Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

  • 22 879
  • 822
  •   2
Отговори
# 300
  • София
  • Мнения: 18 491
Какъв е състава на Форнети?
Каква мазнина е вложена в продукта?
Проверявате ли хигиената на франчайз обектите редовно?
Има ли задължителен протокол - колко време след изпичане да се предлагат на клиентите?

# 301
  • София
  • Мнения: 12 771
Каква е трайността на форнетите след изпичането им? С каква мазнина ги приготвяте?

# 302
  • Горна Оряховица
  • Мнения: 2 032
Има ли във Велико Търново форнети и къде?

# 303
  • Мнения: 547
Ще има ли в магазинната мрежа замразени форнети?
И какъв е първоначалната инвестиция за стартиране на магазин за Форнети?

# 304
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
  • Мнения: 13 216
Имам магазин.Нямам място обаче за обособяване на зона в която да се приготвят.Има ли вариант за продажба на готови?

# 305
  • Мнения: 8 035
И моят въпрос е задаван,но...каква им е трайността след изпичане?
Случвало ми се е да виждам намалени в големи търговски вериги вечер преди затваряне,но в малките обекти-не,струва ми се,че там ако не се продадат в деня на изпичане,може да ги продават и на следващата сутрин.Дали е така?

# 306
  • Мнения: 43 834
Мислите ли за обогатяване на асортимента, но с нещо доста по- различно и ново?

# 307
  • Мнения: 30
Бих искала да разбера съобразено ли е количеството на приготвяне на форнетите и какво става с останалата храна.Не съм виждала форнети на промоция в края на деня.

# 308
  • Мнения: 713
Бихте ли изброили всички видове Fornetti, които предлагате на пазара ? Планирате ли пускането на нови видове, включително и такива, който могат да се приготвят в къщи.

# 309
  • Мнения: 822
В нашият  град Дупница преди години имаше форнети ,но ги затвориха ,защо пак не се направи нещо да се предлагат пак.Ако ли пък не дали има възможност да се закупуват замразени и да си приготвяме вкъщи

# 310
  • Мнения: 16
Каква е трайността на форнетите след приготвянето им ?

# 311
  • Перник
  • Мнения: 2 265
Бихте ли пуснали на промоция форнети
+ чаша фреш, сок или кафе?

# 312
  • Мнения: 477
Искам да знам дали използвате палмово масло и имитиращи продукти в състава на форнети ?

# 313
  • Мнения: 915
[quote
А сега е време и за втори етап от играта.
Тази седмица в томбола за кухненска везна ще участват всички потребители, които зададат в темата своите въпроси към консултантите на Fornetti.
[/size][/color]
[/quote]

На мен ми е интересно как подбирате партньорите си, с които да започнете съвместна работа? Има ли определени критерии, по които се подбира мястото? Обмисляте ли да отворите малки бистра, където да съчетаете вашите продукти с напитки?

# 314
  • Мнения: 1 273
Аз искам да знам по какво се разбира дали са пресни изпечени.

Общи условия

Активация на акаунт