"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 39

• 63 319
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мисля,че Джан след като прочете изреченията от книгата ще се върне!

-Навсякъде беше той!Само той!
-Само неговото име!Само той!

newsm10

# 106
Сега след рекламите се освестих, че хвърли някаква част, най-вероятно за да остане 😊

Епизода на първо гледане с моя начален турски беше бомба. Играта им беше на супер ниво. Страдах целия епизод заедно с тях и очите ми бяха пълни като тези на Санем през цялото време 🥺

Е, оставиха ни без откъс, съвсем да се закачим 🥺 /не че има нужда/

Лека нощ от мен 🤗😗

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 00:15 от Evelina Georgieva 604172

# 107
  • Варна
   Даааа, това вече не е комедия.  Peace  И ще имаме нужда от кърпички, докато гледаме.  Thinking Но Джан каза - за да стигнем до комичните ситуации, ще трябва да минем през това.  Peace
   Харесаха ми Джан и Санем. И не ми харесаха Джейджей, Музо, Мевкибе, Хюма и Иит. Особено Иит. Peace Изобщо не виждам да се разкайва.  Naughty Даже е станал много нагъл, защото Санем не го отразява и той вече злобее!  #2gunfire
   Злати, благодаря за линковете с превод.  bouquet
   Благодаря на всички за компанията.  Hug
   Лека нощ!  1countingsheep

# 108
Момичета,благодаря за коментарите и компанията! Hug Hug Hug Hug Hug

При срещите на Санем и Джан и на мен ми се пълнеха очите! Peace И двамата страдат,но имат вина!С времето всичко ще се изясни,но до тогава и ние с тях ще страдаме! Peace

Не дадоха откъс,утре ще очакваме фрагмана! Peace

Лека нощ! smile3524

# 109
От това, което успях да гледам / в градината Джан и плашилото/, епизода е наситен с емоции, доста текст, цветен и на фона на това вялата опс депресирана Санем, невменяемия Ийт и Джан, изкрейзалите Музо и ДжейДжей, маалата няма промяна... Повече след превода май .
На мен ми се стори, че май видя Санем в последния кадър или гърба и Rolling Eyes
И аз като ДариВали ще чакам с голямо нетърпение когато дойде видов ден за Хюма и Ийт, всъщност актьора ми е достатъчна антипатичен чисто визуално за да му харесам и героя. Mr. Green

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 01:24 от Slawena

# 110
Здравейте 🤗😗

Neorum, заглавието на песента е написано в началото на видеото 🤗
Качвам я с оригиналния клип:

Много хубава Деметка 😍, Джан не ми харесва чак толкова днес 😂
И аз съм в трепетно очакване - до довечера 🤗

# 111
Евелинка, благодаря! Песента и клипа към нея просто са чудесно съчетани!

# 112
neorum  Hug,и аз открих песента,която си харесала от клипа на Бризчето! Hug

Пукам я...въпреки,че Евелина Hug,ме е изпреварила....изп.Каяхан

# 113
KissKissЗлатинка, златно момиче, благодаря ти! В много неща все още прохождам.Kiss

# 114
neorum,четири последователни поста не е по правилата, използвай функция редактирай и допълвай поста си.Приятелски съвет Hug

Изгледах епизода, но книгата на Санем е с неправилното заглавие, ама как да го напиша Twisted Evil

# 115
Писаха, че Йит напуска сериала в 43 еп. Дано и  на Хюма прекратят договора.

# 116
Добро утрооо! Wink Hug Hug

Ранняя пташка 40 серия русские субтитры

http://uteta.ru/movies/serialy/46486-rannyaya-ptashka-40-seriya- … kie-subtitry.html

Приятна неделя на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 117
  • Варна
    Добро утро, ранобудни птичета!  

Злати, благодаря ти за свежото кафенце!  Hug

Вече няколко седмици публикуваш линкове, но на тях няма руски субки, а казват, че ще се появят по-късно. /евентуално/ newsm78

Всъщност разбирам защо Иит ме дразни толкова!  Peace
   Защото е нагъл лъжец и виждайки състоянието на Санем продължава да я тормози психически!  ooooh!
    - Когато дойде у дома й вечерта и Санем го попита "как си?", отговори -"добре, малко сакат!"  #Crazy
   И това продължава цяла година.  ooooh!
   Но до 43-ти епизод Джан ще го разобличи и тогава вече ще ми е все едно дали ще остане, или ще си замине!  Peace
   Защото Джан остава, за да се бори за любовта си. smile3508  Прочетеното в книгата му даде сила, а Санем му каза какво трябва да направи! - "Ако не си го направил /ако не си изгорил дневника ми/, щеше да останеш, нямаше да бягаш. Щеше да останеш, щеше да се бориш, дори да ти кажа да заминеш!"
   Не цитирам съвсем дословно думите на Санем, но точно това очаквам да направи сега Джан! Ще докаже, че е невинен, а междувременно ще разобличи това влечуго Иит!  Peace

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 08:43 от Planet

# 118
Добро утро и от мен! Blush

Снощи не успях да гледам серията, единствено успях да чета коментарите ви!

Гледам снимките, които неуморно сте споделяли и си мисля, че Джан Дивит ми прилича на йети! С тази разпусната коса никак не ми харесва!
Дано го вържат по-бързо! А висулките в косата му са страшно недоразумение, според мен.
Санем започва да ми харесва така, явно заради празния поглед в онази сцена от фрагмана не ми е харесала.

Хубава неделя Hug

# 119
Здравейте и от мен! Епизодът беше много интересен! Надявам се Хюма и Ийт да си получат заслуженото!

Общи условия

Активация на акаунт