Лятна жега или бурен дъжд, НОЕМВРИ ще си дойде изведнъж

• 14 639
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
Дари М, честита годишнина! Много приятни емоции довечера и много щастливи години занапред!   bouquet
Benighted, това се казва майка-героиня, дори не мога да си представя в пълна степен колко се е променило ежедневието ти вследствие на бременността. 
Като се замисля промяната при мен, е че не ходя на аеробика, и на планина бяхме  с колата, а не с раниците... На работа, на плаж, на път.. бебо все е добре, и мама с него Simple Smile
Весел ден момичета!

# 166
Честита годишнина Дари, много щастие, любов и красиви мигове !

Относно работата, от август смятам да викам уволнение Sunglasses, така ме ядосаха миналия месец, че ще ги изтрая още малко и ... Още повече , че смените ми са по 12 до 14 часа, и ми идват малко множко понякога. Естествено , не работя всеки ден, но все пак. Rolling Eyes Само дето не съм си стояла вкъщи много много и се чудя какво ще правя по цял ден newsm78

Iviche, и аз съм така с йогата, точно бях се раздвижила с пилатеса, и сега пак не мога да се сгъна, като мамите на екрана Mr. Green ужас Twisted Evil, но само да сме добре и ще ги стигнем Laughing
 Длъжни сме, заради Benighted Hug и всички други, които не могат да си позволят подобни глезотии  bouquet

# 167
Дари, честита годишнина!!! Много здраве, любов, късмет!!!
      Рени, и аз като теб - за да се разходя, за да почивам - преди това почивам.....Синчето ти е страшен сладур!!!  animal037като майка си \ама прилича на баща си \ gydi
      Деницас теб сигурно сме от една зодия, защото със събуждането мислим за  newsm71 prostor clean cleanизобщо... smile3538...сами си създаваме проблеми........

# 168
Честита годишнина, Дари МSimple Smile
По повод йогата - прегледах диска, но ми се струва, че няма да мога да ги правя всички. Сега имам и малко болки ниско долу така че изобщо не смея да правя каквото и да е.. Хубави изглеждат упражненията, но не са за всеки в това състояние:)
А аз съм фен на фитнеса и като видях и на Мина77 снимчиците... ееееехххх, какви времена бяха:) Явявах се на състезание по силов трибой бременна (имам си и медал за 2-ро място  smile3501 ) - но тогава все още не знаех... Даже залитнах с една щанга и си охлузих коленцата.. После си мислех дали това, че имах проблеми в началото не се дължи на състезанието и на тежестите.. Та за сега ще се пазя Simple Smile.

# 169
Честита годишнина, Дари! baloni Живи и здрави, много много щастливи моменти и нека любовта не изчезва в трудните делници! Наздраве! Wine Glass

Роси74, и аз имах такива болки онзи ден, само 4е вляво...бях още на морето и както си лежах като ме схвана и една такава пронизваща болка - то4но на свивката в слабините. Цял следобед ме боля, но ве4ерта като се разходих, взе да ми отминава, а на другия ден ве4е нищо ми нямаше...

karil, може и да сме една зодия...аз съм Скорпион и моето беб4е, ако вси4ко е наред, ще бъде моята зодия...татко му отсега се 4уди как ще се справя с два Скорпиона вкъщи,  newsm12 4е хи4 не сме лесни... newsm48

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 12:33 от Denitca

# 170
... Явявах се на състезание по силов трибой бременна (имам си и медал за 2-ро място  smile3501 ) - но тогава все още не знаех... Даже залитнах с една щанга и си охлузих коленцата.. После си мислех дали това, че имах проблеми в началото не се дължи на състезанието и на тежестите.. Та за сега ще се пазя Simple Smile.

Никога не бих го предположила за теб... толкова си фина и неагресивна - някак си този силов трибой не ми се връзва с представата за теб...

Роси74, и аз имах такива болки онзи ден, само 4е вляво...бях още на морето и както си лежах като ме схвана и една такава пронизваща болка - то4но на свивката в слабините. Цял следобед ме боля, но ве4ерта като се разходих, взе да ми отминава, а на другия ден ве4е нищо ми нямаше...

Моята болка не е долу ниско, а е като да те сецне кръст.. но Слава Богу, беше временно - явно някакви нерви се притискат отвреме-навреме и затова така.

