Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 781
  • 822
  •   1
Отговори
# 345
Любими са ми с топено сирене и пица от сладките вишна

# 346
Много често си вземам форнети. Любима закуска. Най-много ми харесват тези с топено сирене, а от сладките - с шоколад.
Добре би било да има информация за калориите.

# 347
Някъде могат ли да се видят макронутриентите на продуктите ви?

# 348
  • София
Много често хапваме Форнети. Любимите ни вкусове са пица, топено сирене и вишна.
Искам да попитам екипа на Форнети за качеството и произхода на продуктите,с които работят? Предварително благодаря за отговора.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 17:33 от zority

# 349
Колко е трайността на замразените продукти?

# 350
Любими са ми с кашкавал и с топено сирене.

Колко е срокът на годност на фирнетите след изпичане? Всеки ден ли печете нови за продаване или продавате останали от предишни дни?

# 351
Предлагате ли форнети за вкъщи !?

# 352
  • Русе
Скоро не съм си купувала

# 353
Интересува ме дали сте мислили за вариант да има сладко-солени вкусове, т.е. комбинация от два вкуса в един вид форнети?

# 354
  • Across the Multiverse
Въпросът ми е дали сте мислили за малко по-здравословни варианти на вашите продукти и такива ориентирани към хора със специални хранителни нужди - например с пълнозърнести или безглутенови брашна, с подбрани хипоалергенни пълнежи и т.н.?

# 355
  • Елхово
Любими са ми с топено сирене и  от сладките вишна

# 356
  • София
Какъв е съставът на Форнетите и с каква мазнина са приготвени?

# 357
Колко е трайността на продуктите и как да разберем дали са прясно изпечени преди да ги закупим?

# 358
Обожавам форнети! Любимите ми са с топено сирене и шоколад!

# 359
Обожавам с Пица и Шоколад. За жалост затвориха Форнети в моят роден град, още докато учех.

Общи условия

Активация на акаунт