🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 008
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • Разпиляна във въображението
Голяма драма беше Робинята. Че и книга имам.

# 301
Роси, от това, както видяхме, сериалът няма нищо общо с реалността, включително и децата. Бих искала да е по-реалистичен, но не.

# 302
  • София
Роси, от това, както видяхме, сериалът няма нищо общо с реалността, включително и децата.

Хаха, Доне още не мога да свикна. А тази посредственост ме побърква.

Обаче искам да кажа, че Кая и Христо с момичето бяха много готини. Много ми допадна идеята за игра на карти. Показа някакви нормални човешки взаимоотношения.

# 303
Аз ти казвам да почваме Робинята Изаура JoyJoy

Съгласна за сцената им с момичето. Получи се много естествено.

# 304
  • София
Аз ти казвам да почваме Робинята Изаура JoyJoy

Съгласна за сцената им с момичето. Получи се много естествено.

Мне, не става. Тъкмо почнах със седми сезон на Анатомията на Грей 😂😂😂

# 305
Предателка JoyJoy
Изоставяш ме??? ScreamSatisfied

# 306
Майче, мъж и дете са различни неща. Ако Зорница осинови дете ще е самоцел, просто да се спаси от самотата и да си даде смисъл в живота. Но това не беше нейната представа за щастие, за нея идеята за дете беше то да е плод на любовта й с мъж.
Така е, но другият вариант е да бъде сама, пък така поне малко ще я възнаградят.

Дона, ааа, никаква Робиня, аз чакам Луцифер, да погледам малко Том Елис и неговия британски акцент. Grinning

# 307
Оооо, Майче! На нисък старт съм за Луцифер Heart Eyes Там съм безвъзвратно влюбена хаххахахха

# 308
Майче, тя пак ще бъде сама, детето не може да запълни липсата на любов. Simple Smile
Както и да е, да не слагаме каруцата пред коня, дано детето да си остане с майка си Wink

# 309
Майче, тя пак ще бъде сама, детето не може да запълни липсата на любов. Simple Smile
Съгласна съм! Магда например може да е осиновила Коко, но това не запълни липсата на любов, която мъж може да й даде. Този сезон си пролича. А при Зорница си мисля, че не само няма да е достатъчно, но и може и да не е полезно за детето един ден. От друга страна то като порасне и стане самостоятелен човек, ще се отдели от нея, а тя пак ще е сама и в изходна позиция.

# 310
Оооо, Майче! На нисък старт съм за Луцифер Heart Eyes Там съм безвъзвратно влюбена хаххахахха

Доживях да гледам, когато най-после знае, че е Дяволът, макар че й го казваше от ден 1.

Днес ни отпуснаха по-дълго промо, монтажистът ни е пуснал гювеч Grinning

# 311
Така е.
Това е сериал, но ако гледаме реално -  една жена с историята на Зорница не смятам, че е готова и емоционално стабилна, за да бъде самотна майка и то на чуждо дете.
Тя си носи своята болка и има нужда да я преживее, преди да предприеме такава огромна стъпка.
Разбира се, едно дете би озарило живота й, но на този етап това би било замитане под килима в емоционален план.

# 312
Ванилия, много се надявам и Милошева да гледа реално поне в този случай, защото и тя е жена, а е и майка. Не си представям Зорница да стане майка по този начин. Иска ми се да е по нормалния - от мъж, когото обича и в момент, в който наистина е сигурна, готова и го иска.

# 313
Доживях да гледам, когато най-после знае, че е Дяволът, макар че й го казваше от ден 1
Любимото ми е след като терапевтката разбра, че той наистина е Дяволът Joy Имаше култови сцени Joy

И за да не е съвсем офтопик - изключително нескопосан сценарий Joy

# 314
  • София
Аз продължавам а не разбирам какъв е проблема на Зорница - изнасилването, Банков, Марио. Тя каза на Кръстева, че с Банков са приключили, Марио не го споменава - все едно не е съществувал, нищо, че той и помогна да преодолее изнасилването. Побърква ме това, че не разбираме нищо за чувствата на героите.
На мен друго ми е чудно. Табаков уж разбра за изнасилването и продължава всячески да се опита да си получи единия секс от Зорница. Толкова бързо е забравил или сценаРистите са хаховци и мислят, че това е супер начин да впечатлиш изнасилена жена.

Аз се чудя къде се изгуби това младото момче, което работеше със Стаменова? Толкова ми беше симпатичен, а те го показаха в първите пет епизода и после го скриха. Защооо? Вместо да ни покажат някоя готина история с младите лекари те ни занимават с абсурдни многоъгълници и детински свалки.

Общи условия

Активация на акаунт