"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 39

• 63 325
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте птички!
И на мен епизода ми хареса, самото заснемане на сцените, наблягането на детайлите и играта разбира се на актьорите. Всичко започва отначало между Д и С с повече помощници в реализиране на връзката си.

Само едно ми направи не много хубаво впечатление, а именно в тази къща на Санем, то малко като бардак. Grinning
Всеки си ходи когато си поиска, ляга спи си, хапва, пийва и си отива. А Санем милата, я направиха луда, пие си хапчетата, и гледа като отровена....не ми допада този замисъл. Да бяха я направили, преуспяла, здравомислеща жена с кариера, да ни шашне с изказ и поведение. Но уви, така са решили, както и да е олях се.
Хубав ден на всички! Hug

# 121
  • Варна
   Нина,  Hug  Сега ни показват катарзиса, който преживяват, и който ще ги промени!  Peace
   А после ще ни покажат, как взаимно ще се излекуват, чрез любовта си!  Two Hearts txtloves
   Някои искат всичко това да се случи още при първата им среща, но това е дълъг процес, а и ни предстоят още мнооого епизоди.  Peace  Яваш, яваш!   smile3503
   Нали не очакваме Санем да е преуспяла, уверена и щастлива, когато е загубила  Джан?  newsm78
   Сега вече тя е разбрала, че дори да е сбъднала мечтата си, нищо няма смисъл без Джан!  Peace

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 10:40 от Planet

# 122
Рейтингът.....Очаквах повече

# 123
Не мога да ги възприема аз с новите им визии. И двамата ми изглеждат като некъпани от една година, даже когато се доближат по-близо един до друг им се заплитат косите от толкова гелосване и стилизанти. Джан с тези шнолички и ластичета които му стърчат отвсякъде пък е....Нямам думи.
Виждам, че на всички ви е харесал. но на мен пък ми се стори малко празен епизода, много крякане , а всъщност показаха само докъде са стигнали един без друг. Плужека и змията си въртят още интригите, Джей джей го пере още повече съчмата, фирмата фалирала, изобщо..нещо не съм възхитена аз.
Само срещата в началото беше наистина супер магична.

# 124
Здравейте, птичета! 🤗🤗🤗

Злати 🤗 и Планет 🤗 за кафето! 

Планет, много съм съгласна с теб, че ГГ са в това си състояние, за да видим как ще се излекуват взаимно. За мен е много реалистично Санем да е съсипана. Не е написала книгата си, за да сбъдне мечтата си и да стане писател. Сърчицето и е разбито и душата и кърви, дори и година по-късно и тя е споделила всичко в романа си, но това не и помогнало да дойде на себе си. Кой не би изглеждал като нея, ако е изгубил голямата, истинската любов?! 😢

На мен Джей Джей би ми липсвал ако не е в сериала вече, както ми липсват Айхан и Гюлиз. От Музо мога да се лиша, но някак си подхожда в цялата лудница или аз поне съм свикнала с него - не ми пречи.
Цял живот съм живяла на село и познавам хора, копиращи досущ цветната махала 😂
Така че, за мен това е тяхна реалност, колкото и да е досадна за зрителя.

Ийт и според мен е станал направо нагъл - явно търпението му след една година чакане е на изчерпване 🤔 В отчаянието си ще направи грешен ход и ще изгърми неочаквано. Не очаквах такава интрига от него, но люспестата добре успя да му повлияе, а и от отчаяни хора можеш да очакваш всичко.

Хюма не искам да я коментирам изобщо 😖 Толкова отвратително същество - и за срам се нарича майка. Егоист до мозъка на костите и манипулатор от класа. Надявам се скоро да я натирят.

Тази седмица епизода май ще го гледам първо с английски, а после и с български буквички - отдавна не се е случвало ☺

Хубава Неделя и от мен 😗

# 125
Тази седмица епизода май ще го гледам първо с английски, а после и с български буквички - отдавна не се е случвало ☺

Хубава Неделя и от мен 😗
Има ли го вече с английски субтитри, понеже аз търсих, но не успях да намеря?   Thinking

# 126

Хубава Неделя и от мен 😗
Има ли го вече с английски субтитри, понеже аз търсих, но не успях да намеря?   Thinking

Strawberry1 🤗 чакам ги и аз 😗
Обикновено излизат в Неделя към 14-15ч или следобед. Следя канал Mint в тубата. Като излязат ще споделя ☺

# 127
  • Sofia
Здравейте момичета, има ли руски субтитри, че аз нещо не успявам да намеря!

Благодаря предварително!
Прекрасен следобед!

# 128
  • Stara Zagora
Добър да е денят ви момичета! 🤗💚🕊
Злати благодаря за всичко! 💚 Благодаря и на останалите момичета! 💚
Слънцето Демет Йоздемир 💚☀💚

didiasp 🤗 Разбира се че има върни се на 8-ма страница Злати е качила превода 🤗
Да е слънчев и прекрасен почивният ви ден! 💚🕊☀

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 14:22 от Stoyanova26

# 129
Епизода на английски е готов. За който не вдява руски, като мен ☺:

# 130
  • Sofia
Много благодаря, просто този линк го пробвах сутринта и нямаше субтитри,  а после забравих. Сега вече има субтитри и отново благодаря!

# 131
  • На правилното място в правилния момент
Здравейте, птичета! Благодаря за коментарите и компанията! Kissing Face

Нормално е като първи епизод да служи само като основа на предстоящото, но все пак мисля, че беше добро начало. Заплетените сюжетни линии и ситуации тепърва ще се разплитат.

Присъствието на новата сценаристка си пролича още от първите сцени. Монтажът и режисурата също бяха на ниво. Сцената с дъжда, киното и песента беше невероятна, изтъкана от емоции. Играта на Джан и Санем беше невероятна, моите адмирации.

Върнаха ни Ремиде и Азиз Бей, любими лица, заедно с още нови попълнине. Засега са ми симпатични, ще видим тяхното развитие.

Образът на Ийт ще се изчерпи съвсем скоро. Започва да злобее, поради липсата на внимание, но Санем отново не го забелязва.

Стайлингът, обстановката и героите изглеждат по-свежи, явно промяната е била належаща, но е доста рязка. Дано да е сполучлива само.

А Джей-Джей защо беше облечен като Джан? Joy

# 132
  • Stara Zagora
От сета са доволни 💚🕊

# 133
Привет! Hug

Не знам защо сутринта,когато пуснах линка епизода имаше субтитри,а посля е нямало! Thinking

Вече е качен и тук....

Ранняя пташка 40 серия русские субтитры
http://great-tv.tv/turetskie-serials/rannyaya-ptashka-erkenci-kus

За рейтинга и аз мислех,че ще е по-висок!Снощи в ЮТуб гледаемостта беше по-голяма в сравнение с миналите епизоди! Peace Надявам се следваща да се покачи ще! Peace

Рейтинга за 40 серию
4. TOTAL - 4,38%(+0.26)⬆
7. AB - 3,45%(+0.28)⬆
5. ABC - 4,06%(+0.42)⬆

Ето и песента....

# 134
Добър ден на всички. Изключителен епизод. А двамата "добри" приятели си подхвърлят мили комплименти.

И един много силен момент между двамата

Общи условия

Активация на акаунт