Малка точица си имам вече, през ДЕКЕМВРИ ще е мъничко човече!

• 20 414
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Нещо интересно относно пола, при пегледа за сърце ако ембриона е от дясната страна е момиче ако е от лявата е момче на ехогравската снимка. И ако сте заченали точно на овулацията 80% е момче. ☺️

Е, браво, моят лекар ми каза откъде беше, ама аз естествено, че вече не помня Grinning

# 676
Моята не ми е казала, но аз имам снимка. Май беше от ляво, но то все от ляво си стои моето. Аз съм левичарка и съм сигурна, че там си му е по - добре. Но имам предчувствие за мома, така че ще видим на феталната евентуално. Grin

# 677
От ляво беше на последния преглед. Но и аз съм с предчувствие за девойка. 😁

# 678
  • София
Моето на снимката е в дясно, но не знам дали посоките съвпадат на ехографа и в действителност?

Иначе майка ми снощи ми каза, че подозира, че ще е девойка, защото симптомите ни са едни и същи, и била сънувала една чорла Grinning

Не ми се смейте, обаче ми се струва, че коремчето ми е една идея по-издуто в ляво Joy

# 679
А моето е издуто от ляво, ама то и китайския хороскоп ми дава момче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 680
  • Гърция
Здравейте момичета, за съжаление моята приказка приключи, моето  бобче вече няма сърдечна дейност...Пожелавам на всички леко бременеене и здрави сладки бебчета на финал ❤
           Много съжалявам veni.Разбирам те напълно ,аз съм за 5 път бременна и не се отказяам чувствам че този път ще имам добър финал.И при теб следващият път всичко ще е ок

# 681
Qankasiderova ще вървим и с теб заедно,🤗 ти кога си пак на лекар, моят ембрион последно в 8с и няколко дни беше 21мм, доктора каза, че върви малко напред.
Сега съм на 29 пак на лекар, нямам час още за БХС.

# 682
Моят последен цикъл също беше на 12.03 - Янка и Мария, кога са ви термините ?

# 683
  • Гърция
Qankasiderova ще вървим и с теб заедно,🤗 ти кога си пак на лекар, моят ембрион последно в 8с и няколко дни беше 21мм, доктора каза, че върви малко напред.
Сега съм на 29 пак на лекар, нямам час още за БХС.
    Ами аз в момента съм в болницата от понеделник имах кръвотечения 🙁бих го нарекла кръвоизлев беше доста обилен,но Слава Богу бебето е добре. Всеки ден ме гледат на ехограф сърчицето тупка здравоД-р каза че вървяло едричко. но така и  не установиха от къде доиде това кръвотечения преди 26 дни пак беше се случило същото. През цялото време само лежане .Много бях разстроена не бях влизала в форума от доста дни но вече съм по добре 🤗        

Цитат на: MGFEH link=topic=1112937.msg38732131#msg38732131 da[url
[/url]te=1558106798]
Моят последен цикъл също беше на 12.03 - Янка и Мария, кога са ви термините ?
    На мен Д-р не ми е казал все още ,но по календара които има изчислява 17.12

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 12:28 от AnMary

# 684
Момичета тук съм отново спокойна
 Бебчо е добре 21.2 мм е 8с и 5 ден . Това зацапване пак не знаем откъде е , но каза че няма общо с бебето . То си е добре сърцето биеше много силно  и бързо. Аз съм забременяла от левия яйчник и по от ляво си седи . Ще видим какво ще е на 3 пак съм на преглед и ще изберем дата за феталната и бхс . Решили сме 4д да правим...  Добре Дошли на новите мами  и никакво предаване.  И аз съм една паника обаче цял ден си повтарям , че всичко ще е наред и така ще бъде.  💙

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 18:56 от monikrisi

# 685
Янка стискам палци всичко да е наред, със сигурност е мн неприятно 🤞
Моят термин е 19.12.
Моникриси, страхотни новини 😊

# 686
Сладурче, не успях за Чавеева да св класирам 🤷♀ Знам, че е една от най- добрите Simple Smile иначе решението ти не е леко... стискам палци нещата да се развият по най- добрия начин Simple Smile
Килаирче, малката ми е правена в деня на овулацията , ама излезна девойка, та май  всичко си е 50/50 😅

# 687
Аз от един месец съм с виене на свят и гадене по цял ден, вече се чувствам тотално изтощена. Надявам се всичко да свърши скоро,че децата вече ми се сърдят че все ми било лошо и не играя с тях. Иначе някак този път се чувствам много спокойна за бебчо, просто си мисля че след като ни е подарък няма как да се случи нещо. Мм обаче е върха на паниката, за всичко ме кара да ходя на лекар. Притеснява се че ми е все зле, понеже с предните не бях чак така. Всъщност с първата бях супер, с втората бременност повръщах вечер, заспивах в 7 защото иначе между 8-10 беше нещо страшно. Но само месец бях така. От няколко дни се опитвам да вкарам къщата малко в ред, двете деца бяха болни и всичко навсякъде е в играчки, малката не спира да разхвърля. Аз прибирам 20 Мин и лягам че ми е станало супер лошо и през това време тя пак е наизкарала 100 неща. Нямам търпение в понеделник да тръгне на ясла, че да няма толкова време за разхвърляне . Малко ме плаши само мисълта как ще изкарам цял ден в офиса с постоянното виене на свят.

# 688
Аз тези дни съм без гадене и апетита ми се върна. Качила съм 2 кг. Всичко ми е тясно. Корема ми е подут като балон. Във вторник съм на преглед и колкото наближава, толкова повече се притеснявам. Ще съм в 10 +4 седмица  и ще пускаме изследвания по ЗК. Още не мога да се зарадвам че съм бременна. Да Мине ФМ и БХЦ и да се успокоя вече.

# 689
Здравейте , момичета!
Добре дошли на новите мами!

Сладурче , дано всичко се развие възможно най-добре и да не ти се налага сама да избираш!😊❤

Лани, стискам палци нещата при теб също да се успокоят!

Янка, бързо излизане от болницата !
П.П Моля те съобразявай се и редактирай постовете , когато има нещо да се добавя , защото поредни постове за забранени , а и хабим труда на момичетата, които отделят време и много старание да ни направят прекрасната темичка!

При мен нищо ново. Единствено , че малката проходи(образно казано) пуска се от мебелите и прави 4-5 стъпки, след което пада по дупе. На 9 месеца е , не очаквах толкова рано да се получат нещата. Другата седмица пътуваме, ще си дойдем за бала на малката ми сестра. Чудя се дали да кажем на семейството, че чакаме бебче или да си спестим новината за по-нататък. В 12г.с ще бъда.

Отделно от това, вече сме на края на темичката. Има ли някоя мама , която иска да я направи? Принципно и аз имам желание, но влизам през мобилната версия и е някак невъзможно да се направи красива тема през нея.
Давайте предложения за имена на темичката! Даже като се съберат можем и анкетка да си направим😁

Ето ги и моите предложения:
1) Лято, слънце и море - ДЕКЕМВРИйско бебче в мен расте!
2) Хайде ДЕКЕМВРИйче , покажи се - момче ли си или момиче?
3) Слънце вече ни пече, а коремчето на ДЕКЕМВРИйска мама сега започва да расте!
4) Имаме си вече ние сърчица , чакаме ви ДЕКЕМВРИйски слънчица!
5) Ние, ДЕКЕМВРИйски мами - чакаме си коледните беборани!

Това е от мен за сега , повече идеи нямам!😆😁

Общи условия

Активация на акаунт