Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 854
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 155
Що не казвате , че имало кокосово масло при маслата в хладилната витрина? До сега не го бях забелязала. Ма нали и аз се вталявам , та го фиксирах Wink
Дали е студено пресовано, това гледай.

# 1 156
  • Бургас
И аз се подлъгах да взема от Рафаелото с малини...блякс, отвратително е!

От Формил спорт не съм много доволна - има много натрапчив (за мен) аромат, който остава дълго по дрехите. И страаашно много се пени! Спазвайки дозировката, пералнята винаги се пълни догоре с пяна, като един път преля през чекмеджето за препарата и доста време прекарах лазейки и попивайки пораженията! Сега само на ръка с него минавам футболните екипи и повече тц.

# 1 157
  • Пловдив
Що не казвате , че имало кокосово масло при маслата в хладилната витрина? До сега не го бях забелязала. Ма нали и аз се вталявам , та го фиксирах Wink
Дали е студено пресовано, това гледай.
Това, което е на калъп Не е.За готвене е, но аз пак не бих го ползвала.

# 1 158
# 1 159

Чакай да се върнем от екскурзията от старата игра...и ще наченем и новата...

# 1 160
То с екскурзиите може и да има издънки ама с тениските, шапките и чорапите едва ли. Simple Smile

# 1 161
13. Всеки Участник, спечелил награда, трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената му/ѝ на интернет страницата www.lidl.bg/kachestvo-igra съгласно условията на т. 12, да изпрати потвърждение, че желае да получи наградата, както и конкретен валиден адрес за получаване. Потвърждението става през контактния формуляр на следния линк: https://www.lidl.bg/bg/FAQ-Kontakti.htm.

JoyJoyJoyJoy

Кой играе, ако не иска да получи награда.....сигурно ....айде да не обиждам хората с умствени проблеми.
Оше Ицата Стоичков е казал - играИш, пИчелиш....не играИш-НЕ пИчелиш.
Ама в играта на лидл горното правило май не важи-щото може да играеш, ама да не получиш спечеленото ....

Свидят им се чорапите ли, що ли....да ги изпратят, какво ги интересува спечелилият ще ги обува ли или не....божке, божке.....

# 1 162
Какви са наградите?

# 1 163
# 1 164
  • София
Момичета някъде да има останал от подвижния душ за къмпинг? От миналата седмица е, но го изпуснахме. ММ днес ще звъни на националния телефон, но не очаквам адекватни резултати.
Иначе от голямото ми очакване на дрехите вчера, само ММ намаза 2 тениски. Другите неща не ми харесаха.

# 1 165
Разбира се, всеки ще играе за ваучера, но ще получи по чорап Grinning

# 1 166
Лъкито ще играе за ликьорчето. Нищо , че не е сред наградите......Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз за гащи бих играла, ама то няма...Laughing

Нацвъкали десет периода на играта, нарочно предполагам, което ще рече да клекна и да дебна има ли ме сред спечелилите, няма ли ме...с пръст на бутона, да дам потвърждение, че искам да ми пратят калцуните...може би отпуск трябва да си пусна за по-сигурно....да не пропусна:rolling_eyes:

# 1 167
  • Асеновград
Момичета някъде да има останал от подвижния душ за къмпинг? От миналата седмица е, но го изпуснахме. ММ днес ще звъни на националния телефон, но не очаквам адекватни резултати.
Иначе от голямото ми очакване на дрехите вчера, само ММ намаза 2 тениски. Другите неща не ми харесаха.
Вчера на обед имаше два броя къмпинг душ в Пловдив магазина до ХоумМакс

# 1 168
РРР аз се оказах с 2 душа,ако не намерите пиши.
Тази седмица не стигнах до пазар при тях,все от кварталния пазаря,големи разлики в цените.Рафаелото няма и да го опитвам,да си развалям разкошния кокос с тая гадна малина 😁

# 1 169
  • have faith and be patient ..
момичетата разбиращи от зехтин , дайте мнение за този (изпила съм поне 10 туби ) ако е менте ще се гръмна вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт