Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 178 013
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 75
Видеото на Галя Симеонова от Сандански много депресиращо - отишли с компания в Сандански и 20 минути ни занимава със скучно хотелско ежедневие. А това излежаване по бански в мрачно време край басейна е черешката на депресията...

# 76
Джаферович е на 30, сериозно??? Мислех, че е поне 35-6!? Все тая де, донякъде ми е симпатична, но много се комерсализира и тя и не съм я гледала скоро.

# 77
  • София
Мернах Полина... с еднократните чашки.

Ало, влогърките, по целия свят хората разбраха, че пластмасата е най-големия екологичен проблем, вие продължавате да демонстрирате лайфстайл с еднократни чаши и реклама на вода в пластмасови бутилки...

Много ме дразни това. Отказала съм се тотално от Коста и Старбъкс заради модата на чаша+капаче+сламка, която наложиха. Не си купувам нищо от места, на които не ти сипват в собствена чаша или нямат алтернатива на пластмасовите чаши.

# 78
На Галя видеото много не го разбрах, половин час кадри от басейна или от някоя софра, тук таме само казваше по някоя дума 🙄
Не качват интересни неща нашите влогърки, даже изобщо нищо не качват.
Гледах Сафия, много ми хареса моделът рокля, който избра. 😍 Много са ми сладки с годеникът ѝ.

# 79
  • София
И на мен ми е странно,че се обръща към кучето и “котана” със заек 😂😂
Това е напълно нормално, аз казвам на дакела ми "пате" или "крокодил", според зависи, както се казва Grinning
Но момента със забележката, че има много грим, е много логичен, не се бях сетила да предупредя моят звяр, но вече ще знам.

Гръмпи, честита да си! Пожелавам ти много творческо вдъхновение Simple Smile

# 80
Джаферович по едно време ми беше симпатична, но и тя като Пепе-то започнаха да я бутат навсякъде и с безбройните реклами... и си изгуби чарът.
* Пепе с тези постоянни снимки с децата... горките. Те нямат време за друго и постоянно биват публикувани какво правят. Като порастнат живот и здраве, как ще се почувстват като видят своите снимки (не че правят нещо нередно дечицата), но идва прекалено. Опитва се да покаже как се справя с работата, “инфлуенсърството”, рекламите и децата едновременно ли, не знам.

# 81
Благодаря и аз за темата!

# 82
Еее изкарахте я Евгения,баба яга.Нищо й няма на жената.

# 83
  • София
И за мен ѝ има. Като застаряваща боркиня е. Подпухнала и с кофти излъчване.
Не зад бюро, а в мазе ѝ е мястото.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 00:52 от The Catcher in the Rye

# 84
Евгения и мъжа и обикокиха де що реалити и тв предаване има, че даже и по няколко пъти. Втръсна ми вече да ги гледам навсякъде и едно и също всеки път.

# 85

😂 Ами не я гледай  .Аз пък откачам като видя хора с кофти зъби ..като Полина и ГеритУ...уууу  гадост.

# 86
Колко е вярно това иначе досадно клише "скромността краси човека".

# 87
  • София

😂 Ами не я гледай  .Аз пък откачам като видя хора с кофти зъби ..като Полина и ГеритУ...уууу  гадост.
Дори не знам къде да я гледам, споко Laughing

# 88
Тя съвсем прекалява с децата във видеа/ стори. Последното видео не е сладко! Отблъскващо е. Не обичам деца, намазани с грим...май го казах и преди.

# 89
  • Ilkeston
ЧРД, Гръмпи! Да си ни жива и здрава и да продължаваш да ни инфлуенсваш! Не съм гледала скоро ничии клипове, че ми досадиха всичките, а преди не можех да си измия чиниите без тях.

Общи условия

Активация на акаунт