КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 52 011
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Ирина, браво на момчето !
Чуден пътепис написан от десет годишно дете.
Младежът с какво се занимава, кой клас е ?
Благодаря!
Вече е в девети клас и отдавна спря да пише, за мое голямо съжаление. В трети и четвърти клас имаше много литературни творби, включително и книга във втори. Simple Smile Учи в СМГ.

# 511
Ирина, ти си щастлива мама! bouquet
За пореден път СМГ са с най-добри резултати
от матурите - 85 пълни шестици!
Умни, български деца с успешна реализация и след това.

# 512
  • София
Иринка, евала! Момчето ти е готов писател! Респект,  че още от толкова малък е овладял боравенето с думички и то отлично! Дано като поотрасне се върне отново към тези си занимания. И, да, четенето на книги имат огромно влияние за това, освен дар от Бога.
Красива белла,  толкова ли бързо излизат резултатите от матурата? Чудесни резултати споделяш!

Хайде, че днес май прекалих с присъствието си.

Със здраве и прохладна вечер!

# 513
  • София
Иринка, браво на момчето - много хубаво е описало пътешествието ви.
Но и вие родителите сте за хвалене - водите  децата на интересни места, създавате им спомени.
Ако пътуванията продължават - може ли да се кандидатирам за осиновяване? Ще слушкам и ще папкам.
Иха, много интересно пишеш за пътуването. Само не ми стана ясно на 3000 м. как се качихте? То сигурно е доста студено там, трябва си екипировка. Аз като видна мързелана бих гледала нагоре от терасата на хотела.

# 514
  • София
Aisha, и ще спинкаш.  Wink
Малкият не помни голям част от пътуванията, време е да ги повторим.  Laughing

# 515
  • Кубрат/ Пишурка

Добра вечер, момичета!
До сега нямах интернет, но вече съм в час.
Преди малко във фейса стана въпрос, та да го поставя и тук...
Ще правим ли есенна национална среща, или напротив newsm78 И къде ще бъде - в Хасково, или в Русе? Времето тече! Скоро много от вас ще се изнесат по села и паланки!Мисля, че е време да решим нещо! Какво ще кажете?

# 516
  • София
Янке, добре завърнала се на родна  земя!
Кацнаха ли англичаните? Дано да са добре там.
За есенна среща съм пас, каквото реши мнозинството ще се съобразя.

# 517
  • София
Привет, красавици! wavey
Тази вечер бяхме със сина на концерт в НДК на Кубанския казашки хор. Дворецът на културата се пукаше по шевовете. Страхотен концерт направиха братушките - пяха, танцуваха без почивка два часа и още 15 мин на бис! Изпяха и Боят настана. Невероятно преживяване беше! Много съм доволна. После получих покана за вечеря. Запомняща се вечер!
ИХА, добре сте се завърнали. Звучиш ми много добре - точно като в доброто старо време, по Ихински Wink. Харесва ми да чета пътеписите ти.Само да питам - кравите лилави ли бяха? newsm78
ИРИНКА, поздравления за малкия писател, който сега вече е голям. Изчетох и неговия пътепис на един дъх. Удивена съм, че тогава е бил само на десет години, а толкова професионално звучи.  smile3501
Оооо ЯНЕ, добре си се завърнала bouquet Нали казват - Домке ле, нигде ми те нЕма. От дома по-хубаво няма, У дома и стените помагат. Друго си е. Липсваше ни Янкиното кафене Simple Smile
Момичета, хайде лека нощ. Отивам да спя, че утре след обяд ще ходя на презентациите на колегите, а моя ред е в четвъртък след обяд. По азбучен ред сме подредени, та аз съм последна.
Приятни сънища newsm46. Утре ще пиша за есенната среща. Сега ми се спи. 

# 518
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утроооо! Хайде на кафето:

# 519
Добро утро , мили момичета! Много късмет и настроение ви пожелавам през днешния ден

Янче , тенкю за кафето.

Фло , завидях ти за концерта и си представям емоциите

Айша , “концепцията ” на пътешествието беше като за улегнали хора – само се возехме , почти без да ходим. До върховете стигахме с влакчета , лифтове и други. Тези линии са построени към хиляда осемстотин и някоя година , като повечето видове са първите в света. А за дрехите – обличахме се като матрьошки – по няколко ката дрехи , които поетапно сваляхме /Пътувахме само с ръчен багаж/

# 520
  • Кубрат/ Пишурка

На мен ли не ми излиза, или наистина от тази сутрин никой не е писал newsm78

# 521
  • София
Янке, правилно забелязваш  - затишие пред/след буря.
То в София и буря имаше, в работата ми протекоха дограмите.
Аз си влязохп  преди малко. Пл. готви грах с месо, ще дремем пред тв. и лаптоп.

# 522
  • София
Привет, красавици! Hug
Като начало да ви поздравя с една от любимите ми казашки песни.

ИХА, сбъдна се твоето пожелание за днешния ден - имах и късмет, и настроение. Държи ме още снощното настроение от прекрасните изпълнения на казаците и казачките. Цял ден си припявам казашки песни. След обяд имахме презентации. Аз по списък бях за утре, но понеже днес не се явиха няколко колеги и аз презентирах по желание. Добре мина.Доволна съм, преподавателката - също. Оценките ще научим чак в началото на юли.
ЯНЕ, питаш за есенна среща. Аз съм съгласна всякак - и в Хасково да е, и в Русе да е. Първоначално мислехме за Хасково, след това ЗДРАВКА и ДЖИЛИ дадоха идея за Русе, като даже се ангажираха с организацията. Може би не е лоша идеята за Русе, за да е по-близо за дружките от североизточна България. И Хасково няма да ни избяга - здраве и живот да е, ще го посетим следващата година. Уговаряхме се за първата половина на септември. За мен е без значение. Важното е да се съберем повече народ.
Сладурки, май тази вечер ще си лягам с кокошките. Спи ми се newsm46. Ако ли не заспя, къде ще ходя? Разбира се, че при вас.

# 523
Ееееех! УшемЕтихте ме! Влизам и - захлас! Историята на Флоранс с третите осиновени деца. Хлъцнах и дълбоко се замислих.
След това веднага - Иха разказва за Швейцария. Мечти!
След това - пътепис от сина на Иринка. Пълен шах. Браво на детето! И на родителите му, естествено.
Знаех си аз, че при вас ми е мястото. Благодаря ви!
А исках да ви се оплача, че днес получих цели 2 оглушителни болезнени шамара от близки. Мислех си, че трети такъв за днес няма да мога да понеса. Е, и трети си получих. Та тичам при вас, да поплача на другарските ви рамене, да ми избършете сълзите.
Тук набързо забравих, че ми се плаче.
Бъдете много здрави! Прегръщам ви!

# 524
  • София
Здравче, гуш.  Hug
Никой не заслужава сълзите ти!

Общи условия

Активация на акаунт