Идея за подарък за рожден ден на момче ( 23 год.)

• 573
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте! В края на този месец приятелят ми има рожден ден. Той става на 23 години.Бих искала съвет за подарък. Искам да е нещо оригинално, готино, да си го помни винаги. Моля дайте предложения. Не знам от какво има нужда, и как по скоро да разбера какво иска. Няма кола ( смисъл без предложения за аксесоари и т.н. за кола).... Мислех да му взема един оригинален парфюм ,,Paco rabanna’’ Invictus, но искам и още нещо, да го съчетая. Дрехи има много, часовник вече му подарих за именния ден.... Нямам идея просто, а няма и време. Може и някакво предложение с вино примерно, понеже обича да пие вино. ( бюджетът, с който разполагам е 200-250 лева.) И някакви идеи как да ги опаковам, да стане нещо готино. Примерно с някаква подаръчна хартия и от онези големите балони с цифри. Ще съм много благодарна, ако помогнете.

# 1
Може парфюм+някакво изживяване. Например поздрав с гайда - ако празнувате някъде и неочаквано дойде музикант, е уникално чувство.
Или релаксиращ масаж, нощувка някъде, полет със самолет и инструктор и т.н.

# 2
Може парфюм+някакво изживяване. Например поздрав с гайда - ако празнувате някъде и неочаквано дойде музикант, е уникално чувство.
Или релаксиращ масаж, нощувка някъде, полет със самолет и инструктор и т.н.

о, да, 23-годишните момчетa си припадат да ги дебнат с гайди по кюшетата Wink или с балони с цифри...трябва да се гледа на него какво ще му допадне, не някакви романтични бози от напудрени филми.
готин уикенд някъде е добра идея. там може да си се наквасят с винце и да си направят преживяването незабравимо Laughing

# 3
Например поздрав с гайда - ако празнувате някъде и неочаквано дойде музикант, е уникално чувство.
Ако дойде някой да ми вие на главата, не дай си боже и с гайда от горе на всичкото - ставам и си тръгвам, който иска после да плаща сметки и да прибира балончета с цифрички.

Иначе варианти бол
Външна батерия
Външен хард диск
Електронен дартс
Ваучер за преживяване
Билет за концерт
Електрическа четка за зъби
Сет за коктейли + ингридиенти

# 4
  • Велико Търново
В моето обкръжение няма мъж които би останал приятно изненадан от поздрав с гайда.
По-скоро някакво изживяване - ваучер за гмуркане/ скачане  или някаква еднодневна екскурзия напр.

# 5
  • Стара Загора
И аз вече гледам да не подарявам материални неща на моя приятел, общо взето ако ни трябва нещо си го купуваме без значение дали има повод или не. За рождените дни, които са горе-долу през 10 дни, си подаряваме екскурзии от няколко години. Ако обичате да пътувате това е вариант.

# 6
във връзка с пътуванията - мн са яки скреч картите /на европа, българия,с вета..../. на нея може да се отбелязва къде сте били или да се планират пътувания/отбелязват мечти.

# 7
Ваучер за подарък.

# 8
Това с гайдата може би е добре за по-възрастен мъж. Споделям, че знам за 2 такива изненади, след които хората останаха очаровани. Не си представяйте нещо селско, а песен, след която ще настръхнеш. Особемо ако рожденият ден е в заведение, затворено специално за рожденика или пък събитието е сред природата.

Най-добър съвет ще се даде, ако се разкаже за интересите на момчето.

# 9
  • Русе
Хамак с избран десен

# 10
Това с гайдата може би е добре за по-възрастен мъж. Споделям, че знам за 2 такива изненади, след които хората останаха очаровани. Не си представяйте нещо селско, а песен, след която ще настръхнеш. Особемо ако рожденият ден е в заведение, затворено специално за рожденика или пък събитието е сред природата.

Най-добър съвет ще се даде, ако се разкаже за интересите на момчето.

не става въпрос за не/селско . въпросът е, че обикновено хората настръхват от такива неща след определена възраст, която е далеч от 24.
на 24 - по-скоро от стая с джакузи ще се постигне този ефект с настръхването....но пак казвам - много зависи по какво си пада момчето.

# 11
Първо възприемете човек на 23 години като мъж. Никакви момчешки идеи няма да ви доведат на добро място. Това означава да изхвърлите от списъка с идеите и момичешки лигавини, балони, музики, поздрави и подобни. С елементите с народно творчество се заигравайте единствено, ако изрично знаете, че това е в сферата на интересите му. Дрехи е най-добре мъжът да си купува сам - вие сте му партньорка, а не - майка. Можете да го придружите на пазар, но изборът да е винаги негов! Това е условие за добър семеен живот.
Второ, всякакви аксесоари за GoPro, външни батерии, тех джаджи, ако се интересува от това. И тук пак можете да набележите няколко и той да избере. Спортни аксесоари - вакса за ски, вело-ръкавици, кутия за спортни очила, чантичка за колело, .... Това са вещи до 100 лева, които могат да го зарадват, ако е спортуващ активно. Можете да се комбинирате с приятели и да му изберете по-скъп подарък - полет с делтапланер, уикенд по оцеляване в планината (!без вас!). Има огромен избор от мероприятия.
Има курсове по първа помощ, по планинско спасяване. Вече с разширен бюджет има курсове по майсторско шофиране, по водни спортове.
Какви са интересите на мъжа ви? Изберете книга в тази сфера.

Общи условия

Активация на акаунт