Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 778
  • 822
  •   1
Отговори
# 375
Въпросът ми е дали сте мислили за малко по-здравословни варианти на вашите продукти и такива ориентирани към хора със специални хранителни нужди - например с пълнозърнести или безглутенови брашна, с подбрани хипоалергенни пълнежи и т.н.?

Вече отговорихме на подобни въпроси по-долу във форума Simple Smile

# 376
Какъв е съставът на Форнетите и с каква мазнина са приготвени?

Форнетти използва растителни мазнини и/или маргарин, беден на транс мастни киселини - под 1% на 100 гр!

# 377
Колко е трайността на продуктите и как да разберем дали са прясно изпечени преди да ги закупим?

Изпечените продукти са с най-добри качества между 4 и 12 часа след изпичане. Продават се в същия ден от изпичането им.

# 378
Търсите ли нови рецепти?

Да, предложете Simple Smile

# 379
Пресни ли са продуктите, след като не се приготвят на място в обектите за продажба?

Здравейте,

Всички продукти на Форнетти се изпичат на място в магазина, пред очите на клиентите.

# 380
Експирементиратели с нови видове брашна и пълнежи и какви са плановете като нови продукти

Да, очаквайте нови вкусове и продукти скоро. Последвайте ни във Фейсбук страницата ни, където ще научавате новостите: https://www.facebook.com/fornetti.bulgaria/

# 381
Каква е трайността на продуктите?

До 12 часа след изпичане.

# 382
Много често ми се е случвало да ми сервират студени фурнети,  през колко време обектите ви минават проверка? Също ми се е случвало да ми продадат стари фурнети, от предният ден!

Продуктите се изпичат на място в същия ден. Може да са изстинали, но са прясно изпечени. За нередности моля пишете ни на forrnetti@fornetti.bg

# 383
Бихте ли произвеждали замразен вариант, за приготвяне у дома?
 Тъй като в нашия град, няма никъде форнети. Много са вкусни, а рядко може да се възползваме да ги опитаме само когато  посетиме по голям град близо до нашия. Ще е супер ако има опция за замразен вариант, но да са достъпни не само в големите вериги магазини. За да може да  си ги закупим и приготвяме у дома.

Да, работим в тази насока Simple Smile

# 384
Интересува ме дали в скоро време ще намеря продукцията ви в търговската мрежа, за да мога да ги пека вкъщи за закуска на децата?

Да, работим в тази насока Simple Smile

# 385
Кога да очакваме замразени форнети и ще бъде ли голямо разнообразието им?

Да, работим в тази насока.

# 386
Интересува ме дали използвате маргарин  при приготвянето на фурнети?

Да, Форнетти използва маргарин, беден на транс мастни киселини - под 1% на 100 гр.

# 387
Къде може да се види състава на вложените продукти?

Информация за алергените може да получите на нашия сайт www.fornetti.bg

# 388
Потресена съм как на българина въобще не му пука с какво се храни и от лицемерието на фирмите производители. На сайта на Форнети има цяла секция за здравословно хранене и тъкмо си помислих, че сигурно ползват някоя здравословна мазнина и какво чета , че били заменили един маргарин с друг!

Здравейте,
Форнетти използва маргарин, беден на транс мастни киселини - под 1% на 100 гр.

# 389
Въпросът ми е: Колко често добавяте нови продукти към асортимента си? Кой е най-продавания ви вид форнети?

Почти всеки месец имаме нов продукт. За повече информация харесайте Facebook страницата ни: https://www.facebook.com/fornetti.bulgaria/

Общи условия

Активация на акаунт