# 171
аз съм Скорпион и моето беб4е, ако вси4ко е наред, ще бъде моята зодия...татко му отсега се 4уди как ще се справя с два Скорпиона вкъщи,  newsm12 4е хи4 не сме лесни... newsm48

и ние сме така-термина ми е ден след рождения ми ден-аз съм на 7 ноември- все силни зодии сме се събрали-всеки към себе си дърпа -  татито е лъв- уж памук-душа, ама реши ли нещо-неговата ще само за шесте деца няма да се разберем и в добавка си имаме едно много инато овенче, което ни побърква още от сега- да са ни живи и здрави-

Дари, честита годишнина! много семейно щастие и малкия разбойник да се появи безпроблемно на белия свят и много да ви радва

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 14:07 от Цветина

# 172
  • София
Хей, здравейте!

Тъкмо се връщам от преглед, всичко е наред, и познайте, вече знам пола на бебчето. Цвети, слагай розов щъркел, моля... (преди да вземе да си промени цвета на син ) Simple Smile)

Бях толкова сигурна че ще е момче, че направо се шашнах и ми се дорева от кеф че ще е момиченце!

Дадоха ми е болничен, да си почина малко от работата.

Иначе ми забраниха всякакви физически упражнения заради ниската плацента... та диска с йогата май само ще го гледам... Пробвах го веднъж в събота, но ми дойде множко... понеже не съм и аз май от най-спортните натури.   

Хайде, весело, а на Дари честита годишнина!

# 173
Хей, здравейте!

Тъкмо се връщам от преглед, всичко е наред, и познайте, вече знам пола на бебчето. Цвети, слагай розов щъркел, моля... (преди да вземе да си промени цвета на син ) Simple Smile)

Бях толкова сигурна че ще е момче, че направо се шашнах и ми се дорева от кеф че ще е момиченце!

Честито момиченце! Да ти кажа, не знам защо, но и аз си мислех, че ще имаш девойка... Много се радвам, че излизаш в болнични - аз от утре до края на седмицата си пуснах отпуска - да се порадвам на половинката на спокойствие  Grinning.

# 174
Да ти е жива и здрава девойката, фъстъ4ка!...аз също се надявам в четвъртък да имам новини за пола на детенце (не че има някакво значение)...всички околко мен обаче ми повтарят, че ще е момченце...ама то това Божа работа...

...аз ве4е втора седмица съм в отпуск и нещо май не ми се връща много-много на работа, ама пък и да си стоиш в къщи саминка не е лесно...

...последните 2-3 седмици забелязвам, 4е на няколко места под гърдите са ми избили ситни и релефни бенки и се 4удя дали това е от бремеността или просто сега им е дошло времето... newsm78...на някоя от вас да й се е слу4ило нещо подобно?!? newsm12

# 175
аз имам няколко мънички нови бенки, но майка ми каза да не се притеснявам- щели да изчезнат...

аз пък ще я карам геройски до края- отпуската ми е чак от 14 август- 2 седмици - после за сега се връщам и карам до 24 септември- ама дали така ще стане - ще видим- зависи как се отнасят с мен- ако се опитват да ме натоварват- ще има да взимат- оставам в къщи, въпреки,че с Ран е по- изморително, но пък 10000000 пъти по приятно..

да се оплача- днес за пръв път имам киселини... и с Ран лепнахме по един вирус- той е със сополи- опитва се да кашля, мен пък страшно ме боли гърлото

ФЪСТЪЧКА, ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ!!! Женският отбор почти изравни мъжкия, който в началто беше дръпнал сериозно

# 176
Дари М, честита годишнина ! Много щастие, късмет и любов и несен още един сладък човек във вашето семейство ! married

# 177
Честита ни още една девойка-ноемврийка! Simple Smile
То си беше логично срамежливите госпожици да се покажат по-късно от момченцата  Grinning

За диска с йога да си кажа - за мен ще е много полезен! Супер е!
Педвид, че изобщо не се движа, добре ще ми дойде.
Дори и да има упражнения, които са трудни, ще ги пропускам.
Но ако ми помогне срещу болките в гърба... ще съм супе happy!  Praynig

# 178
Честита годишнина на Дари М!
luchia, много благодаря за милите думи и за интересната теория.
Аз и Нана успяхме да лепнем летния вирус. Сега сме се разсмъркали и покошляме. Дано се разминем само с това.

# 179
Знам , че е рано , но после ще забравя, а пък може да го харесате Wink

През НОЕМВРИ бебета красиви, ще направят родителите си щастливи ! или
През НОЕМВРИ бебета красиви,ще предизвикват усмивки щастливи !

Общи условия

Активация на акаунт