Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 799
  • 822
  •   1
Отговори
# 330
Пресни ли са продуктите, след като не се приготвят на място в обектите за продажба?

# 331
Експирементиратели с нови видове брашна и пълнежи и какви са плановете като нови продукти

# 332
Каква е трайността на продуктите?

# 333
Да опитвала съм почти всички видове и любими са ми с топено сирене и пица.

# 334
Много често ми се е случвало да ми сервират студени фурнети,  през колко време обектите ви минават проверка? Също ми се е случвало да ми продадат стари фурнети, от предният ден!

# 335
Бихте ли произвеждали замразен вариант, за приготвяне у дома?
 Тъй като в нашия град, няма никъде форнети. Много са вкусни, а рядко може да се възползваме да ги опитаме само когато  посетиме по голям град близо до нашия. Ще е супер ако има опция за замразен вариант, но да са достъпни не само в големите вериги магазини. За да може да  си ги закупим и приготвяме у дома.

# 336
  • София
Интересува ме дали в скоро време ще намеря продукцията ви в търговската мрежа, за да мога да ги пека вкъщи за закуска на децата?

# 337
Кога да очакваме замразени форнети и ще бъде ли голямо разнообразието им?

# 338
Има ли консерванти в продуктите ви или само са замразени?

# 339
Интересува ме дали използвате маргарин  при приготвянето на фурнети?

# 340
Къде може да се види състава на вложените продукти?

# 341
Явно всички се интересуват дали е възможно да се предлагат замразени, за да се приготвят вкъщи. Мен също ми е много любопитно. Определено е добра идея и ще има доста потребители.

# 342
Вече много пъти е зададен въпроса за замръзени продукти на форнети, но и аз ще попитам същия въпрос, защото в нашия град не се предлагат форнети и ще е чудесно ако мога да си закупя някъде замръзени да си приготвя в къщи.

# 343
И мен ме интересува къде може да се проверява състава на различните видове Simple Smile

# 344
Потресена съм как на българина въобще не му пука с какво се храни и от лицемерието на фирмите производители. На сайта на Форнети има цяла секция за здравословно хранене и тъкмо си помислих, че сигурно ползват някоя здравословна мазнина и какво чета , че били заменили един маргарин с друг!

Общи условия

Активация на акаунт