Лидл 127 - Майско пролетна

• 93 832
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 195
  • София
В нашия Лидл продължава да няма бадемово брашно. Някой някъде виждал ли е, че вече започвам да изпадам в паника, че тотално са го спрели. В къщи сме на режим, при който често го консумираме.
До онзи ден, май вторник, беше все още имаше бадемово брашно, на Раковски, вчера не погледнах и не зная може и да е свършило, но това не е проблем защото можеш да купиш и на килограм от едно магазинче до "100 ГР СЛАДКИ" на "Ан Кънчев" и до тях има магазин за ядки, има всичко което си пожелаеш вкл. и бадемово брашно и филиран бадем.

# 196
  • Мадрид / София
Лебъркезето е добро, пастета също го бива, номалко ми е солен на мен. Иначе е вкусен. Другата седмица е гръцка, набелязала съм банички и лозови сармички. Ако има кюфтенца, но без пълнеж и тях бих набелязала, но не ги видях в брошурата.

# 197
Другата седмица е гръцка, набелязала съм банички и лозови сармички. Ако има кюфтенца, но без пълнеж и тях бих набелязала, но не ги видях в брошурата.
От 6ти е алпийска седмица. newsm78

# 198
В Испания е сега..😊

# 199
Е, не ги знам аз мучачовците. У наше село ще е алпийска. Laughing

# 200
Имах предвид че Ангела е в Испания и там вървят по друг ред...

# 201
  • Велико Търново
Дали в Лидл ще пуснат тенти/ палатки за плаж? В момента има такива на брошура на Кауфланд за следващата седмица, но аз изобщо не искам да си купя дори ванилийка от този магазин. Някоя от вас да има идея дали да очакваме такива и в любимия Лидл Simple Smile

# 202
Здравейте Simple Smile Като човек който живее на село, и купени месни продукти рядко се консумират у нас,с две ръде бих препоръчала пил.бутчета които са по две, и кюфтета по 8 бр в опаковка-свинско и говеждо Simple Smile други категорични любимци са ми- таблетките и солта за съдомиялна, френски микс замразен (спасява ме винаги от неочаквани гости хихи) дрешките на Lupilu...доста неща но да спра до тук,защото май не е точно това целта на темата,а конкретно актуалнати брошури. С удоволствие ще коментирам и чета Simple Smile !

# 203
Даа, пилешките бутчета в момента са много намалени на 2 и нещо...В къщи се харесаха.

# 204
На Пилко ли са или на Градус?

# 205
  • Мадрид / София
Тъй като има няколко девойки дето като мен се подвизават у Иберийско, а и в Бг като се появят да си имате едно на ум, затова го споменах. От много глава не боли, казват 😅

# 206
  • shumen
Дамските панталони от ХХЛ серията дали ще има други цветове освен черен?

# 207
Даа, пилешките бутчета в момента са много намалени на 2 и нещо...В къщи се харесаха.
Пиле харесвам само Дюк, често е на добра цена. Другите пилета са ми много бели.

# 208
Градус също имат царевични пилета, по-скъпи и жълтеещи. На картонената част от опаковката им са с картинка на глава на петле. На оферта когато са, също са с добра цена. Даже май са по-хубави от Дюк. Но в Лидл сякаш не ги предлагат засега.

# 209
  • have faith and be patient ..
Ма то аз съм куха лейка и може да съм объркала темите Simple Smile
Мерси. Ще търся.
Може да има и лидълски, но не зная. Peace

Бяха пускали и някалви лидълски по около 4-5 лв, цял стилаж имаше, и за вц-то май.. Абе няколко вида бяха, но за малко ги изкараха

Общи условия

Активация на акаунт