След Великден изненада разбрах през Януари ще ставам мама

• 25 965
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, много съжалява, че така се е случило 😔😔😔 Пожелавам съвсем скоро да се похвалите ❤️ пишете ако имате нужда да поговорите или просто да споделите. Аз все още се притеснявам, дали всичко ще е наред и прочее 😐

Относно вкусовите предпочитания на два дена даваме по маса пари за зеленчуци, плодове и ядки. Сирене и масло не мога да ям, пилешко и риба не понасям. Не ми останааха много варианти. А това със сладоледа беше преди седмица 😂

# 631
  • Варна
На мен освен плодове, често ми се прияжда и таратор и последните дни ми се яде дюнер, а не съм яла сигурно от 1 година..

# 632
  • Шумен
Относно храните, аз от една седмица съм на хляб и домати, също така и диня много ми се хапва.

# 633
Момичета,помагайте.Как се справяте с констипацията? И възможно ли е Огестан да влиае при покачване на килограми.

# 634
За запек ям плодове  зеленчуци,кисело мляко , прясто мляко,кафе едно на ден и много вода.
Огестан не към пила ,но предната бременност качих до края 25 кг пиех Pre Mamma Duo.

# 635
Момичета,помагайте.Как се справяте с констипацията? И възможно ли е Огестан да влиае при покачване на килограми.

Изпий литър-два фреш от портокал. При мен действа безотказно.
Най-добро и бързо действие има цвеклото. Половин литър фреш от цвекло с морков например ще ти подейства до час-два. Цвеклото се пие 5 минути след като е готов фреша. Не по-рано.

# 636
И аз само сладичко си хапвам и плодове мога това да ям по цял ден 😀😀😀а преди една вафла за седмица

# 637
  • София
При мен е и сладко и солено и манджесто.. Изобщо тези баби, където говорят, че ако ям сладко ще е еди какво си, а ако ям манджи ще е друго.. Grinning Да дойдат да ми констатират сега какво ще е Grinning

Дами, имате ли нещо против да направя опит за нова тема? Бих се пробвала, не съм пускала до сега:))
Ако сте Ок - давайте идеи за имена, имаше по-назад вече дали идеи, тъй като го говорехме, но май никой не се захвана в крайна сметка. Извадила съм разни линкове и полезни информации. Единственото, което е - не зная как се прави анкета - да си направим такава за име на новата тема? Някой да знае за анкетата как става, да каже или да направи?

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 10:48 от AnMary

# 638
За съжаление не мога да ти помогна, че съм доста боса в тези начинания за темата.

Относно храните и аз всичко ям 😁 казала съм на хората около мен да не ме питат дали искам нещо, просто защото го искам 🤤😁

Относно запека - помага ми 3в1 или кафе с мляко, сок от круши (но внимавай да не стане обратната) може и само круша, сини сливи и сок от сини сливи(компот върши идеална работа с кафе 😏), активия сутрин или за закуска овесени ядки със сурови ядки или плод, сладко. Овесените ядки помагат доста за храносмилателната система

# 639
Аз мога да дам само идеи за име, давах и назад, харесвам си го, предлагам си го пак Grinning

Юни изтече, януари е далече,
бебчето се вижда все по - ясно вече!

Не знам анкета освен автора на темата, друг дали може ...

# 640
Аз по назад питах има ли желаещи за да направят тема никой не се обади.
00404 изчакай да изпишем до 50 страница и тогава пусни новата тема. Hug
Иначе аз щях да я пусна не беше проблем за мен, анкетата я правиш заедно със самата тема.

# 641
Мили мамчета, и аз ви напускам, след втори мисед. Няма да споделям подробности, за да не ви натоварвам. Пожелавам ви, много леки бременност и раждане и сладки бебчета HeartBlue HeartFlowers Bouquet

# 642

И аз имах този проблем, доктора ми каза Дуфалак. Но понеже ми беше свършил Магнерота и не го бях пила повече от седмица, предположи, че от там идва проблема. Каза ми, че е хубаво да имам в организма натрупан магнезий, той също помагал за нормално ходене. Пих ударна доза 3 дни по 3 пъти на ден по 2 таблетки и проблема изчезна. Сега си пия 3 пъти по 1 табл. Каза ми ако няма ефект от Магнерота, да си взема Дуфалак или Лактулоза.
Иначе хапвай повече плодове, сутрин на гладно топла вода с лъжичка мед и малко изцеден лимон.Сушени сини сливи, повече течности. Успех! Дано отмине бързо, че при мен 6 дни беше ад....

# 643
Аз пък нямам никакви проблеми с ходенето до едното място. И преди и сега си ходя редовно без проблеми..  Поне засега 😁

# 644

И аз имах този проблем, доктора ми каза Дуфалак. Но понеже ми беше свършил Магнерота и не го бях пила повече от седмица, предположи, че от там идва проблема. Каза ми, че е хубаво да имам в организма натрупан магнезий, той също помагал за нормално ходене. Пих ударна доза 3 дни по 3 пъти на ден по 2 таблетки и проблема изчезна. Сега си пия 3 пъти по 1 табл. Каза ми ако няма ефект от Магнерота, да си взема Дуфалак или Лактулоза.
Иначе хапвай повече плодове, сутрин на гладно топла вода с лъжичка мед и малко изцеден лимон.Сушени сини сливи, повече течности. Успех! Дано отмине бързо, че при мен 6 дни беше ад....
Благодаря за съвета,но не е ли рано за магнезий?Иначе и аз имам наблюдения,но преди бременността ,че разхлабва в по-голями дози.

Общи условия

Активация на акаунт