • На брега на реката
Добро утро,

Съни, изтървала съм. На добър път, на детето ти!

Али, мило дете, от все сърце ти желая да се случи това, което ще е най-добре за теб. Тя съдбата си знае работата. Ама може да и се помогне малко. Wink

Свет, идеята ти за агенция е чудесна! Подкрепям напълно. За внучката, не съм знаела, че и тя е рожденичка, заедно с теб. Да ви е здрава и много да ви радва.

Яна, аз нямам и двата вида споменати уреди, но сякаш, по-практично би ми било да се вземе миксера с различните приставки особено, ако ще се ползва само за месене и после ще се извайват разни красоти ръчно, а не просто да се яде хляб.

Тегаво ще ми е днес. Имаме гости и дъра-бъра, та до 1 часа и днес ще бия канче в бюрото. Mr. Green

Хубав ден дами, че господата зачезнаха!

# 1 201
  • на Мелмак
Добро утро!

Събудих се от плачА на жена, явно паднала пред нас. Имаше мъж с нея, който й помогна! Гадно, но пък главата така ме заболя Cold Sweat

Планетарния миксер е по-доброто решение, определено!

# 1 202
Добро утро!
Ще отскоча до пазара и после ще чистя работилницата.

# 1 203
Добро утро. Спи ми се, а задачите стават все повече.

# 1 204
  • Germany
Добро утро!
Реших да оставя малкият днес вкъщи, че вчера се оплакваше от корем, а днес имат спортен празник. Дано е добре като стане, че в петък ще празнуваме на втори тур рожденият му ден и трябва да е пушка. Утре и в петък са почивни дни и ще поодъхнем малко.
Яна, ние сме с машина за хляб на Мулинекс. Правим от време на време хляба там и я ползваме за месене. Във вашият случай, по удачно ми се струва да вземете миксер.

# 1 205
  • Бургас
Добро утро!

Свет, да е честита, на патерица, Майското цвете! Здрава и щастлива да расте!

Напазарувах, минах и през Лили за парфюм на мм, че е рожденик утре, супата за обяд се вари, а аз сядам с кола маската, че навън си е за къси гащи определено.

Мони, дано е било временно неразположение и е пушка юнакът за втората серия веселби! Вики и тя се прочиства нещо от снощи, но пожела да отиде на училище.

Ети, да изчезва бързо главоболието!

# 1 206
Аз пък съм за хлебопекарната, въпреки, че и аз не я ползвам за хляб.
Но за месене ми е безценна, козунаци, закуски всякакви, чисто, прибрано, втасва си там и само си го печеш както си искаш.

Никога не бих си бих купила робот, огромно нещо, огромни купи, зелето ще го режа на локумчета, че да ми го направи ситно, айде нЕма нужда. Имам си блендер за лук, моркови и т.н. и Вьорнер за зеле. Стоят си ми на плота и си ги ползвам ежедневно. Лидълски са ми повечето уреди, нямам никакви оплаквания, ако се счупят пак такива бих си купила.

# 1 207
  • София
Добро утро!
Имам хлебопекарна и я ползвам за месене и втасване. Особено около Великден правя доста козунаци и не си представям как бих се оправила без нея. Предимството пред миксера е, че поддържа и подходяща температура за втасване.
Алечка, дано преодолееш лесно раздялата, не мога да си представя какво изпитваш!
Мен ме вълнува предстоящия втори рожден ден на внучка ми. Готова съм с подаръците, сега чакаме деня и се моля майка й да не роди второто преди това, че вече е в деветия месец и може да се случи всеки момент! Надявам се да изкарат рождения ден първо и след това да се ражда братчето.Heart
Слънчев ден ви желая!

# 1 208
Добро утро!
Спи ми се и на мен днес, но го отдавам на вчерашното тичане и умора.
И аз имам хлебопекарна. Преди десет години ни я подариха нашите кумци, на Мулинекс е, с една бъркалка, макс.1кг, но ни идва идеална. Както и Рая спомена, аз също предпочитам там месенето, защото е на едно място всичко и втасва идеално. Иначе и за хляб си я ползвам, но когато сме вкъщи, иначе като сме в движение лятото и по-често на вилата, я ползвам доста по-рядко.

# 1 209
И пекарна и миксер имам. За теста и хляб определено си ползвам пекарната, дори и да е само за замесване и втасване. Миксера ползвам много рядко, хем от години си мечтаех за такъв и мислех, че ще ми е голям помощник. Ами не е така. И до сега по-често си ползвам обикновения миксер, а не е като да не правя торти и сладкиши. Месила съм в планетарния два-три пъти, но хем е по шумно, хем е повече врътня с него. Пекарната я зареждаш с продуктите и забравяш за нея. Тя сама си прави всичко. Моята е Горение, с две бъркалки.

Тортоправене ме чака тези дни, че Буболечето ще я кръщават. Да видим само как ще се организирам, че ще ми я оставят за 2-3 дни, за да си свършат малко работа. Предусещам забава и печене на блатове по среднощ Stuck Out Tongue Winking Eye. Поне ми дадоха насоки каква да е на вкус тортата и горе-долу как да изглежда.

# 1 210
  • Euskal Herria
Добро утро!
Благодаря за мненията, момичета! Ще поумуваме, не е спешна покупката.

# 1 211
  • Бургас
Еха, Мериан, колко вълнения ви предстоят, и все хубави! Братчето да не бърза да пообърка рд на кака си, и неговият ред ще дойде.

# 1 212
  • София
Еха, Мериан, колко вълнения ви предстоят, и все хубави! Братчето да не бърза да пообърка рд на кака си, и неговият ред ще дойде.
Да, и освен това празника ще е двоен-рожден ден и денят на детето! Съвпадение е също, и че дъщеря ми е през юни-на 6-ти. А другото съвпадение е, че майка ми, аз и дъщеря ми сме родени на 6 дата. Laughing Само да сме живи и здрави да празнуваме!

# 1 213
Добро утро!
Напазарувах, минах и през Лили за парфюм на мм, че е рожденик утре, супата за обяд се вари, а аз сядам с кола
Забрави да споменеш коя баба вари супата! Joy

# 1 214
  • Бургас
Ааа, Марѝ, ней така, лично си я правих. Wink Кутийките от доста време са на изчезване те. Абе мен самото готвене не ме плаши, макар и да е по задължение, а измислянето на меню. ММ може само на сандвичи да кара и въобще не ми помага с идеи, а за децата си трябва готвено, разнообразие.

Мериан, юни месец ще ви е мини Коледа с толкова празници/подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт