След Великден изненада разбрах през Януари ще ставам мама

• 25 950
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Reshena#navsichko малко е рано, да. Но аз си го пиех преди бременността, защото имам ставни проблеми, бях го спряла като разбрах, че съм бременна. Но док. ми каза, че мога да си го пия, безтуй сега лятото с потта се изхвърлят много вещества, та нямало да ми навреди, а напротив. И си пия магнезий от 6 г. с.

# 646
Аз пия Магнерот от положителния тест изписан ми е като задържаща терапия. Най-вероятно ще го пия докрая.

# 647
Да кажа и аз за запека. При мене много зле започна от началото. Докторът изписа Дуфалак и Ева Кю свещички. Дуфалак ми каза, че мога да пия докато родя общо взето. Свещичка , сложих само една и съм нямала нужда от повече. Запекът ми се появи в дните, когато ми беше най-лошо и основно ядях тесто и боклуци Grinning Сега се храня разнообразно и взимам по едно пакетче Дуфалак на 3 дни, ако усетя, че нещата вървят на зле. Иначе аз бях с леко отлепяне(вече нямам), не искам да ви плаша, но единственото, в което се съмнявам, че може да го е причинило - точно  един от опитите ми да се изходя. Пазете се и се консултирайте се докторите си! Още нещо - доколкото четох и разбрах, Дуфалак действа на всеки различно, по принцип е с натрупване, но при мен действа след 12 часа и не се налага да пия по много, за да проработи.

# 648
  • София
kikair, Няма проблем, ще ти изпратя на лично каквото съм събрала и аз като информация от другите групи и включи каквото прецениш и я направи. Така или иначе ще имаме още доста групи за правене. Grinning

# 649
scharada съжалявам 😔😔😔 прегръщам те ❤️ имаше мами, които споделиха, че дори и веднъж да се случи мисед е хубави да се направят някакви изследвания. Аз също имах един и когато вече бях решила да направя някакви изследвания, за да видя дали всичко е наред видях двете чертички. Стискам палци всичко да е наред☺️ ще чакам да се похвалиш отново с положителен развой ❤️❤️❤️

# 650
  • Шумен

Аз предната бременност ми се хапва ше много сладко и тестяно, сега почти нищо не ми се яде, хапвам основно зеленчуци и плодове. Имам момче и пак момче чакам, така че това за яденето и пола нямат нищо общо 🤣🤣
При мен е и сладко и солено и манджесто.. Изобщо тези баби, където говорят, че ако ям сладко ще е еди какво си, а ако ям манджи ще е друго.. Grinning Да дойдат да ми констатират сега какво ще е Grinning

# 651
Мами да ми препоръчате някакъв шампоан или ампули за косопад че от няколко дни доста пада ....четох за хининова вода някой да е ползвал?

# 652
Здравейте ,
Да ви питам някоя от вас има ли течение ? Мисля да ида довечера до спешния кабинет в Щерев да видим дали е нормално, но все пак да питам и вас? Появява се само когато се движа.

# 653
Здравейте,бременни съседки по месечен термин.Simple SmileАз съм от Бъдещите февруарски мами и реално ми дава в началото на февруари,та поглеждам и тук от време навреме.Аз съм в 9гс. и няколко дни.Първа бременност ми е.Ще се радвам,ако ме приемете.Simple Smile
ВИждам,че са почнали да минава БХС.Аз досега бях само на еидн преглед и ми предсъои БХС.Честно казано мисля и за Пренатест,някоя от Вас правила ли е?Препоръки за ФМ за София?Извинявам се,че наля толкова въпроси,но нямам близки,които да ме ориентират,а в случая тез изследвания са по желание.
Бихте ли споделили какви други изследвания сте минали.Разбрах,че за ПКК.урина,васерман се прави през втория триместър,за да важат изследванията до раждането.Простете,ако споделям грешна информация.Благодаря Ви предварително!
п.с.
Съжалявам за загубата,момичета...Не знам какво друго да кажа.

# 654
Не бих казала че имам течение, към края на бременността се увеличава повече.
Правих БСХ резултатите са добри поне така каза доки по телефона, на следващия преглед ще ги взема. Освен тях пуснахме ПКК и урина. Серологията ще я пуснем към края че има 6 месечна годност.

# 655
Здравейте,дами Simple Smile Аз се включвам с добри новини. Вчера бях на преглед,гънката почти е изчезнала,видяха две изразени носни костици , сърцето се развива и функционира много добре,а бебчо е мн активен.Като цяло не видяха нищо притеснително към момента ❤ Спокойна съм,че нещата драстично се подобриха Simple Smile

# 656
Здравейте! Искам да изкажа и моята радост ,че живот и здраве и аз ше ставам майка на Януарче!!! На 09/07 ми са първите изследвания и може би като всички като мен се притеснявам,но Божа работа!!!Дано всичко е добре Wink

# 657
Здравейте, момичета!
Първо искам да се извиня за това, което ще напиша, но имам нужда да споделя, а не мога да го кажа на ММ, защото не искам да, тръвожа и натоварвам още повече. Та става въпрос за това, че свекърът ми е болен и буквално всичко е въпрос на няколко дни да си отиде Cry
С ММ живеем в дома на родителите му и той от два дни ме кара да си ида при моите родители за няколко дни, за да не се натоварвам и аз и да не се тормозя допълнително със състоянието и грижите покрай баща му, защото съм бременна. Аз обаче не искам да го оставя. Снощи сънувах и един сън, който не ми излиза от главата. Съхувах, че свекърът ми е починал и аз съм на погребението и прокървих, стреснах се и се събудих. Според вас какво означава този сън. Като предупреждение да не отида после на погребението ли да го приема или понеже понеже, защото всеки казва, че бременни не трябва да ходя на такива събития и е плод на подсъзнанието ми.
Страшно много уважавам този човек и не мога да си представя да не се сбогувам с него и да не му отдам почит, когато му дойде времето... Съжалявам за дългия пост, но вие какво бихте направили на мое място.

# 658
Бих отишла при майка за известно време.

# 659
Здравейте, момичета!
Първо искам да се извиня за това, което ще напиша, но имам нужда да споделя, а не мога да го кажа на ММ, защото не искам да, тръвожа и натоварвам още повече. Та става въпрос за това, че свекърът ми е болен и буквално всичко е въпрос на няколко дни да си отиде Cry
С ММ живеем в дома на родителите му и той от два дни ме кара да си ида при моите родители за няколко дни, за да не се натоварвам и аз и да не се тормозя допълнително със състоянието и грижите покрай баща му, защото съм бременна. Аз обаче не искам да го оставя. Снощи сънувах и един сън, който не ми излиза от главата. Съхувах, че свекърът ми е починал и аз съм на погребението и прокървих, стреснах се и се събудих. Според вас какво означава този сън. Като предупреждение да не отида после на погребението ли да го приема или понеже понеже, защото всеки казва, че бременни не трябва да ходя на такива събития и е плод на подсъзнанието ми.
Страшно много уважавам този човек и не мога да си представя да не се сбогувам с него и да не му отдам почит, когато му дойде времето... Съжалявам за дългия пост, но вие какво бихте направили на мое място.

Едва ли означава това. Аз по принцип съм с много развинтено въображение. Откакто съм бременна постоянно сънувам какви ли не сънища, основно кошмари. После си говорих с една приятелка и тя каза, че и тя докато била бременна така. И то най- странното, че са супер реални. Обикновенно си сънувам страховете, но и доста брутални сцени. Предполагам, че и при теб е вътрешен страх. Иначе и според мен си иди при вашите. Съжалявам, че се намираш в такава ситуация!

Общи условия

Активация на акаунт