Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 71 396
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 1 230
Я ме светнете, моля, що е то "планетарен миксер".
..................
Това е, Свет.
Като цяло върши същото като обикновените. Просто можеш да го оставиш сам да джурка, докато ти правиш нещо друго. По-мощен е и може да измесва и тесто, което с малките става до един момент и после трябва да продължиш на ръка. Накратко, ако не се занимаваш с тортоправене всеки ден, не е нещо от първа необходимост Wink.

# 1 231
Рунд две започва след няколко часа.
Пак няма да имам време за вас, а вие пак мислете и стискайте. По-сериозно тоя път, моля, че да не се налага да ви е занятие до живот 🤗

# 1 232
Стискам! Мноого силно,до побеляване! 🤗

Мид,давай със следващия бонбон. 🤗

При нас си стана лято. С къси ръкави и боси крака сме с малката. Но пък до 17 няма излизане,че нещо хич ме няма. Онзи ден бяхме навън и направо въздух нямах,причерня ми,викам си да се прибираме,да не припадна някъде да изкарам акъла на детето. 🙄 Не знам дали нещо хормонално не ми куца,ама пък хииич не ми се обикаля по доктори. 😣

# 1 233
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Стискам, Беззахарова, стискам силно и колкото трябва ще стискам. Hug
С теб съм! Heart

Ениуан, обърни си внимание. Не подценявай ситуацията. Flowers Four Leaf Clover

# 1 234
Зварте, (така ли се пише не знам) аз дори не знам какво да си изследвам. Малко излишни килограми,които нямат сваляне,а сега и това задъхване и недостиг на въздух,а и нервност,такива едни “обикновени” са ми оплакванията. Четох за щитовидната жлеза,ама не обичам да си измислям диагнози сама и да си внушавам. Ако се задълбочи ще ида да се видя. Обещавам! ☺

# 1 235
  • Euskal Herria
И аз ще те посъветвам да видиш щитовидната жлеза.

# 1 236
Стискам, Шугъре!

# 1 237
Шугърче, не съм преставала 🤗🍀

# 1 238
  • На брега на реката
Шугърче, стискаме здраво! Hug

Ени, ако не чакате друго бебче и аз бих те посъветвала да си видиш щитовидната!

# 1 239
Шугър, да се върнеш по-бързо, отколкото очакваш. Мисля ви и стискам палци.

# 1 240
Ени, направи си тест 😘
Шугърче, стискам, много, чак до вас ще го усетиш🤗
Алечко, нищичко няма да кажа по твоя казус. Само че съдбата си знае работата 😍
Янче, хлебопекарна имам най-обикновена, от Метро. Подариха ми я преди 7-8 години.Чудна работа върши, ама много хляб ядем и сега съм преустановила ползването ѝ.

Моят дядо е получил инсулт, а аз тая седмица съм в командировка, та одеве се прибирах скоростно, в колата се помолих да ме чака, да си вземем довиждане поне. Чакаше ме, но не ме позна. Тъжно е. Няма да ви моля за палци, на почти 90 е, дай Боже всекиму такова дълголетие, просто споделих.

# 1 241
Ох Тути... 😔 Много прегръдки,пък дано има още дни човека.
Нямам идея за какъв тест става дума? Кръвен ли е?

Буболинка,не чакам! 😃
Навивате ме да се видя,че съм една нехайна,но с напредването на годинките не бива да е така.

# 1 242
  • Euskal Herria
За да се видят хормоните на щитовидната жлеза, се взима кръв. Една част вървят по каса, за другите трябва да платиш, ако искаш да ги изследваш. Личните лекари знаят.
Тути,  какво казват лекарите?

# 1 243
  • На брега на реката
Ени, прави се изследване на ТSH, FT3, FT4, TAT и MAT. Повечето ендокринолози не пускат всичко, а е добре да се видят, поне първия път.

Тути, близките са си близки, без значение на колко години са. Спомените с тях са ни мили.  Hug

# 1 244
  • София
Шугъре, стиснала съм те здраво и не пускам!

Общи условия

Активация на акаунт