"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 39

• 63 326
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
🐥Добър ден , птичета!🐥

Не мога да гледам превода , но малкото което успях да видя снощи ме впечатли.
Има за какво да са доволни Демет и Джан от тази серия, много различни са образите им, сценария, заснемането, та даже и режисурата.
Личи им колко много са чакали тази промяна, играят в една различна атмосфера , предават съвсем нови за тях чувства и ситуации и го правят с вдъхновение!😘

Личи даже в постовете им... 🥰

Мортеза Атабаки...👏👏

Приятна вечер!🤗

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 18:09 от alex_94

# 136
Здравейте! В момента повтарят 40 еп по Стар тв, надявам се след това да пуснат и фрага.

# 137
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Прекрасна тема ...благодаря Heart Изгледах руският превод и се радвам, че сериала, който започнах да гледам се завръща...Санем отново създава аромати и пише...но не ми харесва отнесения и поглед на моменти...Виждайки какво причини лъжата на Ийт и Хюма ми идва направо да ги линчувам публично в махалата....И тя има наглостта да пита "какво толкова е направила, че я игнорират синовете и...". А за "влюбеният" издател просто "без коментар".... това неговото не е любов....а мания...Сега искам да видя един борещ се Джан за любовта си, защото въпреки всички грешки на Санем тя го заслужава...Джан е по опитния...врял и кипял  така, че той трябва да направи първата крачка...

# 138
Изгледах епизода и с превод. Какъв човек трябва да си, независимо колко  си обсебен и вманиачен към даден обект, за да го гледаш как се самоунищожава и страда. Наистина Ийт май е за клиника, а не Санем или направо за затвора. Защото това е един вид обсебване, като плен емоционален. Хюма, просто няма такова същество, егоист и невменяема в стремежа си да постигне своето. Азис бей и Ремидие, свеж полъх и малко истински разум в дадената ситуация. Емре, какво стана с лъскавото парвеню? Лейля, тя е някъде там между...Новата дружка на Санем, терапевтката, нещо много ми е в джаза, пренавита и някак превъзбудена, но като и се развие образа ще се разбере. Мевкибе и Нихат, нормална реакция на родители, чието дете е страдало и било наранено.
Джан, изстрадал си е това, което си причини. Света, морето , звездите са били неговите съдници. Очаквам, че част от стария целеустремен непукист е останал в него и ще си заслужава всяка стъпка към Санем. А не ми се мисли какво ще стане като разкрие машинациите на мама и протежето и. Дано е по улегнал сега в реакциите си.И нещо започна да му светва какво може би става, ще видим.

Санем, сега изгубена, създала си е свое място, където се чувства сигурна, защитена. И бурята Джан Дивит отново нахлу в живота и. Сега е объркана, но да се надявам че ще намери верния път към себе си.
Музо, ДжейДжей са ми излишни като персонажи, единия куку, другия два пъти.
Стайлинга им не искам да коментирам, Аслъ Парлак се е оляла в стремежа си да бъде оригинална. Демет с тези летни одежди и боси крака да не се простуди. И последно, епизода си беше като реклама на бижута.

И да се допълня, хубав епизод, но за мен нямаше онзи уау ефект, за който ни настройваше Джан Яман. По скоро беше като въведение за последващите събития. Но добра игра на Джан Дивака и Санем Джипсито / сори, но такива асоциации будят в мен с визиите си/.

И да си помрънкам, къде е фрага? Crossing Arms

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 19:56 от Slawena

# 139
Привет, птички!
Още не съм гледала епизода с превод, но и без него мога да кажа, че ми хареса. Новото старо от началото на сериала! Визията на Джан и Санем ми хареса. Особен външен вид в съответствие с душевното състояние на двамата. Срещата в киното ме остави без дъх! Ах, този Джан! В погледа му се четеше любов, нежност, копнеж, болка.....цялата палитра от чувства, които може да изпитва един влюбен мъж, разделен от любимата за една безкрайна година! Сбогуването пък на финала ме просълзи!
Само се чудя как Санем ще възстанови психичното си здраве в компанията на двама напълно луди!
Сега очаквам Джан бей да се събере и да си върне Санем и смятам, че той трябва да е инициатора да бъдат отново заедно. Както решаваше кога ще се разсърди и ще си тръгне, така ще трябва сега и да се потруди да се върне. Санем правилно му каза, че каквото и да се е случило, той не трябваше да я изоставя.
Перфектна игра и на двамата! Личи си, че сега този вариант на сценария им харесва и се раздават на макс!

