Мартенски бебета 2019 ! Тема 1

• 19 856
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Хахаха Simba споко, човека хубаво е сукал преди да го снимаш Simple Smile Устните им побеляват след сукане Wink После изчезва, нали? И се появява отново след цокане.. Simple Smile Моята направо мехур й се образуваше на горната джука Smile

А темата, че замря.. май бебчовците не оставят време на майките си за интернет комуникация... Simple Smile

# 271
Здравейте!За мамите,които дават АМ.По колко мл пият вашите бебчовци?Ние сме на 3 месеца,правим 5 хранения по 150мл,но от няколко дни забелязвам,че огладнява по-рано,плаче като свърши млякото.Мислите ли,че е време да увелича на 180мл?На кутията на млякото пише от 3тия месец по 180,но педиатърката не ми каза.

# 272
Ние сме на АМ но много малко хапва, 140 макс, но 6 пъти. Пробвай и увеличи дозата, ако не връща значи иска си повече Hug

# 273
Аз давам 120, 5 пъти, следващата седмица прави 3 м. Сега с новото мляко не знам дсли да увелича на 6 хранения, така пише, може да не е мн хранително. Давам и да суче, но е калпазанин от самото раждане квото има готови и не  дърпа.

# 274
Моята яде по 130 мл на 5-6 хранения. Също е на 2 месеца и 20 дни.
Аз обаче увеличавам по 10 мл на месец. Педиатърката ми беше дала такава схема в началото и не го карам както е по кутия. Незнам колко е правилно, но за сега качва нормално. Давам Хип Комбиотик.
Последно време яде на 3 часа инполовина дори 4 понякога, та дано и на другата консултация да е добре с качването.

Вашите през колко време огладняват през деня?

# 275
До преди една седмица, ядеше по 120-130мл на 2.30-3часа макс. Сега не знам вече какво му е, но ако не ми дам да яде на него не му хрумва че трябва да се яде Confounded ето сега минаха почти 5часа, но дадох му 160мл и всичко си хапна, дане да не повърне сега Joy

# 276
Ние сме изцяло на кърма - нямам си и представа колко изяжда. На 1 месец беше качил 1.200 кг. А на 2 месец 1 кг. За ваксината на 2 м. И 15 дни 500 гр. От 3 дена заспива в 22 часа и става в 6 да хапва. А през деня яде на 4  или 5 часа. Но прави такива големи паузи още от самото начало- не съм го събуждала за хранене.

# 277
  • Враца
Малката яде по 150мл - 5 хранения, но и аз мисля, че вече и е малко. През деня яде през 4 часа. Вечеря към 8-9 и после се буди към 2-3 но не реве за ядене, аз си и давам де.

# 278
Моето яде между 6 и 8 пъти за денонощие, по 120 вечерта и 130 през деня. Понякога дори не изяжда всичко, но си качва нормално. Само веднъж се случи да заспи в 9 и се събуди в 6, иначе веднъж я храня през нощта.

# 279
И моя от скоро е на 150 мл, 5 хранения . Беше на 3 часа по часовник, но сега има и по големи интервали. Той си знае човека, щом наддава не виждам проблем. Иначе според кутията трябва 2ри месец по 150мл, а 3ти и 4ти 180.. Пак ще си го изчакам сам да си поиска повече.
Аз да питам имунизацията от болницата, тази в рамото, какъв вид трябва да има. Гледам, че от няколко дни прилича на голяма червена пъпка. Определено не беше такава до скоро.. Дали е повод да влизам във филма!?

# 280
На Божидар тази в рамото му стана синьо лилава и така си седи. Педиатърката ме беше предупредила и така и стана. Вече 4 дни се радвам на дълъг сън. Заспива към 9-10 и се буди в 5-6. Дано се запази това. Режима си го прави сам, не се мъчим с норми. Преди тези 4 дни си ставаше по 2 пъти за нощно хранене. На кърма е.

# 281

Аз да питам имунизацията от болницата, тази в рамото, какъв вид трябва да има. Гледам, че от няколко дни прилича на голяма червена пъпка. Определено не беше такава до скоро.. Дали е повод да влизам във филма!?
Нормално е. Питах педиатъра на консултацията, каза че така трябва да изглежда. Друг педиатър ми каза че така се вижда още сега че ваксината е ок, важно е само да не де маже с нищо.

# 282
Като Ви чета още по-зле ми става заради моята госпожица. Тя от самото начало е много мързелива и суче най-много 15 мин, но това не ме тревожеше, защото кърмата ми бликаше. Имаше за 3 бебета. Преди две седмици се изцедих преди да я нахраня, защото трябваше да излизаме спешно. Забелязах, че кърмата ми доста е намаляла. От тогава реших да я храня на шише, за да я наблюдавам колко яде. Яде помалко от колкото когато беше новородено. Тя още от преди месец и нещо си направи режим 6 хранения и сън от 23-6. Та сега яде межу 60 и 90 мл. Дали има и един път на ден, който да яде по 100 мл. Всички ми казват: "На теб да не ти се яде всеки път еднакво." Реално не плаче, че е гладна, спи, гука си, усмихва се. Реша ли да я напъна да яде още малко започва да реве, да бута биберона или цицката с ецик, да се опъва като струна - кошмар. Направо незная какво да я правя. Много се притеснявам.  Другата седмица прави 3 месеца.

# 283
Mety, ако наддава нормално, тогава няма за какво да се притесняваш!!! Наистина всяко дете си е различно :*

# 284
До кой месец мислите да стерилизирате шишетата и да гладите дрехите (за дезинфекция)? Шишетата лесна работа. Ама това гладене по 2-3 часа ме побърква. Мисля си си още месец със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт