Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 824
  • 822
  •   1
Отговори
# 315
Въпросът ми е: Колко често добавяте нови продукти към асортимента си? Кой е най-продавания ви вид форнети?

# 316
Смятате ли в скоро време да предложите нови вкусове и какви?

# 317
С каква мазнина приготвяте форнетите?

# 318
  • Варна
Доколко са пресни продуктите, след като не се приготвят на място в обектите за продажба? Имат ли консерванти?

# 319
Какво е количеството калории за 100гр. форнети?

# 320
Предлагате ли замразени форнети за приготвяне у дома? Би било прекрасно Simple Smile

# 321
Къде в Бургас се предлагат ?

# 322
  • София
Каква мазнина е вложена в продукта и какви са начините ви да проверявате дали франчайза ви изпълнява коректно условията за разпространение на продуктите?

# 323
Къде мога да видя списъка със съставки на форнетите? За хора с хранителни непоносимости това е много важно.

# 324
  • у нас
Какво се случва с останалите Форнети в края на раб. ден?
Какви нови вкусове да очакваме скоро?

# 325
Дали обмислят да пуснете на пазара пакетирани замразени продукти, с възможност за приготвяне вкъщи?

# 326
Има ли представители, които следят качеството на предлаганите продукти в различните обекти?

# 327
Бих искала да има възможност да си ги приготвя вкъщи ,Но въпросът ми е има ли контрол от ваша страна на обектите които работят на франчайз .

# 328
  • Бургас
Колко е трайността на продуктите, останалите в края на деня какво се правят? Спрях да купувам след като няколко пъти попаднах на такива от предния ден.

# 329
Въпросите ми са:
1/. Къде в Бургас можем да си закупим? Виждала съм само на едно място.
2/. Мислите ли да пуснете на пазара замразен вариант, за приготвяне у дома? Съответно ако отговора е: "да" - къде можем да ги открием?
3/. Какви са изискванията за франчайз и съответно има ли възвръщаемост? Какъв трябва да е началния капитал, за какъв срок се сключва договор и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт