Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 6

• 52 432
  • 825
  •   1
Отговори
# 810
Museto и аз така ще направя следващия път. Не мога да ги разбера за какво го правят това и на какъв принцип решават коя да прегледа докторката и коя да праща при специализанти.
Сега им писах майл и след седмица трябва да ходя да си взимам болничен и ще подам оплакване.

# 811
  • Благоевград
Константиниду не става за нищо. Още на БХС е имало проблем с детето, кръвотока, плацента и тя не е видяла. След това и следящата ме не е видяла и загубих детето си в късен месец и с цялата си наглост ми обясняват, че било късата клечка и инфекция. Глупости на търкалета. А на ФМ Чавеева не е видяла спукания околоплоден мехур.
Ако бяха видели още в 12 седмица, че има проблем, може би щяхме сега да прегръщаме детето си или поне да не преживявам такава тежка загуба в късен месец.

# 812
Museto и аз така ще направя следващия път. Не мога да ги разбера за какво го правят това и на какъв принцип решават коя да прегледа докторката и коя да праща при специализанти.
Сега им писах майл и след седмица трябва да ходя да си взимам болничен и ще подам оплакване.
Чавеева поема с приоритет високорискови случаи, като някои от тях са спешни консултации на жени дошли от цялата страна със спешем проблем. За това и се случва да има забавяне понякога.

# 813
Момичета, здравейте!
Много спешно на моя близка ѝ трябва час за проф. Тимева, а както знаем за нея е много трудно записването.
Моля, ако някой случайно освобождава час за нея (осъзнавам колко невероятно звучи), да пише.
Ще съм благодарна!

# 814
Аз мисля, че би Ви приела и без час, особено като е важно. Ще се запишете на регистратурата и ще чакате. А може да помолите на регистратурата (по телефона) да Ви се обади, когато е свободна и да я попитате кога ще й е удобно да дойдете. Но мисля, че и без предварително обаждане с повече чакане ще Ви вземе.

# 815
Относно феталната морфология при др. Чавеева съм писала по-рано, че и мен ме гледа друга докторка, а тя буквално за 5мин.ме претупа. При условие, че заради нея си отмених часа при доц. Димитрова, защото била много добра. Първо едната докторка каза, че плода е момиче, а др. Чавеева, като ме погледна за тези 5мин каза, че е момче. Прибрах се, оплаках се тук на момичета и ме посъветваха да подам оплакване и така направих. Извикаха ме за вторичен преглед който продължи този път около 15мин.-20мин макс с разликата, че др. Чавеева този път каза, че ще е момиче. Съпругът ми беше бесен и ме попита защо не съм и казала, че за пола преди 5дни друго каза. Но това не е най-важното. Остава едно недоверие, отписах следващия си час при нея и си отидох при др. Марков. С цялото ми уважение, той ми отдели 40мин.и до последно не ме пускаше от кабинета, само ме питаше въпроси имате ли. То броихме пръсти, то ми обясняваше всичко за всеки орган, а за това как се вижда беба на неговия монитор нямам думи. Аз лично съм разочарована защото една бременна доверява така да се каже здравето на бебето на определен лекар. Ако той не може да преглежда и има много пациенти, просто не записва още.

# 816
Пак съм аз Flushed имах час днес при Чавеева, всичко супер, НО не ме прегледа тя... Д-р Константинова ме гледа, а Чавеева дойде накрая за точно 3 мин., което изобщо не ми хареса. Бях чела, че се правят тези номера, но мислех, че е било нещо инцидентно. Та някаква идея евентуално за следващата фм как да ме гледа тя, с кой да говоря, най-ранния час ли да си запиша... Другата лекарка си беше Ок, обаче аз ако исках при друга щях да си запазя при друга...

Предполагам и цената беше 140 лв Simple Smile) това си им е схема

# 817
Пак съм аз Flushed имах час днес при Чавеева, всичко супер, НО не ме прегледа тя... Д-р Константинова ме гледа, а Чавеева дойде накрая за точно 3 мин., което изобщо не ми хареса. Бях чела, че се правят тези номера, но мислех, че е било нещо инцидентно. Та някаква идея евентуално за следващата фм как да ме гледа тя, с кой да говоря, най-ранния час ли да си запиша... Другата лекарка си беше Ок, обаче аз ако исках при друга щях да си запазя при друга...

Предполагам и цената беше 140 лв Simple Smile) това си им е схема

Изключително некоректна схема и при мен беше същото, като не могат да се справят чисто и просто да не записват часове и да си оставят време за рискови бременности и случаи, щом това е идеята. Има и други лекари, просто ще си запишем при тях.

# 818
Както съм споделяла преди и при мен нещата се случиха по абсолютно същия начин. 20-30 минути ме гледа д-р Константиниду и д-р Чавеева дойде за 5 минути. Прегледът ми беше 120 лв.

Ако се наложи да ходя отново на ФМ не бих го направила там със сигурност.

# 819
Както съм споделяла преди и при мен нещата се случиха по абсолютно същия начин. 20-30 минути ме гледа д-р Константиниду и д-р Чавеева дойде за 5 минути. Прегледът ми беше 120 лв.

това за коя фетална (седмица) яко ръжондрят

# 820

това за коя фетална (седмица) яко ръжондрят

Втората фетална в 20 седмица.

