Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 180 490
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 3 975
Моето е почти на 3м и вече спя по 9-10часа. Тя просто не се буди и заспи ли в 10 си откарваме до 8-9 сутринта. Та е възможно и нейното ако е поспаливо вечер. 😁

# 3 976
  • София
Хаха, това се е получило забавно. На Петканова кракът е два пъти дължината. Laughing

# 3 977
Леле, спане повече от 6ч не било мираж Simple Smile
Завиждам ви, мен или кучето ще ме събуди, или тоалетна, или детето.

# 3 978
Тъкмо идвах да постна новини за поредното дело срещу J&J и гледам, че сте ме изпреварили.
Накратко - съдят ги, за причиняване на смърт и зависимости у пациенти, приемали болкоуспокоителни. Лекарството ( OxyContin) съдържа фентанил (опиоиден аналгетик), вещество, предписвано за силна болка, което е влагано и в наркотиците, и често бива смесвано с хероин или кокаин.
От J&J провели подвеждаща кампания, в която не разяснявали вредите от болкоуспокояващото, и че предизвиква пристрастяване, а предозирането му - смърт.
После Пепун да ходи да ги защитава, че са си променили формулата. Да, сигурно пудрата е друга, но те никога не са били и няма да бъдат фирма, заслужаваща и маратонките да си изпереш с продуктите им.

Относно хвърлянето на деца по яслите, аз имам приятелки лекарки, адвокатки и съдийки. Те къде точно да си оставят децата и как да намерят начин да работят от вкъщи?

# 3 979
...
Относно хвърлянето на деца по яслите, аз имам приятелки лекарки, адвокатки и съдийки. Те къде точно да си оставят децата и как да намерят начин да работят от вкъщи?

Айде пак с това черногледие... Ами ще си вземат децата на работа, те все пак са част от лайфстайла им. Пациентът ще се съобрази с ревящото бебе на лекарката, ако иска преглед, а в съда могат да сложат допълнителна скамейка Stokke за децата на съдията и адвокатите. Ако случайно някой го обвинят за виновен, защото не са разбрали от крясъци и рев доказателствата, той трябва да е толерантен. Също е желателно мъжете на тези жени да не ходят на работа, хоби виж могат да захванат, за предпочитане някое по-елитно, не риболов примерно. И последно тия твойте познати най-добре да са с млади родителите, с възможности и най-добре и с по една две баби, които да готвят и да гледат децата, когато майката трябва да си почине. Тя все пак е най-важна и не би трябвало да прави компромиси с нищо. Децата не са причина за промяна на живота. Гледай малко по-ведро на живота, бъди позитивна, усмихвай се. 😉

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 15:57 от Emiliana V55

# 3 980
Щом не са инфлуенцърки, не ми ги хвали!

Сигурна съм, че има защитнички на Пепе, които ще попитат защо Петкановица не получава и половината на критиките, които Пепе отнесе за J&J. Аз лично и Александра не харесвам особено, но не може да и се отрече, че не се прави на перфектна еко био кърмилница, а е доста по-естествена и не претендира за нещо което не е. И нея не оправдавам за тази реклама, но някак мога да и простя, защото не противоречи на нищо което е проповядвала преди това. Просто приемам, че е зле информирана и е направила една необмислена крачка. Докато, за мен, Пепе директно потъпква всички свои уж-принципи само и само да вземе някой лев.

# 3 981
Emiliana, къртиш Joy
Стокето в съда ме разби хахахаха

# 3 982
Щом не са инфлуенцърки, не ми ги хвали!

Сигурна съм, че има защитнички на Пепе, които ще попитат защо Петкановица не получава и половината на критиките, които Пепе отнесе за J&J. Аз лично и Александра не харесвам особено, но не може да и се отрече, че не се прави на перфектна еко био кърмилница, а е доста по-естествена и не претендира за нещо което не е. И нея не оправдавам за тази реклама, но някак мога да и простя, защото не противоречи на нищо което е проповядвала преди това. Просто приемам, че е зле информирана и е направила една необмислена крачка. Докато, за мен, Пепе директно потъпква всички свои уж-принципи само и само да вземе някой лев.

За мен и двете са еднакви, по отношение на това, че си използват децата. Ни на едната, ни на другата мога да им простя факта, че за 2 лева, образно казано си продават душата. Децата им да им прощават, когато пораснат!

# 3 983
  • Русе
Тъпото е,че и двете рекламираха Оскар, след това J&J  и т.н., всеки,които им предложи хонорар и са готови, нали уж отсявали , дрън-дрън

# 3 984
Леле на Петканова крака ѝ е 2м на тази снимка Simple Smile
Аз я отследвах от всякъде, твърде глуповата и лигава ми идва.

# 3 985
Хич не съм фен на Петканова ,но ми се струва ,че след публичния линч получи много добра психологична помощ ,което й помага и сега да се справя с критиката,а именно - прави си каквото иска , при критика го играе глупава и не разбрала и така ще народи още 5,6 ...

# 3 986
  • Русе
Нали скоро, коментирахме фотосесии на бременни и не само, бях ви споделила една дама Антония Вълева от Варна, та не е по-темата, ама в ,,духа ,, на инфлуенЦърството  https://www.facebook.com/events/366904617277948/

# 3 987
Emiliana, къртиш Joy

Благодаря ти, мила😘. Аз оттук насетне влизам в ролята на защитничка на Антоанета Датска. Гледам май всичките ѝ предишни такива са абдикирали от поста и аз се намествам на широко. Ще видите вие злобарки гадни😜

+Теди - баш това ми е целта да ви уморя.

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 14:50 от Emiliana V55

# 3 988
Emilianaaaaa, искаш да получа гърч от смях Grinning
Emiliana, къртиш Joy

Благодаря ти, мила😘. Аз от тук насетне влизам в ролята на защитничка на Антоанета Датска. Гледам май всичките ѝ предишни такива са абдикирали от поста и аз се намествам на широко. Ще видите вие злобарки гадни😜
Бързо кажи за колко сребърника се продаде на пепа.

# 3 989
  • София
Днес говорих с една приятелка, която ми каза, че получават по няколко предложения на ден от инфлуенсърите да им рекламират продуктите. Така излиза, че не работят само с рекламни агенции, а сами се борят за хляба си.

Общи условия

Активация на акаунт