Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 180 493
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 3 960
Скрит текст:

На 20 с дете. Това е насред студентските години. Студентка с бебе не е лесно. Пък и работа да имаш в допълнение да се издържаш. Аз придвидливо изчаках да завърша, да си намеря стабилна работа и тогава заговорихме за бебеправене с моя мъж, с когото иначе сме заедно от доста години. На някой може и да му харесва студент с бебе и работа, но за мен не беше вариант да имам деца преди да завърша и започна работа.

Разбира се, всеки трябва да прецени добре възможностите и тогава да пристъпва към сериозната крачка да има деца.

Ами, глупости на търкалета. Те децата между другото се случват. Раждаш и после всякакви бизнес възможности се отварят. И на работа можеш да ходиш с тях, щото разбира се, ако не ги замъкнеш да се снимат с поредната бебешка серия дрехи и козметика няма да ти платят. Така, че раждаш 2-3 за предпочитане здрави и красиви и им разпределяш работните задължения и време според възрастта. Ако вземат, че остареят и не са вече в таргет групата искана от рекламодателите има бързо решения - Раждаш още. Ако имаш и разнополови още по-голям диапазон от възможностти ще имаш. Хубаво е да се планират тези неща не на произволието на съдбата да разчитаме я.

Пепа даже е назад с материала, но мисля бързо ще навакса с още едно след година две като стане малко по-очевадно как експлоатира София.

# 3 961
Мисля, че едната защитничка, която описа така подробно писаното от тук, отвреме навреме си пише и тя тук.
Теди, нека направим в иг нещо като "фалш груба", или "покана за била" мисля са в иг, където редовно постват изцепките на звездите ни.

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 17:43 от passionbiojuniper

# 3 962
Мисля, че едната защитничка, коти описа така подробно писаното от тук, отвреме навреме си пише и тя тук.
Теди, нека направим в иг нещо като "фалш груба", или "покана за била" мисля са в иг, където редовно постват изцепките на звездите ни.
Как точно аз с ИГ много не съм наясно, но нещо такова ако направим ще има повече публичност много хора ще видят истината.

# 3 963
Те да ви кажа, многото хора изобщо не се интересуват от въпросния казус и Пепе. Имат си толкова много грижи и задължения, че хич не си губят времето с тая изкуственячка. Може би ние тук, които сме социално ангажирани и се възмущаваме, можем да я спрем по някакъв начин. Едва ли цяла България се вълнува как Пепе си гледа децата...

# 3 964
J&J са ги погнали пак  в САЩ със съдебни искове.
Хващам се за главата,като замиташ негативните коментари под килима става по-зле.И да имах изобщо някакво съмнение в написаното тук,след вчерашното поведение на Пепе ми се затвърдиха всички негативи.
И другото,което се потвърди е,че голяма част са овСе.Всяко по-различно мнение,критика(обоснована) се брои за хейт,защото не се блее в общия хор.И да не лежат на кълката за позитивизма,'щото хич не  са ми позитивни фалша,лъжата и плиткоумоето,които изобилстват в родните влогъри,маскирани през розов филтър.

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 23:54 от BaklavaTa

# 3 965
Пепа е по-изкуствена от парцалите на шиин.

# 3 966
J&J са ги погнали пак  в САЩ със съдебни искове.
Хващам се за главата,като замиташ негативните коментари под килима става по-зле.И да имах изобщо някакво съмнение в написаното тук,след вчерашното поведение на Пепе ми се затвърдиха всички негативи.(и един дребен детайл-как е напляскала по една мазна усмивка на всеки свой коментар)
И другото,което се потвърди е,че голяма част са овСе.Всяко по-различно мнение,критика(обоснована) се брои за хейт,защото не се блее в общия хор.И да не лежат на кълката за позитивизма,'щото хич не  са ми позитивни фалша,лъжата и плиткоумоето,които изобилстват в родните влогъри,маскирани през розов филтър.

Нее, само ги съди държавата вече на ниво отделни щати. Откъс от заведения иск от щата Оклахома -- In its court filing, Oklahoma alleged that Johnson & Johnson was the "kingpin" behind "the worst man-made public health crisis in [the] state's history,"

И това е точно от преди 2-3 дни, когато нашите блогърки заляха инстаграм с реклами. Дано поне им плащат добре Simple Smile

# 3 967
Вий, кви сти прости. ХейтАки. Зобарки. Само пишете някви гадости под на хората постовете и ги обвинявате в ъпота и скучност. :Д
Вие сте горди,че ви е блокнала Пепелджийска, а мен ме е блокирала Джаклин Хил Sunglasses
Аз се чудя, за всеки живущ в тая държава, който не е с една мозъчна клетка, наистина ли се вързва на тия простотии с розовия филтър и идеалните неща...Повече от ясно е, че това е РЕДАКТИРАНО видео, снимки, сторита...какво е зад тях си знаят само те. Никак не съм учудена нито от случващото се, нито от реакцията й.Тя и коментарите режисира. Повечето ЮТ се опитват да правят съдържание, което да разтоварва, просто Бг не е мястото за това. :Д
Защитници бол, където е текло, пак ще тече.

# 3 968
  • UK
Аз не мисля, че има по-изкуствен бг влогър от Пепа. Другите поне продават себе си и са големи жени, могат да преценят дали да го правят и срещу какви условия, а тя си продава децата, които нямат никакво право на мнение.

# 3 969
Алекс е споделила в стори колажа на Гръмпи 😃

Мен лично много ме кефи тя, не се взема толкова насериозно и доста пъти се е самоиронизирала, Пепка има да се учи много от нея според мен.

# 3 970
Алекс и Лили, колкото и да е чудно са по-добри майки от пепа. Това е моето лично мнение.

# 3 971
  • Русе
Още един блог за пътешественици: http://traveler-diary.com/

# 3 972
И мен ми е симпатична Алекс, но вчера се втрещих като разбрах, че е спала 10ч и 30 мин! Знам, че смартуотча й показва цялото време в покой, включително и ставането през нощта, но за мен е малко много майка на 5 месечно бебче с 10ч сън...

# 3 973
И мен ми е симпатична Алекс, но вчера се втрещих като разбрах, че е спала 10ч и 30 мин! Знам, че смартуотча й показва цялото време в покой, включително и ставането през нощта, но за мен е малко много майка на 5 месечно бебче с 10ч сън...

Тя не кърми, кое пречи Дани да е гледал бебето през нощта? Те май имат и детегледачка, така че съвсем обяснимо е. Ако има кой да храни детето и да го гледа, и аз ще спя 10 часа 😁 не виждам нищо нередно

# 3 974
И аз си спях съвсем нормално но с изключение на смяна на пелени и хранене, но като цяло бяхме доста дремливи с моята.

Общи условия

Активация на акаунт