# 821
Родих на 03.10. в Щерев. Нормално раждане чрез индукция при доктор Гогова. Невероятен лекар! Човек! Раждането беше много професионално. Но след родилната грижа е пълна скръб! Първо болницата се пука по шевовете. Настаниха ме в тройна стая без да ми кажат, че няма места, а бях резервирала единица или ВИП. В тях слагат плановото секцип или по-специфични случаи. Няма начин да искаш уединение. Тройката е супер тесна стая, едва се побираха бебешките легълца до тези на мамите. Храна много оскъдна, не те питат, а има меньо. Прибори забравят! Търсиш като луд. Не сменят диспенсъра с вода. Кафе от никъде не можеш да вземеш. От принадлежностите имаше само кърпи и нощници. Обезболяващи дават само ако искаш. Дори един умрял сапун нямаше. Изписването на педал за 10 минути, лъжат и в кой час ще си на ред, роднините ти чакат долу и не знаят нищо, като идиоти. Организация под нулата. Грижите към бебето са добри, обаче. А за тоалета на бебето, викат 15 майки на куп в една малка стаичка и показват с есно бебе смяна и тн. Аз нищо не видях. За 2040 лева можеха малко повече да се постараят. Епидуралната упойка, системата ми стоя в гърба два дена, нямало енестезиолог свободен да я махнат. На втория ден исках да подам оплалване6заради това. Мен не ме интересува, че персоналът им е малък. С тръба в гърба не се спи. Това е.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 09:54 от Паулина Атанасова 611463

# 822
Много благодаря за обратната връзка. Мен това с уединението не ме притеснява - даже не искам да съм сама.
Но виж това с упойката и липсата на хигиенни материали за пореден път ме убеждава, че нивото доста е паднало сравнено с преди 7 г.
Тъкмо отвчера беснея как изненадващо случайно разбирам, че др Александров, при когото се наложи да се следя отсъствал целия следващ месец- хич не ми е ок, в 32 г.с.
Родих на 03.10. в Щерев. Нормално раждане чрез индукция при доктор Гогова. Невероятен лекар! Човек! Раждането беше много професионално. Но след родилната грижа е пълна скръб! Първо болницата се пука по шевовете. Настаниха ме в тройна стая без да ми кажат, че няма места, а бях резервирала единица или ВИП. В тях слагат плановото секцип или по-специфични случаи. Няма начин да искаш уединение. Тройката е супер тесна стая, едва се побираха бебешките легълца до тези на мамите. Храна много оскъдна, не те питат, а има меньо. Прибори забравят! Търсиш като луд. Не сменят диспенсъра с вода. Кафе от никъде не можеш да вземеш. От принадлежностите имаше само кърпи и нощници. Обезболяващи дават само ако искаш. Дори един умрял сапун нямаше. Изписването на педал за 10 минути, лъжат и в кой час ще си на ред, роднините ти чакат долу и не знаят нищо, като идиоти. Организация под нулата. Грижите към бебето са добри, обаче. А за тоалета на бебето, викат 15 майки на куп в една малка стаичка и показват с есно бебе смяна и тн. Аз нищо не видях. За 2040 лева можеха малко повече да се постараят. Епидуралната упойка, системата ми стоя в гърба два дена, нямало енестезиолог свободен да я махнат. На втория ден исках да подам оплалване6заради това. Мен не ме интересува, че персоналът им е малък. С тръба в гърба не се спи. Това е.

# 823
Аз родих преди 2 седмици при д-р Арабаджи, доста бързо и безпроблемно раждане,а тя беше страхотна, дойде вечерта след като й се обадиха за има няма 10 минути. А като родих идваше всеки ден да ни види. Бебчо избърза малко и затова стоя в кувиоз 2 дни, доволна съм от грижите за него и на фотолампа го пускаха няколко дни заради по-изразена жълтеница. Единственото, което не ми харесва, е това, че го захранваха няколко дни със шише и съответно той не иска да суче от гърда, а какво ли не пробвахме. От персонала в болницата съм доволна, с изключение на една-две акушерки, които бяха по-грубовати. Имаше 2 много сладки акушерки, които постоянно идваха да питат имаме ли нужда от нещо, с тях пробвахме в продължение на половин час да накараме бебо да засуче от гърда, но той просто беше много ленив. Всеки ден се чистеше стаята и се носеха тоалетни принадлежности, не сме имали проблем със сапун, хартия, обезболяващи и тн. Вода също имаше заредена винаги. При показването на тоалета бяхме само 3 жени и си питахме, каквото ни интересува. Понеже стоях малко повече заради бебо даже ме поканиха и втори път да гледам как се прави тоалета. Храната наистина е малко еднообразна, но пак по-добре от само варен ориз.. 😁. Единственото, което ме очуди е, че стаите в родилно са стари, аз бях в двойка със скосен таван и олюпена боя на места, а съм лежала и в гинекологичното на 4 етаж, Там стаите са като в хотел. Не е лошо малко да ги реновират.
Иначе преди 2 дни ходихме заради бебо и жълтеницата му да го прегледат, д-р Дачева слезе да го види, даже не са ми вземали и пари, а по-късно през деня се чухме и за резултатите му.
Доволна съм също и от Биляна, супер готин и позитивен човек. За фризьорката не мога да кажа, че много се стара, малко претупана история, но пак самият факт, че има фризьор е похвален. Стана твърде дълго, дано да съм била от полза. ☺️

# 824
За 2000 и кусур лева някак си не искаш никъде да си претупван и всичко да е изпипано. Пак казвам, мен не ме интересува, че точно когато раждах едва намираха къде да ни настанят и чаках за елементарни неща. Само лекарката ми беше пич.

Общи условия

Активация на акаунт