Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 6

• 52 521
  • 825
  •   1
Отговори
# 510
За сега явно е мистерия. Обаче подготвяха последно ново неонатологично отделение, което надявам се да значи, че ще вдигнат малко нивото.

# 511
Бях на Деня на отворените врати,казаха че го довършват,имало няколко неонатолога вече-24 часа има присъствие,за разлика от преди. Но това нищо не променя относно раждането преди 36г.с. Simple Smile

# 512
Бях на Деня на отворените врати,казаха че го довършват,имало няколко неонатолога вече-24 часа има присъствие,за разлика от преди. Но това нищо не променя относно раждането преди 36г.с. Simple Smile

Дано го довършат до октомври Simple Smile И ти си За тогава, нали? Преди 36-та освен майчин дом и Токуда Ина ши други , които приемат? Знаете ли за вита и надежда ?

# 513
В Надежда също взимат, във вита - не.

# 514
IkmEe,в първите дни на Октомври ще ми е секциото оивот и здраве всичко да е наред и да устискат разбойниците до тогава.😂 Иначе да,казаха,че дори с новото отделение ако има проблем или по-подранило раждане - ще препращат към Майчин дом и Токуда.Или израждат майката и бебчетата се транспортират натам,а майката остава в Щерев.

# 515
IkmEe,в първите дни на Октомври ще ми е секциото оивот и здраве всичко да е наред и да устискат разбойниците до тогава.😂 Иначе да,казаха,че дори с новото отделение ако има проблем или по-подранило раждане - ще препращат към Майчин дом и Токуда.Или израждат майката и бебчетата се транспортират натам,а майката остава в Щерев.
Замислих се, защо не препращат в Надежда? Някой дали знае.

# 516
И аз се зачудих. Може би, защото Надежда им се явява конкуренция?

# 517
Еми то и Токуда им е конкуренция

# 518
Вероятно защото Токуда е многопрофилна болница. МД пък ползва ресурсите на цялата Медицинска академия.
Моя приятелка, следяща се в Щерев, роди в 34 седмица. Директно я закараха в МД. Не е избирала.

# 519
Вероятно защото Токуда е многопрофилна болница. МД пък ползва ресурсите на цялата Медицинска академия.
Моя приятелка, следяща се в Щерев, роди в 34 седмица. Директно я закараха в МД. Не е избирала.
Това ми е много стресиращо и дано не се случва на никой, защото се надявам кой където си се следи там да си роди. Ще ми е голям стрес в МД, но живи и здрави. Може само да се надяваме всичко да бъде наред, пък каквото дойде Simple Smile

# 520
  • Благоевград
Това ми е много стресиращо и дано не се случва на никой, защото се надявам кой където си се следи там да си роди. Ще ми е голям стрес в МД, но живи и здрави. Може само да се надяваме всичко да бъде наред, пък каквото дойде Simple Smile

В Майчин дом в родилното са страхотни. Лично бях там 3 дни, жените раждаха за 4-5 минути максимум. Прекрасно отношение на целия персонал. За съжаление бях там по трагична причина, но ако забременея пак с инвитро, този път ще се следя в МД.

# 521

В Майчин дом в родилното са страхотни. Лично бях там 3 дни, жените раждаха за 4-5 минути максимум. Прекрасно отношение на целия персонал. За съжаление бях там по трагична причина, но ако забременея пак с инвитро, този път ще се следя в МД.
Пожелавам ти най-скоро да се случи, по най-добрия и лесен начин за вас!

# 522
  • София
Здравейте на всички, включвам се в темата като искам да попитам някой знае ли как седят нещата с избирането на лекар от болница Щерев за раждане. Колко по рано преди раждането трябва  да е тъй като не съм се следила в болницата, но пък имам желание там да родя? Благодаря предварително

# 523
В 35+ г. с., когато се попълват и документите за раждане.

# 524
Колко излиза раждането и пакета за замръзвяване на стволови клетки, тоест каква е отстъпката? Булген ли ползвате или друга тъканна банка?

Общи условия

Активация на акаунт