Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 180 511
  • 4 164
  •   2
Отговори
# 3 900
Точно и аз идвам от сторито на Пепе, явно не си ги пуска после...Голяма излагация. Очевидно кара София да храни малката и в същото време вика "какви ги вършите момичета", после изведнъж си променя лигавия глас и сериозно казва "хайде пак", София тръгва да храни Сиена и тя "какви ги вършите момичета?"

Фалш, фалш, фалш, дъно.
Писах за репликата, но и аз да си кажа, че това с ужасния глас с който говори на децата е много дразнещо.
В това нередактирано стори лъсват много неща, все нелицеприятни.
Като се замисля, че само до преди месец някъде бях една от най-големите защитнички на Пепе тук, все ѝ намирах оправдания, но напоследък няма ден в който да не ме разочарова с нещо. Почва да ми опротивява...

А  ДОБЪР ДЕН,КАКО МАРО.😁😁😁 Ще се усетите ама малко късно.😛

# 3 901
Пуснах линк от видеото на Пепона и я питах защо го е изтрила, но очаквам да е махнато и да съм блокирана в най-скоро време. Stuck Out Tongue Нищо, нека си знае, че всичко се записва и следи!

# 3 902
Аз пък не виждам никакъв розов филтър при Пепе. Какво да има да се пропуква? В живота й няма абсолютно нищо, за което да й завидя. Както и да се опитва да го представя, за мен тя е скучна, елементарна, единственото й постижение  е, че има 2 деца. Животът й е скучен и се състои само от обикаляне по тъпи събития на знайни и незнайни марки, където да нагъне малко гадни хапки или някой изсъхнал макарон и да си общува с други, също толкова елементарни хора. Та лично аз нищо розово не виждам в цялата история.

# 3 903
Досега мисля не сме коментирали как се промениха отношенията на фицо с пепе в самите видеа. Някъде допреди да роди Сиенка, на всеки клип Филип изглеждаше супер отегчен и незаинтересован от това какво прави с камерата пепе, изглеждал е и доста раздразнен също, но в последствие някак нещо в него се преобърна и започнаха да се снимат с голям интерес заедно, че и собствен иг си направи той, явно го е убедила, че има файда тази цялата работа. Но в началото, той много адекватно си реагираше на нейните бръщолевиници и беше отегчен до раздразнен. Сега намериха на хляба мекото и двамата, то па децата ще вземат да не се подчиняват едно след друго, но най вече София, тя има сякаш характер и критичност отсега, пък и няма добра връзка с използвачката, та ще я видя като започне да й се противопоставя вербално поне, как ще скалъпва всичко. До 5 години ще съжалява, че така е продала доверието на собствените си деца, нещо, което за цял живот ще ги бележи. И няма да им пука или да ги боли от някакви коментари на случай и хора като нас, те ще са тези, които ще я съдят за изгубени ценни моменти.
Защото Пепе не може да ме убеди, че това е част от ляйфстайл, който е нормален. Ще кажете, да, ама всяка жена работи, всяка пренебрегва в дадена степен децата си. Не е така, понеже тук границите са тотално размити. Имаш работа, тръгваш, връщаш се и си отдаден, колкото искаш на децата си. Тук това го няма, тук си отдаден на пр проекти, пари, пари и те го усещат. Заменя елементарната грижа и внимание с камера, завряна в лицата им. Децата са супер интуитивни и не вярвам да й простят, толкова ранното й неглижиране на тях.

# 3 904
хаха Здравей, пусна ниската топка и ми писа някакъв коментар, че явно имам много интересен живот, но както се появи, така и изчезна. Точно пък тоя бездарен Пикасо ще ми определя живота. Със сигурност е хиляда пъти по-интересен, пълноценен и достоен от неговия. Аз поне си изкарвам парите с честен труд и без да експлоатирам деца заедно с милото и да лежа на гърба на другиго.

# 3 905

хаха Здравей, пусна ниската топка и ми писа някакъв коментар, че явно имам много интересен живот, но както се появи, така и изчезна. Точно пък тоя бездарен Пикасо ще ми определя живота. Със сигурност е хиляда пъти по-интересен, пълноценен и достоен от неговия. Аз поне си изкарвам парите с честен труд и без да експлоатирам децата си съвместно с милото и да лежа на гърба на другиго.
Предполагам е отговорил на чист български език, нали хихи

# 3 906
Горкия сигурно е използвал гугъл преводач, защото гледам мадър му е на кръчма, премята манджи.

# 3 907
На английски беше, но то в тоя Пепиният Инстаграм положението е happy hour, т.е. за пет минути го има- после го няма. Satisfied

Е, сега като си дойде от кръчмата ще ми разкаже играта, за втори път отритната и блокирана. Head Band ...до следващия нов профил. Satisfied

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 12:47 от Yogurina

# 3 908
Хахаха, в крайна сметка, ще реши, че всички отрицателни коментари, са от един макс двама недоброжелатели, които само сменят профилите, да знаеш.

# 3 909
хаха Здравей, пусна ниската топка и ми писа някакъв коментар, че явно имам много интересен живот, но както се появи, така и изчезна. Точно пък тоя бездарен Пикасо ще ми определя живота. Със сигурност е хиляда пъти по-интересен, пълноценен и достоен от неговия. Аз поне си изкарвам парите с честен труд и без да експлоатирам деца заедно с милото и да лежа на гърба на другиго.

А на гусин Пепе е щото му е много интересен живота. Антураж на криейтърката и инстаграм уонаби, пак покрай нея. Неговата кариера и интереси, извън баналните морбидни картинки, които рисува за разнообразие, ни сме чули, ни сме видели.

# 3 910
Някаква фльорца се опита да я защитава, https://www.instagram.com/evagotsina/?hl=bg оказва се, че явно тази й търси рекламодатели.
Нека трие пепа тук всичко е записано и всеки може да прочете.

# 3 911

А на гусин Пепе е щото му е много интересен живота. Антураж на криейтърката и инстаграм уонаби, пак покрай нея. Неговата кариера и интереси, извън баналните морбидни картинки, които рисува за разнообразие, ни сме чули, ни сме видели.
Човека в началото си беше критичен и реагираше нормално на нейните лигни, но го претопихa човека, стана заврян зет отвсякъде милия, но като му гледам нрава, не задълго. Колкото и да се е отдал на мързела си и на " творчеството" си.

# 3 912
Гледам и нейното дете е доволно. Явно щастието се пренася по въздушно-капков път

# 3 913
И двамата са ми отговорили всъщност, но един път се отваря, после не...не мога да се оправя с тоя Инстаграм.

Иии, о, йее, Пепона още не ме е изтрил, явно по-често трябва да ходи на кръчма.Налазвайте и я питайте каквото ви  е на сърце, явно за момента е в настроение. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 914
Каза да ходим в Докторската градина да се запознаем, ама то навън демонстрации колкото искаш може да се правят, няма да е достоверно.

Общи условия

Активация на акаунт