# 140

Тези играха майка и син в Стая 309, с доста нестандартни взаимоотношения Mr. Green

# 141
  • Stara Zagora
Уплаши ли се 😳😳😂😂😂

# 142
Уплаши ли се 😳😳😂😂😂

Музо така се смя, че и аз със него Grinning

# 143
от сторито на Демет

# 144
  • Sofia
Здравейте на всички малки и по-големи птички! Много харесвах сериала и ГГ до един момент, когато зациклиха. И днес искам да кажа, че новият сериал много ми хареса. Съвсем нов филм гледаме, аз така го почувствах, страхотна игра на Джан и Демет,  направо настръхвах на моменти, толкова ми беше истинско, толкова от душа и толкова любов и безнадежност. Аз смятам, че и двамата са отговорни за преживяното, но макар че съм жена смятам, че Джан е прав да бъде много наранен, да се чувства отхвърлен. След като той е всичко как реши, че той има защо да изгори дневника и, а Ийт не може да го направи. Веднага ще кажа, че и двамата нямат очаквания хората да кроят такива интриги, защото те самите не го правят. Санем реши, че той от ревност го е направил или незнам, реши че той не иска тя да успее, не се разбра какво замъгли умът и. Тя не гледа с празен поглед, тя се страхува от чувствата си и понеже Ийт 1 година я облъчва, че Джан и вреди, тя е повярвала с главата си в това, но сърцето е друго нещо, то обича и иска да е обичано. Да стана малко драма нашата ромком, обаче в живота е така.
Желая ви лека нощ и хубави сънища!

# 145
Не знам, те ли са изключителни артисти, историята ли е невероятно красива, но този филм е влязъл  в мен, както казва Санем, и дочаквам следващата събота само защото тук непрекъснато пишем, страдаме, информираме и така до ...епизода. Прави бяха като го рекламират 40-я. Гледах онлайн, сега гледам руския вариант, ами...какво да кажа - кадрите в киносалона ми спряха дъха. А нейният телефонен разговор, заснет от оператора "като на кино" през прозореца на едно романтично кафене, ми "потопи" окончателно гимиите.
Точно като да сбъднеш измислен спомен.
И както каза Джан на финала: тук е много красиво. Да, много красива история, красиво разказана и красиво пресъздадена от тази, не най-красивата, но най-романтичната екранна двойка сега. Санем и Джан.
Също като мехлем за душата.

# 146
  • Sofia
Не знам, те ли са изключителни артисти, историята ли е невероятно красива, но този филм е влязъл  в мен, както казва Санем, и дочаквам следващата събота само защото тук непрекъснато пишем, страдаме, информираме и така до ...епизода. Прави бяха като го рекламират 40-я. Гледах онлайн, сега гледам руския вариант, ами...какво да кажа - кадрите в киносалона ми спряха дъха. А нейният телефонен разговор, заснет от оператора "като на кино" през прозореца на едно романтично кафене, ми "потопи" окончателно гимиите.
Точно като да сбъднеш измислен спомен.
И както каза Джан на финала: тук е много красиво. Да, много красива история, красиво разказана и красиво пресъздадена от тази, не най-красивата, но най-романтичната екранна двойка сега. Санем и Джан.
Също като мехлем за душата.

+1
И да добавя, много красиво си описала чувствата и възприятията си! Много въздействащо!

# 147
Добро утроо! Hug Hug Hug

Честити празници на всички!Честито на именниците днес! bouquet bouquet bouquet

Очакваме 1-ви фрагман! Peace

От днес-6 май започва месец Рамазан за мюсюлманите,който ще бъде до 3 юни!4,5 и 6 юни е Рамазан байрам,за това и сериалите ни завършват по-рано до края на май! Peace

Прекрасен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 148
Минавам и заминавам  Hug

Злати Peace

Честито на всички празнуващи днес!

В първата жена, в която се влюбваме, обичаме всичко. Остарявайки, обичаме само жената.
Оноре дьо Балзак

# 149
Добро утро и успешна седмица. Честит празник на всички.

Общи условия

Активация на акаунт