Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 180 497
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 3 915
[uТова с триенето на коментари и хора е още по-глупаво от всичките ѝ изцепки. Човек със самочувствие и увереност никога няма да го направи.

# 3 916
  • София
Под някоя снимка ли се развива драмата. Laughing

# 3 917
Под някоя снимка ли се развива драмата. Laughing
Първата с цялото пастелно семейство, не мога да копирам линка.
https://www.instagram.com/p/ByFtyZ3Bta7/ а ето

# 3 918
Няква друга сега се оплаква как в bgmamma сме лоши и смело споделя какво е чела. Хем сме лоши, хем чете всичко, хем после казва да не я хейтим. Понеже и това ще прочетеш поне се представи 🐭 🤣🤣🤣

# 3 919
Няква друга сега се оплаква как в bgmamma сме лоши и смело споделя какво е чела. Хем сме лоши, хем чете всичко, хем после казва да не я хейтим. Понеже и това ще прочетеш поне се представи 🐭 🤣🤣🤣
Аууу направо ме трогнА.Grinning

# 3 920
Каза да ходим в Докторската градина да се запознаем, ама то навън демонстрации колкото искаш може да се правят, няма да е достоверно.

Тоест по градинките цари още по-голяма идилия? Но защо така не я показва във влоговете, та съвсем да изпъкне като супер мадър? Влоговете и снимките струят от позитивизъм така или иначе, или те са запазени само за рекламното съдържание, а баш идилията си я пазят за тях си?
А според защитничката ѝ, децата, които ходят на ясла и градина са "хвърлени" от майките си. Ама София не ходеше ли и тя на градина?!?

# 3 921
Тая защитничката, която ни учи на морал защо идва да чете след като ние сме най-гадниите хейтъри на земното кълбо.
А на пепа безплатни съвети за език на тялото няма да й давам, нали ще е психолог за вземе да чете вече специализирана литература не са се мандахерца по кръчмите.
Нашия живот не е на показ, така че како от иг хапни една филия с авокадо и валериан и по-спокойно.

# 3 922
Тази Ева Гоцина от Инфлуентика.бг по-добре да не се обажда повече, че още повече ще я закопае. Satisfied

И тя някакъв маркетинг специалист го раздава. Laughing

Познавам млади и много кадърни хора в тази сфера- свежи, креативни, амбициозни, интелигентни..., но ей такива като тия двете са на път да ми разклатят мнението за тази професия

# 3 923
Предпочитам децата ми да са на ясла и да имат нормално детство, отколкото да ги експлоатирам за пари и да растат с камери в лицето непрекъснато, все нагласени като за сцена. Един ден като пораснат децата й ще се обърнат срещу нея за това, което прави сега. Не е случайно, че най-големите звезди в Холивуд се стараят всячески децата им да растат извън светлината на прожекторите и да имат нормално и обикновено детство с нормален и максимално обикновен живот. Ако чете тук, надявам се да се замисли защо те правят така, а тя прави обратното.

# 3 924
😂 оу...драма .
Т.е.д.и  направо филия с валериан 🤣 да схрупа.

# 3 925
[uТова с триенето на коментари и хора е още по-глупаво от всичките ѝ изцепки. Човек със самочувствие и увереност никога няма да го направи.
Хем щеше да каже колко е неблагодарна тая нейна велика работа, и колко ,,злобни и завистливи" на хубавия й лЯйфстйл бг мами има, ама нейсе.

# 3 926
Естествено, че ще са на ясла и дг, къде да са. Моята преди втората год. я хвърлих на яслата Grinning там е мястото на децата, а не по кафетата и сторитата.
Те родителите от Холувуд имат разни таланти.......

# 3 927
Какво е УТ 🤣 да не е некоя нова медия

# 3 928
Защо не вземе пример от Елица и не се специализира в една-две области, в които е добра? Например Елица поства за рецепти и гримове, тук-там видео за Дания. Записала съм си някои от рецептите й да ги пробвам, че звучат интересно.
Защо децата? Мъжът й има фирма, работи човека, и с изкуство се занимава, да заложи на това, какво е да си чужденец в България, кое му харесва и не, кое е като в родината и кое не. На мен би ми било интересно да гледам такива неща. Но оставете децата.

И щом чете тук, нека направи едно видео как Филип я учи датски. Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 00:26 от Fenris

# 3 929
На Теди коментарите и те изчезнаха, блокираха ли те?:/

Общи условия

Активация на акаунт