Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 6

• 52 526
  • 825
  •   2
Отговори
# 480
В 12гс, Росен Билчев каза момче и такова си остана.
Момчетата се виждат по-лесно.

# 481
В тази седмица е рано за пол. Определя се към 16 г.с. Преди това е доста несериозно да се изказва категорично заключение. С първата ми бременност докторът каза, че ще е момче още в 12- та, после стана момиче..
Хаха, за един специалист, но наистина специалист в областта далеч не е рано. Още в 12г.с. и на двете бременности, конкретен лекар ми заяви 90% пол. Така, че......

# 482
И на мен Калев ми каза две момичета и позна в 12 гс Simple Smile

# 483
Много е важно, когато една бременна иска определен доктор да я прегледа да бъде той. За една спокойна бременност. Не накрая само за 5мин да направи един преглед. Много гадно ми стана, защото очаквах с нетърпение срещата си с нея.  Когато исках да си запиша час при др. Марков на регустратурата ме предупредих, че няма да ме гледа той, а негови колеги. Аз изрично отказах.
При първата бременност в 11г.с броихме пръстчета с него и прегледа беше 30мин. Бях силно притеснена тогава, защото пиех едно лекарство, което е за кръвоносните съдове и ме беше страх за бебето. Отвори книги да търси информация. Еми излезнах от кабинета щастлива и спокойна. Споделям го с вас, защото си мисля, че ако бях отказала първия преглед др. Чавеева щеше да си ме прегледа  обстойно.

# 484
В тази седмица е рано за пол. Определя се към 16 г.с. Преди това е доста несериозно да се изказва категорично заключение. С първата ми бременност докторът каза, че ще е момче още в 12- та, после стана момиче..
Хаха, за един специалист, но наистина специалист в областта далеч не е рано. Още в 12г.с. и на двете бременности, конкретен лекар ми заяви 90% пол. Така, че......

И Калев, и Чавеева са ме гледали в 13 г.с. и абсолютно отказаха да се ангажират с определяне на пол. Да не говорим, че и на трето мнение съм ходила, при едно от светилата в сферата. Така че...изказвания от сорта не могат да са даже и 90%, камо ли 100%.
На който са познали, екстра.

# 485

И Калев, и Чавеева са ме гледали в 13 г.с. и абсолютно отказаха да се ангажират с определяне на пол. Да не говорим, че и на трето мнение съм ходила, при едно от светилата в сферата. Така че...изказвания от сорта не могат да са даже и 90%, камо ли 100%.
Точно пък тия двамата, големите светила, за малко да ме лишат от сина ми, който си се роди абсолютно здрав. Така, че единият пол както и да е. Тотална липса на хуманно отношения. Явно нямат деца, за да казват с лека ръка как ще си направиш "ново бебе". Бягам с 300 от "начетеността и компетенциите" им.
Wink

# 486
Да ви кажа полът отдавна си е определен -просто ние го разбираме по-късно. Реално това не е и от съществено значение. Много по-важно е да мерят показателите и да насочат към лечение или допълнителни тестове, ако е нужно!
Желая здрави бебенца на всички!

# 487

Точно пък тия двамата, големите светила, за малко да ме лишат от сина ми, който си се роди абсолютно здрав. Така, че единият пол както и да е. Тотална липса на хуманно отношения. Явно нямат деца, за да казват с лека ръка как ще си направиш "ново бебе". Бягам с 300 от "начетеността и компетенциите" им.
Wink

Да, знам, че в патови, фатални ситуации стават съвсем безразлични, което още повече влошава ситуацията. И аз съм с късна загуба, в 26-та, за която голям принос има Билчев. Единственият коментар от негова страна беше "Жалко".

# 488
Не разбирам, след като не сте доволни от специалистите в Щерев, защо ходите там?

# 489
    Мненията са за определени доктори. Съответно, който не е доволен от даден специалист, не ходи вече при него. Или поне аз не ходя при Билчев, например. В Клиниката има още много специалисти, можем ли да ги слагаме под общ знаменател?! От 1 не съм доволна, от други 10 съм.

# 490
    Не разбирам, след като не сте доволни от специалистите в Щерев, защо ходите там?
    Лично аз от къде да знам предварително колко жалки и некомпетентни са? Интересен въпрос!
    Логично, че повече кракът ми не е стъпил при фАталните им специалисти. Wink

# 491
    Аз смених клиниката също заради Билчев.
    Смятам, че не е лош лекар, просто не му се занимава задълбочено с нещата.

# 492
    В 12гс, Росен Билчев каза момче и такова си остана.
    Момчетата се виждат по-лесно.

На мен въпросния ми каза 100 процента момиче , след 1 месец дечко така се беше разчекнал , че си се видя очевадната грешка на доктора .

# 493
    Моята първа фетална морфология трябваше да е при д-р Стратиева, но мина при една млада русокоса и къдравокоса лекарка, чието име не запомних. Беше много внимателна и детайлна, прегледът продължи ок. 40 мин., позна пола на бебето... Останах доволна и спокойна. Simple Smile

# 494
    Супер! И без това клиниката се пука по шевовете.

Общи условия

Активация на акаунт