Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 71 398
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
В 16,15 съм на АГ преглед,който спечелих от Щерев,да ми стиснете палци.

# 1 216
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Добър ден! Nature Sun With Face

Имах интензивен предиобяд и сега, когато си седнах на бюрото, се отпуснах и рязко ми се доспа. Sleeping
Отказах се да върша друга работа и реших да ви нагледам. Computer

Алечка, много съжалявам да прочета това за приятеля ти. Но вие сте разумни хора и вярвам, че сте преценили добре ситуацията. Hug Heart

Веси, меко казано "странни" шефове имаш. Да им се чудиш на тези как им върви работата. Тоест не се чудя, знам - някой друг го отнася ... Дано имаш късмет с намирането на ново място. Трудно се издържа в такава среда. Hands Thumbsup

В този контекст абсолютно подкрепям Веси1 за ключовата роля на работодателя. И при нас наблюдавам едни "изкривявания", но да видим до кога. Imp

Мари, сега е много модерно да се строят силози. Много ЗП-та са се юрнали да го правят. Не знам дали усвояват еврофондове или действително работата им върви толкова добре, че правят големи инвестиции. Съпружието вече построи две зърнобази със силози, третата отказа. Та когато почваше първата, ходи към Стара Загора да се обучава. Успех и на мъжа ти! Flowers Four Leaf Clover

Яна, да кажа за хлебопекарната и аз. Когато преди повече от 10 години проучвах за моята, бях запомнила от четенето на теми, че е хубаво да е с две бъркалки, да има два реотана за печене и да е с хоризонтален контейнер. Защо, вече не си спомням. Blush Инак моята е на Мулинекс, с приставки за багети, които дори не знам дали още ги имаме (Руми, Joy), а любимата ми  програма също е 13, час и петнайсет минути. Добър приятел си ми е и си я ползвам. Не съм забелязала да ядем повече хляб от преди. Bread
Ех сега, аз си имам няколко броя "мишелинчета", но определено хлебопекарната не ми е виновна. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ети, много стресово събуждане си имала. След нещо подобно на мен цял ден ми е чоглаво. Дано и ти и жената сте по-добре. Hug
Мериан, 2в1, хубави емоции ви предстоят. Нека всичко мине по план. Balloon Cake Champagne

Мид, стиснах те. Hands Thumbsup

Ох, май ще пийна едно редичко кафе. Coffee Макар и да ми е късничко. Напоследък с това безсъние и аз започнах да си задавам въпроси дали не се присъединявам към "онази" групичка с физиологичните промени. Не ми се иска, а и рано ми се вижда.  Kissing Heart

Приятен следобед! Blush

# 1 217
Открих сезона за събиране на тен.....1 месец по- късно от миналата година. Важното е, че вече времето е ок и до седмица се надявам да наваксам.
Мериан, Бобулина, постовете ви са хвалба, а не оплакване, нали? Торти, бебчета, празници.....все хубави емоции.
Мид, стиснах те.

# 1 218
Открих сезона за събиране на тен.....1 месец по- късно от миналата година. Важното е, че вече времето е ок и до седмица се надявам да наваксам.

Маре, аде бе, аз вече се обелих веднъж Grinning

Мид, стискам!

Мериан, ууу, много хубави поводи ви се задават Heart Да почака малко новият човек рождения ден на кака си Simple Smile

# 1 219
Внимавай, Али, ще те настигна!

# 1 220
Мериан, чудесни поводи за празненства се задават при вас Simple Smile

Аз май ще почивам от утре до неделя. Почивен ден е при нас утре, а аз си пуснах и петък. Много започват да ме изнервят офисните преживявания напоследък. Задава се редовната среща на директорите, предстои ни местене в собствена сграда - и двете събития трябва да се случат до края на юни и нервите са опънати до скъсване. На мен пък не ми се струва нито едното, нито другото достатъчно важно, че да се истеризира около мен (всеки с неговите си грижи) и трудно намираме баланс напоследък. Затова - 4 дни почивка ще си дам.

Мари, Алечка, хващайте тен и заради мен Simple Smile При нас едва тези дни достигат градусите до 17-20 Simple Smile

Мид, стискам!

# 1 221
  • някъде ... тук ...
Ние открихме сезона на тена в неделя и изгоряхме Crazy
Щото забравих или по-точно изобщо не се сетих, че вече е топло и на басейн без мазила не става.

# 1 222
Вчера мъжът ми беше изгорял на гащеризон. Ама много смешен, хем го болеше, хем на нищо не приличаше Simple Smile

# 1 223
  • sofia
Мериан, хубаво ще наредите празниците през юни!

Ланд, точно така действай - над нещата и хич не се връзвай на работните организационни истерии.

За езиковия курс такъв график ми праснаха, че чак се стреснАх:

Понеделник, вторник и четвъртък – 16.00 – 19.15ч. (юни)
Всеки ден (от понеделник до петък) - 16.00 – 19.15ч. (юли)

Начало на курса 03.06.2019г.
Последен учебен ден - 23.07.2019 г.
Финален изпит - 25.07.2019 г.

Ще ми се такова таковата Joy ама поне е без пари.

Оф, пак се събраха на следобедна хапка-пийка при мен (просто кухньо-стаята има връзка с моя кабинет). И при затворена врата пак се чува всичко....вече знам в детайли всичко за почивката на колеШката.

# 1 224
  • София
Nature Sun With FaceВикате изгоряхте на слънце, ама поне се показа това слънце, че цяла пролет го чакаме и се чудим дали ще дойде! И сега кво, до вчера беше егаси студа, сега стана егаси жегата! Няма угодия!

# 1 225
  • Euskal Herria
Шантаво време е и при нас - вчера 14 градуса, днес 16, вдругиден щяло да бъде 32.
Мериан, хубав юни ви се очертава. У нас юли е такъв.

# 1 226
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Я ме светнете, моля, що е то "планетарен миксер".

Ние пък през май сме пълни с празници - 4 рождени дни и един имен ден. Двете внучки, малката снаха и аз сме майски китки, а пък Госпойца Прекрасна е и именячка. На червено съм още откъм средата на месеца. Joy

Мериан, Бобулинка, хубави емоции ви чакат, насладете се!

Селесте, ма как може да имаш такава люлка и две години да ни се люлееш на нея! И аз на Банкя имам всякакви видове люлки, ама е сложно ходенето дотам, пък и сама не е интересно.

# 1 227
  • София
Шест точки съм.Колпоскопия ми прави,идеална била.Още 2,3 деца могада родя.
Благодаря ви.

# 1 228
Браво, Мид.
Планетарен миксер е миксер с въртяща се купа, което въртене имитира въртенето на планетите.....От там и името му.

# 1 229
  • някъде ... тук ...
Бря, аз съм имала такъв още от раждането на големия, че даже като се счупи и следващ си купих. Само, че си го знам като миксер със стойка и купа.

Общи условия

Активация на акаунт