Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 840
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 170
Видно от написаното би трябвало да е много истински и /както казват някои/ дори ставал за лечение. Това се отнасяло за зехтин с киселинност до 0.3%. Не съм пробвала, щото основно и целенасочено го третирам само в салати.

# 1 171
Що не казвате , че имало кокосово масло при маслата в хладилната витрина? До сега не го бях забелязала. Ма нали и аз се вталявам , та го фиксирах Wink
Дали е студено пресовано, това гледай.

# 1 172
  • have faith and be patient ..
Видно от написаното би трябвало да е много истински и /както казват някои/ дори ставал за лечение. Това се отнасяло за зехтин с киселинност до 0.3%. Не съм пробвала, щото основно и целенасочено го третирам само в салати.

хахахах то и аз само небцето си лекувам с него Simple Smile) то за какво лечение става въпрос  ,освен маска за коса Simple Smile)

# 1 173
За мен най-добрият тест е дали има пиперлив вкус при преглъщане в чист вид.

# 1 174
  • Мадрид / София
0,3% са от рафинираните и би трябвало да е лек на вкус. Сега, дали горчи и люти този - не знам.

# 1 175
  • have faith and be patient ..
да , вкуса му е лек , не горчи , не накъртва ,аз принципно маслини не обичам , само едни зелени от турция .. но този зехтин ми харесва . а това че е рафиниран евентуално лошо ли е ?

# 1 176
  • Мадрид / София
Рафиниран, значи пречистен. Губят се някои съставки, но не е вреден нито нищо. Той е за хората, които не обичат много аромата на зехтина. Аз предпочитам интензивния с 1% киселинност. Но най-добър е първия зехтин извлечен непосредствено от маслините. Има зелен цвят и интензивен аромат. Баш Вирхен Екстра. Но трудно се намира и е скъп.

# 1 177
Яко.  Grinning
Чорапи сега посред лято не са ми нужни, а и 1 ваучер за толкова народ, не е добре Лидъл, не е добре.

# 1 178
Тъкмо игра за цяло лято... Друга да не очакваме ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Дамските къси панталони от вчера добре ли стоят? Ето тези: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=24734

# 1 179
  • София
Мен лично не ми харесаха,нито като материя нито като вид.

# 1 180
Рафиниран, значи пречистен. Губят се някои съставки, но не е вреден нито нищо. Той е за хората, които не обичат много аромата на зехтина. Аз предпочитам интензивния с 1% киселинност. Но най-добър е първия зехтин извлечен непосредствено от маслините. Има зелен цвят и интензивен аромат. Баш Вирхен Екстра. Но трудно се намира и е скъп.

Може би бъркаш определенията - рафиниран зехтин НЕ е екстра върджин.
Вероятно имаш предвид филтриран.

# 1 181
  • София
момичетата разбиращи от зехтин , дайте мнение за този (изпила съм поне 10 туби ) ако е менте ще се гръмна вече Simple Smile
...............
Този е добър зехтин, от най-добрите маслини -  Каламата. Не се притеснявай, всичко му у наред.

# 1 182
Това е някаква рафинирана кокосова мазнина. Ето това е хубавото кокосово масло в Лидъл:
http://offers.kd2.org/pics/16/9b/169bc928fb6b295f53c027e41ea8738a99534a30.jpg

# 1 183
  • Мадрид / София
Може би бъркаш определенията - рафиниран зехтин НЕ е екстра върджин.
Вероятно имаш предвид филтриран.
И къде казвам, че рафинирания зехтин е Вирхен (Вирджън) Екстра?
Казвам, че първия зехтин извлечен от маслините, и който не е обработен допълнително е баш Вирхен (Вирджън) Екстра.

# 1 184
0,3% са от рафинираните и би трябвало да е лек на вкус. Сега, дали горчи и люти този - не знам.
Ето тук казваш, че зехтин, който от снимката се вижда, че е екстра върджин, е рафиниран. И аз не разбрах как може да е рафиниран. Може да е филтриран.

Общи условия

Активация на акаунт