Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 778
  • 822
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ще имате ли нови вкусове?

# 361
  • София-Младост
Има ли вариант за пълнозърнести форнети?

# 362
И моят въпрос е свързан със здравословното хранене - имате ли идея за направата на здравословни и вкусни,  пълнозърнести форнети? Такива, от които да са доволни и децата и родителите?

# 363
Аз също се интересувам, дали се работи в посока по-здравословно хранене, също и в сладък вариант със стевия или плодове без добавена захар?

# 364
Ще имате ли нови вкусове?

Здравейте,
Непрекъснато обновяваме портфолиото ни. Скоро очаквайте три нови вкуса.Simple Smile

# 365
Аз също се интересувам, дали се работи в посока по-здравословно хранене, също и в сладък вариант със стевия или плодове без добавена захар?

Да, работи се в посока създаване на bakefitt продукти с намалено калорийно съдържание, но към момента на българския пазар все още не са добре развити.

# 366
И моят въпрос е свързан със здравословното хранене - имате ли идея за направата на здравословни и вкусни,  пълнозърнести форнети? Такива, от които да са доволни и децата и родителите?

Здравейте,
Да, имаме такава идея и се работи в тази насока. Към момента на българския пазар се предлага пълнозърнеста Багета със семена, подходяща за приготвяне на сандвичи например Simple Smile

# 367
Има ли вариант за пълнозърнести форнети?

Да, в момента на българския пазар се предлага пълнозърнеста Багета със семена, подходяща за приготвяне на сандвичи. Simple Smile

# 368
Много често си вземам форнети. Любима закуска. Най-много ми харесват тези с топено сирене, а от сладките - с шоколад.
Добре би било да има информация за калориите.

Информация за калориите има на нашия сайт www.fornetti.bg в категория Продукти.

# 369
Някъде могат ли да се видят макронутриентите на продуктите ви?

Информация за алергените в продуктите може да получите на нашия сайт www.fornetti.bg.

# 370
Много често хапваме Форнети. Любимите ни вкусове са пица, топено сирене и вишна.
Искам да попитам екипа на Форнети за качеството и произхода на продуктите,с които работят? Предварително благодаря за отговора.

Здравейте,

Подробно отговорихме относно качеството на суровините и избора на доставчици на суровини в предходните въпроси. Може да прочетете във форума отговора на екипа на Форнетти Simple Smile

# 371
Колко е трайността на замразените продукти?

Трайността на замразените продукти варира в зависимост от типа продукт. В изпечено състояние продуктите са с най-добри качества между 4 и 12 часа след изпичане.

# 372
Любими са ми с кашкавал и с топено сирене.

Колко е срокът на годност на фирнетите след изпичане? Всеки ден ли печете нови за продаване или продавате останали от предишни дни?

Здравейте,

Политиката на Форнетти е никога да не предлага изпечени продукти от предходния ден. Всички продукти се продават в рамките на същия ден от изпичането им, а каквото остане непродадено, се бракува. Целта ни е изпичане на място пред очите на клиентите на пресни продукти с отлично качество.

# 373
Предлагате ли форнети за вкъщи !?

Към момента не, но работим в тази насока Simple Smile

# 374
Интересува ме дали сте мислили за вариант да има сладко-солени вкусове, т.е. комбинация от два вкуса в един вид форнети?

Да, работили сме върху подобен продукт. Вие какви два вкуса си представяте, които могат да се комбинират?

Общи условия

Активация на акаунт