Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 71 408
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 1 155
Свет 🤗 Аз бях писала преди, но теб те нямаше 🤗 Ще си остане красива и щастлива любов с кофти финал. Все пак по-добре е, че е изживяна, отколкото неслучила се изобщо 😊

# 1 156
  • ту тук, ту там
Али, разплакваш ме с втори пореден пост, момиче мило! Сигурно не бива да го казвам де, на теб и без друго ти е тежко. 😔
Пожелавам ти... даже не знам какво точно ти пожелавам в случая. В контекста на думите на Светълчо, пожелавам ти да намериш щастие без точки, въпросителни и удивителни накрая. Само многоточие безкрайно! Hug

# 1 157
Аз пък да кажа, че не/до/изживените любови болят много и дълготрайно. Като майка ти го казвам, за...би граматиката и следвай сърцето си. Не може да не може, ако това е Любовта. Вие си знаете де, сигурно има нещо, което ние не знаем. Щото на нашите години и опит вече съм сигурна, че само това има значение, къщи, работа...нищо друго няма смисъл

# 1 158
  • гр.София
Али, разплакваш ме с втори пореден пост, момиче мило! Сигурно не бива да го казвам де, на теб и без друго ти е тежко. 😔
Пожелавам ти... даже не знам какво точно ти пожелавам в случая. В контекста на думите на Светълчо, пожелавам ти да намериш щастие без точки, въпросителни и удивителни накрая. Само многоточие безкрайно! Hug
Все едно аз съм го писала, пак ми се насълзиха очите Hug
Рая, колко си права... Heart

# 1 159
Али, такъв късмет е да срещнеш онзи, който те допълва, с който ти е хубаво да мълчиш, с който можеш седмица да не си покажеш носа навън, да не видиш друг човек, и пак да ти е добре...
Абе ако този е ЧовекО.... Измислете нещо.
И по невъзможни любови са се състояли, вервай ми❤

# 1 160
Значи, минавам да се разпиша, и тъкмо да кажа, че нямам време и се сетих, че е все тая, щото в таз` тема май нищо не е смекчаващо вината обстоятелство – ни радост, ни мъка, може би единствено личната кончина, ама точно тоя момент не го бързам, та...ай да споделя:

Жаки, я се стягай! А, не...друго щях да казвам – реви бе, да даде Господ, все по такива поводи да й ревеш на Жаклината Heart Аз ще подавам кърпички (виртуално, когато се случи и лайф), които докато стигнат до теб ще са малко втора употреба, ма в такъв момент няма ми връзваш кусур, я! Ръка ще ти държа, ще те подпирам, ако трябва, за където сваря – цица, преса, важното да опазим баланса, а то че мъка...ами мъка си е, ама сладка, щом нещата следват естественият си ход и овеликолепната се приближава с бодра крачка към световната сцена Heart Eyes

Алечко, ти не си питала, ама гледам сипят се мнения, да кажа и аз, а? С (вече) не-романтичната ми, шугърова душа: никой не знае, може и да е за добро. Понякога има смисъл да борим обстоятелствата, а понякога е по-добре да приемем, каквото ни сполети. А и, нека не забравяме, че така ще остане идеалната любов HeartHeart Знам, знам, че има такива, които ей сЯ ще ми кажат, че са се омъжили за нея и тя е все такава и още по след нанайсе години, ама и аз се взех с голямата любов, от втори път Wink И има моменти, в които ми иде да придуша физическото измерение на голямата любов, щото ме докарва до неподозирани висоти на психозата Joy Когато дойде моментът, не слушай никого, не питай никого, остани сама със себе си и чуй вътрешния си глас, после му повярвай и го послушай. И последно – ако ти затрябва човек да реве с теб, ама така, че ти да трябва да го успокояваш, знаеш към кого да се обърнеш, нали Wink

Съни, весело да ви е партито Heart Eyes

Веси, дано ти излезе късмета и въпросният шеф да излезе от ежедневието ти окончателно!

Тит, чудно да си изкарате на родна земя!

# 1 161
Благодаря ви момичета 🤗 Сега пък вие ме разплакахте...
Всяка една от вас е права. Наистина не ми се навлиза в детайли. Вариантите са два- да го преживея и да го бъде. Да го преживея зависи от мен, да бъде не в момента под мой контрол. Бъдещето не е под ничий контрол 😊 Каквото дойде ще го приема.

Благодаря ви, че ви имам 🤗

# 1 162
Привет!
Али Hug Heart
Съни, весел да ви е празника!
Ренко, честит да ви е дома! Преди десет години усетих това чувство, да имаш свой собствен дом  Heart
При нас е лято, много ме зарежда вече това време. Чувствам се супер,а как нямам търпение да изляза в отпуска.....

# 1 163
..............
Наистина не ми се навлиза в детайли.
..............

Благодаря ви, че ви имам 🤗

Аз, като че ли, не бих отказала някой друг детайл, от по-пикантните, щото време за филми нямам, а добре прекарана нощ последно време, е непробудната Wink

За някои, нямам уточнявам, хич не ти трябва да си благодарна, ами се кръсти кат' се присетиш, че да продължаваме да отстоим на един интернет разстояние 🤣

# 1 164
  • на Мелмак
Алечко, май само аз не съм се изказала-според мен не трябва да е всичко на всяка цена! Решили сте да живеете за момента, направили сте го! Може би затова ви се е получило! Какво ще стане - ще хвърлим боб и ще видим Hug
Ама, май трябва да ходя до магазина за бобец, че без него няма да ми се получи врачуването! Grinning Та, Алечка ме разбра, де! Или поне така си мисля! Hug

# 1 165
И аз не съм се изказала! 😂 Поправям се веднага.
Каквото и да си пишем и съветваме,младите си знаят най-добре. Светът на Алечка не свършва с МсЧ,нито пък неговия с нея. Каквото и да стане,ние сме тук с теб,Али.

Сега и за Ренко се сещам да честитя новия дом! Много се радвам за вас,а и гледката ми хареса. 🤗
И още една прекрасна тераса видях с люлката. Умирам си за такива кътчета. 🥰
На добър час на малката Жаки! 🤗 Вълнуващо си е.
Другото го забравих. Ще ме прощавате,ама и без това стана роман.
Хубав следобяд! 🌺🤗

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 14:42 от Anyyyone

# 1 166
Алечко, ти не си питала, ама гледам сипят се мнения, да кажа и аз, а? С (вече) не-романтичната ми, шугърова душа: никой не знае, може и да е за добро. Понякога има смисъл да борим обстоятелствата, а понякога е по-добре да приемем, каквото ни сполети. А и, нека не забравяме, че така ще остане идеалната любов HeartHeart
Кофтито на това положение е, че винаги ще има сравнения със следващите......И победител в тази класация ще е МсЧ.
Аз прах пътеки, отметнах шивач, зъболекар,  (като придружител), празнувахме рождения ден на котката ни, вечерях... За последното много ме е яд. Какво ще правя след 2-3 часа?

# 1 167
вечерях... За последното много ме е яд. Какво ще правя след 2-3 часа?
Останалите две-три неща,по-рано от обикновено 😁.

# 1 168
Ренко, постя. ММ е конадировка чак в Нова Загора от вчера.

# 1 169
Жалко, Мари.Освен пак да хапнеш 😆.Или пък,те технологиите напреднаха,въпреки че ти не искаш да се възползваш максимално от това Wink .Но и нокията с фенерче ще свърши работа Sunglasses .За телефонно обаждане става дума,да не решиш друго Joy

Общи условия

Активация на акаунт