Малка точица си имам вече, през ДЕКЕМВРИ ще е мъничко човече!

• 20 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Охх, ние също обмисляме имена, но нали мъжа ми още не знае , че е девойка и обсъждаме уж и женски и мъжки. Аз обаче само кимам на мъжките и се говори повече за женски, защото нали той мисли , че е девойка.
Ние какво ли не си говорехме. Той иска Никол, защото Ники и Вики много си отивало, а и нали ако издържа до термин ще се роди около Никулден. Аз пък съм се хванала за някакви други, по-дълги имена като например- Анастасия, Емилия/Емма/Ева също ми харесват, Ейва (на английски се пише Ava , но се произнася Ейва), Анна, Алис, Малена (не знам защо , но много ми харесва, не знам обаче как ще се приеме и дали няма да се подиграват), Екатерина също е много хубаво, Ария, Амели/Амелиа. Малеее...... пълна каша ми е в главата, това бебе не знам дали ще проима име в близките 8 месеца😐🤐.

# 541
Здравейте бъдещи мами. Днес видяхме туптящото сърчице на моето бебе. Такаче, и аз се записвам при вас. Но също така моята АГ ми каза че бебето из оставало с 2 сед. Аз съм в 8 г. С и 2 дена. Също така ми откриха тази седмица и хематом 17 мм. ИСКАМ да ви попитам за размерите на вашите ембриончета и плодни сакове в 8 сед. И за съвети за хематома. Аз съм с първи ден на последния МЦ 10.03.19 и засечена с тест овулация на 03.04.19. Така че не съм сигурна колко трябва да е размерът на ембрионът до момента. Терминът ми е на 17.12.19. Първа много желана и чакана бременност. (на почти 25г)

# 542
Aigo, не трябва ли да си 9г.с и 2 дни, защото моя последен цикъл беше един ден преди теб на 09.03.2019 и съм в 9 г.с и 3 дни? Аз днес бях на преглед и моето бебче е 27мм, а сакчето е 45мм. Иначе до колкото знам до две седмици изоставане или избързване е допустимо. Лекарят ти какво ти каза? Пожелавам ти успех.
Алекс, много хубави имена Simple Smile
Аз също имам измислено име за момиченце, но за момченце нямам идея.

# 543
Михаела, тя е писала, че лекарката ѝ е казала, че изостава. Според мен в момента е много рано, за да изостава толкова много, но може да е заради хематома. А пък и овулацията ми се струва, че е късно била, та може и това да е причина.

Айго, тук има и други момичета с хематоми, но засега мисля, че всичко е наред с тях. ^^ Дано да се включат.

# 544
Да де в 9 обърках се. АГ ми ми каза да си запиша час за фетална морфология за другата седмица, за да се види дали се развиват добре органите на ембрион пето. Иначе ми каза аборт. Миналата седмица ембрионът беше 6,3 мл, а сакът 29.3 мл. (днес ембрионът е 10.3 мл., а сакъ 30,4 мл. Почти не е пораснал( А ПО- МИНАЛАТА СЕДМИЦА  порасна с 15 мл плодният сак само за седмица). Миналият път не видяхме сърце, но днес се видя много добре как бие. Явно тази седмица няма голямо развитие. Disappointed Relieved

# 545
Здравейте момичета, за съжаление моята приказка приключи, моето  бобче вече няма сърдечна дейност...Пожелавам на всички леко бременеене и здрави сладки бебчета на финал ❤

# 546
Здравейте момичета, за съжаление моята приказка приключи, моето  бобче вече няма сърдечна дейност...Пожелавам на всички леко бременеене и здрави сладки бебчета на финал ❤

Вени, в коя седмица беше, мила? Съжалявам, знам от опит колко е зле, но също така знам, че въпреки всичко предстоят хубави дни Heart Exl

# 547
И аз много съжалявам Вени. Желая ти бързо  преживяване на болката и следващият път здраво бебче.

# 548
Вени, съжалявам много! Пожелавам ти много скоро да видиш две чертички и всичко да бъде наред!

# 549
Veni, много съжалявам! Бъди силна и всичко ще бъде наред. Ще очакваме някой ден да ни се похвалиш с добри новини.

За имената ако е момче ще е като мъжа ми Иван, а за момиче не сме измислили още.Мисля си за Михаела, заради сходството в името на каката Габриела, макар че нея много исках да я кръстим Ивон.

# 550
  • София
Ju86, и аз съм на фраксипарин, и още една мама от темата, тъй че ще се подкрепяме.
Вени, съжалявам за края на приказката! Помисли за положителните страни на ситуацията.
Аз чак в четвъртък трябва да чуя сърчице за първи път. Нямам търпение вече.

# 551
Съжалявам ,миличка! Пожелавам ти скоро да дойдеш и да ни се похвалиш , че отново си в отчетна бебешка тема!
Кураж😊❤

# 552
Вени, бъди силна, пожелавам ти бързо да се възстановиш физически и психически. Силни прегръдки.
Аиго моят последен цикъл беше 12.03 в 8седмица и 5 дни ембриона беше 21мм, сака не помня точно.
Име имаме само за момиче ние, още от първата ми бременност и мислим него да си ползваме.

# 553
Съжалявам, Вени Sad Дано следващият път нещата завършат с едно прекрасно бебче на финал. Помня, че беше писала, че първо ти бяха казали, че е киста и си пила лекарства, може това объркване да е причината Sad много съжалявам, прегръдки от мен

# 554
Вени, много съжалявам Disappointed Дано скоро имаш своето чудо и следващия път до ревлив финал. Ти правила ли си някакви изследвания до сега?
Aigo, при теб наистина може да е заради късна овулация. Моят трансфер беше на 29.03 на 5 дневни ембриончета, което значи, че овулацията се води, че е била на 24.03, което си е доста преди твоята.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 22:37 от Михаела Виячева 630226

Общи условия

Активация на акаунт