🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 015
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Аз май съм от малкото, на които идеята за дете съм положително настроена Grinning

А на мен ми се стори, че с любопитство гледа бебето, май е момиченце.

# 286
  • Разпиляна във въображението
Освен ако сценаристите все пак не са добутали до край идеята за бебе за Огнянова и майката не умре при раждането. 🙄

Това бе първата ми мисъл.

Галя постъпи кофти. Петър не биваше да оставя нещата да стигнат до този момент. Трябваше да заяви на Галя, че обича друга жена. Не може така и така. Нито при него проработи, нито при Галя.

# 287
Аз май съм от малкото, на които идеята за дете съм положително настроена Grinning

А на мен ми се стори, че с любопитство гледа бебето, май е момиченце.
Майче, хубаво, че ти харесва идеята. Щото аз, ако това дете го лепнат на Зорница, я виждам като стара мома и самотна майка взети в едно. Пълно похабяване на образа.

# 288
Майче, моят проблем с евентуално осиновено дете от Зорница е, че тя е жена която вследствие на всички нещастия живее с мисълта, че не може да бъде обичана и не заслужава някой да я обича. Тя днес ясно показа, че иска да е сама, защото така смята, че е редно. Едно бебе ще означава тя да се вкопчи в него, да му посвети живота си и да забрави за себе си като жена.

# 289
Мисля, че фирмите, които произвеждат всякакви видове контрацептиви, спешно трябва да обиколят болниците.

На Зорница ще й лепнат и дете и мъж.

# 290
3 сезона не успяха, сега за няколко епизода ще я окомплектоват 😃

# 291
Перличке, Моски, ами явно с мъж не става, та поне дете, инак с котката, ама тя и котка няма.... Joy

# 292
И аз не съм много окей с това Зорница да осинови новороденото бебе (евентуално) или изобщо някое дете. Това предполага наистина голямо посвещаване на детето, а ако Зорница продължи да съществува като персонаж в следващия сезон не вярвам да ни я показват само като майка. Тъпо ще е да го осинови и да го остави на гледачки, както всички жени в сериала. Тогава смисълът се губи, пък знаем за желанието на Зорница да има деца и колко ги обича по принцип. Освен, ако сценаристите не са решили това да е последен сезон за Диана.

Майче, Диана да си взема личния котарак, тъкмо няма да стои самичък по цял ден, тъкмо ще го използват ползотворно. Joy

# 293
За всички това трябваше да е финален сезон.

# 294
Мисля, че повечето мъже няма да реагират много ентусиазирано, ако им цъфне някоя с корема в 9-ти месец.
Ами това си е шок. Те понякога дори, когато са във връзка и детето е планирано, пак се ошашавят при положителен тест, камо ли пък да му дойде изневиделица.
Именно. Това е жена, с която той няма връзка, с която не е обсъждана идеята за дете, как се очаква да реагира? Да плесне с ръце и да каже "Колко вълнуващо!"? Еми няма как да стане. Особено човек, който е решил за себе си, че не иска деца. Еми нормално е в първия момент да реагира дори неадекватно.
Защо изключваме вероятността именно това бебе (без значение дали е негово или не) да го промени? Да го накара да преосмисли вижданията си за децата и живота си изобщо?

# 295
Перличке, Моски, ами явно с мъж не става, та поне дете, инак с котката, ама тя и котка няма.... Joy
Майче, мъж и дете са различни неща. Ако Зорница осинови дете ще е самоцел, просто да се спаси от самотата и да си даде смисъл в живота. Но това не беше нейната представа за щастие, за нея идеята за дете беше то да е плод на любовта й с мъж.

# 296
Ами тя чрез бебето ще се влюби в бащата Simple Smile

Колко щастлива беше, когато мислеше че е бременна от Марио Sad

# 297
Аз да питам - навремето имало някакъв латино сериал "Робинята Изаура". По-малка сапунка ли е от ОЖ, че да взема да го почна? JoyJoy

# 298
Аз питах за Мазов, сега съжалявам, че питах Grinning

Полито да ме прощава, ама тоя ликьор как пък не го помириса? Особено човек, който не пие, веднага усеща спиртната нотка...

# 299
  • София
Зорница има проблем, какъв е, каво иска, какво не и достига не се знае. Сценаристите го държат в тайна. Ако решат да и зачислят едно бебе и мъж ще е е толкова измислено, да не говорим, че това няма да и реши проблемите, напротив, ще ги задълбочи.

Доне, едно дете не те определя, не те променя. Ти си такъв, какъвто си. Детето те предизвиква и прави всичко далеч по-трудно и най вече иска саможертва и отказване от егото, осъзнато решение да си готов да пожертваш поне за определено време собствените си цели.
Табаков към Поли беше пълен кретен. Показа,  че когато му изнася е готов да играе и да прави каквото му скимне, включително и да я натиска да я целува. Обаче после, когато се случи нещо, което не му изнася се държи с нея унизително. Това с младото агнешко беше противно.

Мазов си е същия за*ник. Мислех, че вината за смъртта на Ина е променила нещо в него. Но уви. Понякога и Лорчето я разбирам. Този е такъв негодник, че се надявам да си намери майстора.

Интересно стана с Фотев. Бързо разкри заверата с Цонев, Стаменова и Врабчев. Чакам да видя как ще отвърне. За съжаление все повече си мисля, че ще се лее кръв.

Общи условия

Активация на акаунт