КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 52 003
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Миличка Шпунци - съболезнования за майчицата ти.
Да и светло на душата!

# 541
Да почива в мир майчицата ти, Шпунци!
Съболезнования!

# 542
Шпунци, прегръщам те, мила! Пожалил ви е Господ и двете. Макар, че майката си е непрежалима во веки веков. С времето, след кончината й все по-свидна става.

Девойки , за срещата аз май мога едва през втората половина на септември. Но ще направя каквото е нужно за Русе и х-л Космос.
Междувременно, щом няма да е по жегата, взе да ми харесва и Хасково.
Яге, кисни се там и зарад мен и Кари. Чисто нова да ни се върнеш! Добре ли си изкарваш? Много ти се зарадвах, че си писала!
Борянка, амаи аз съм една пишман-градинарка... Чак сега докретах до компа. Но ти благодаря - ако си ме чакала, де! Извинявай! Дръж се, момиче, ти си юнак!

# 543
  • Вила Великула
Шпунци, съболезнования за майка ти.

# 544

Съболезнования,при нас  като има втори  да си отиде  за кратко време от къщата , след него  размахваме с ножица, да прекъснем ,прережем,  кълцаме с нея ,нишката на злото ,дето е тръгнало.Но с ножица или без,  стига толкова  лоши новини...Да почива в мир, спокойна и  в добър свят майка ти!И най-вече те е пожалила и теб,че е трудно  да гледаш как се губи един човеки  остава едното нищо ,опаковка.Поклон!

# 545
  • Варна
Шпунц, съболезнования за майка ти!
Бог да я прости!
   Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose

# 546
  • Кубрат/ Пишурка

Шпунци, мила, съболезнования за майка ти!
Бог да я прости! Flowers Rose Flowers Rose

# 547
  • Кубрат/ Пишурка

# 548
Мерси за кафето, Яне , гълтам и тръгвам навън, докотж не съм се отказала, че пече.Днес е лято...най-лятното лято.
И така ме мързиии...лятно .

# 549
  • София
Добро утро, момичета!

Животът пъстър си тече,  с хубаво и лошо. Затова нека гледаме по-ведро и да си казваме като в оная притча : "Няма да е все така!"
Здравче, нямаш грижа с лавандулата - само трябва да е хубав  сорт - аз харесвам тези в Кц. Другите не ми допадат. Та искат слънце и стабилно поливане, докато се хванат.  
После ги оставяш в ръцете на Бога и им се любуваш  с обич. Ти поне си виждала моята в Кц каква красавица беше. Много преди да стане на мода. Сега ми предстои да си купувам за Княжево, няма да пропусна тая красота там.
За срещата подкрепям Фло. Няма по-демократичен избор от нашия - гласуване в анкета. След предложения сега. Не в последния момент. Също и конкретизира не на дати. Моля, който е поел организацията да си вземе ролята в ръце. Също и подгласниците. Simple Smile  После пда няма хър-мър.

Та с две думи - мнения, аргументи и въпроси - да започнат сега. И моля,  да бъдат обсъждани тук, не на лични, и по телефони.
Останалото е в Божите ръце и в нашето желание и воля.

П.П. Лична информация - нямам мобилна връзка, телефонът ми е болен.  Wink Единственният ми контакт е нета и то от време на време. Това са тези, които са ме търсили и им се казва, че съм изключена. Така е, но не е по мое желание. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Целувки и добър да ни е първият ден на лятото!

# 550
Шпунци , сърдечни съболезнования за майчицата ти ! Да почива в мир

# 551
# 552
  • в сърцата на любимите ми хора
Шпунци, моите съболезнования за майчицата ти. На по-добро място е, мир на душата й. Много ти се насъбра за кратко време, дръж се, миличка. Ако имаш нужда от нещо, просто кажи, с каквото мога ще помогна. Прегръщам те!

# 553
                     Мила ШПУНЦИ, съболезнования! Flowers RoseFlowers Rose

# 554
Шпунци ,съболезнования!Да почива в мир  майка ти! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт