Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 861
  • 822
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Моят въпрос е дали възнамерявате да пуснете в продажба замразени ваши продукти за приготване в домашни условия?

# 241
  • София
Има ли възможност да се закупят от някъде замразени ваши продукти за изпичане в домашни условия?

# 242
Бихте ли желали да споделите някоя от рецептите си с нас?

# 243
  • Sofia
Колко е трайността на продуктите и как да разберем дали са прясно изпечени преди да ги закупим?

# 244
За мен, най-голямата пречка за купуване на готова храна е срока на годност и условията на съхранение и приготвяне. Вие следите отделните франчайзи дали спазват срока на годност и температурата на замръзените продукти?

# 245
Дали обмислят да пуснете на пазара пакетирани замразени продукти, с възможност за приготвяне вкъщи?

# 246
При мен дилемата винаги е била "колко часа са били на витрина" има ли определен срок?

# 247
  • София

Изтеглен е късметлията, който печели сет за барбекю от първи етап на играта на Fornetti. Това е
Velina25. Честито!

Благодаря много за наградата! Gift Heart

# 248
Вече е зададен въпросът, но и аз имам същото питане - ще се появят ли на пазара замразени ваши продукти за приготвяне вкъщи?

# 249
  • Бургас
Аз ви питам колко задружен екип сте?

# 250
Бихте ли,издали някоя тайна (тънкост) при приготвянито на форнетите?😊

# 251
Опитвала съм в домашни условия да създам подобни на вашите форнети. Естествено -неуспешно. Бих искала да ви попитам дали обмисляте да пуснете вашите продукти на пазара замразени, готови за приготвяне в домашни условия?

# 252
Дали ще има замразени за да си ги правим във вкъщи?Много обичам да пъхна нещо във фурната и след малко да го извадя и хапна.А форнети много обичам,но вече ги няма в нашия град.

# 253
Готовите форнети могат ли да се съхраняват във фризер, ще се променят ли вкусовите им качества?

# 254
Използвате ли качествени продукти?

Общи условия

Активация на акаунт