КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 51 999
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Е, Креми ,кат казвам апартамент ,нямам предвид плюс нива.
Прибрах лука сутринта , ама повече не мога , то ходенето до там ,близо е , но  ми идва зор.Две строителни колички  с връх.Разстлах го, червени са луковиците, жълти по-точно, та дано е узрял ,но не рискувах да го оставя  на съдбата.Пък и  дадоха дъждове и бури , повече ще е вредна вода  от недозряло..И тук в този двор имам, но е зелен ,прав ,стърчи кат на младо  момче.
Не ме слушайте че мрънкам ,то мимолетно   настроение,скоро говорих с една  жена , беше домакин на детска градина едно време,  на 84 е , и вика: не спирай ,спреш ли да работиш  е краят. А едва мърда женицата ,  осиновено дете и  е в чужбина ,праща , ама с ръце не хваща.Няма ги децата край нас , Такъв е животът ,но поне не се караме ката ден като някои ,  че и такива има.
Страшно ми става вече от годините , кога минаха толкова много , и толкова спомени и  случки натрупани ,толкова  съдби докоснати,  и да рева ,още мога.Просто не е като преди и  дразни.Аз и  на 19 исках апартамент , ама няма. После си ревах дни за кравата , ама няма , дойде време да се откажем.Докато сте по двама  е ОК. После ще му мисли който остане. Като мен . И аз като оная ,  като умре единия  аз  така ще направя....Ами казвах го , не е добре да си сам, но не е хич добре да си заминал нагоре.Или надолу ,според     виждането...Докато сме от правилната страна на тревата има надежда
Уикенда очаквам деца.Правя планове , тъкмя  кво ще  е.Ще поиграем и кой отде  е.

# 586
Здравейте момичета!
Честит Еньов ден на всички ви!
Честит имен ден не Янка!
Честит имен ден на съпруга Кремчето!
Нека да са здрави ,щастливи благословени!

Днес си починали от екскурзията до Видин. Бяхме с пенсионерски клуб от квартала . Посетихме крепостта на баба Вида и Белоградчишки скали.
Днес малко релакс и сготвих.
Довечера сме на концерт на Том Джоунс, след час и започвам да си приготвяме. Много съм радостна и с нетърпение очаквам да го видя.
Хубава вечер мили дружки! Simple Smile

# 587
  • София
Янче, честит имен ден!

Тук е поредния порой, мрачно, сиво. Като късна есен. Добре, че успях да прибера Дани точно като почна да вали в 14,30.

# 588
  • София
Привет, красавици!
Погостувах на гаджето и се прибрах. Не съм се преработила. Оплевих една тясна лехичка и посадих три рози. Това е цялата ми работа. Е, погрижих се за гаджето-готвих му по заявка, правих му специални закуски - глезотийки. Още нещо полезно направих - преписвам си готварския тефтер, че стария заприлича на дърпана баница. Wink

ЯНЕ, ЗА МНОГО ГОДИНИ. ЧЕСТИТ ТИ ИМЕН ДЕН. ДА СИ ЗДРАВА!

КРЕМЧЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТВОЕТО МОМЧЕ. ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ ДА ГО ПРАЗНУВАТЕ ЗАЕДНО! НАЗДРАВЕ!

Я, имаме си нова баба, дето още не е баба, ама всяко нещо с времето си. Simple Smile НОВА ЖЕНО, ласкаеш ни, че ти харесваме. Дръж се здраво за нас. Приветствам те с  welcome, bouquet Hug

На връщане от село такъв дъжд ме валя, почти по целия път, все едно някой изсипваше с ведро отгоре. А кулминацията беше в София - порой и потоп.

За сега толкова, после може пак да намина Simple Smile

# 589
  • Кубрат/ Пишурка

Благодаря пак за хубавите пожелания!
И аз никога няма да забравя Еньовден на Витоша! Дори исках да пусна снимка от тогава, ама съм забравила как става - от комп в темата Embarassed Има начин, ако първо я пусна във фейса, но исках само вие да я видите! Ама как беше newsm78
Тази сутрин пропуснах да спомена, че зетко Наско днес пък е рожденик! Да ни е жив и здрав и все така уважителен!
Честит имен ден и на адаша - съпругът на Кремчето! Здраве и късмет!

# 590
  • Кубрат/ Пишурка
 Това от събота:

Скрит текст:
Наистина е народен човек - избута бодигардовете си и се спусна сред хората:
Скрит текст:

# 591
  • София
Честит Еньов ден!
Янке, да си жива и здрава, да се радваш на внуците!
Кремче, честито и на ТМ! Да сте здрави и да гледате правнуци заедно!
Янке, честит рожден ден на зетко! Да е здрав, да успява и да гледа хубаво Анжелка!
А защо да не те покани и на Острова да помагаш?

# 592
Щото е другият зет.Крисков татко.

# 593
  • София
А, ами объркала съм се, извинете моля.
Но пак не пречи да се разходи до Острова.

# 594
Луси, как беше концертът ?
В Античния театър или в зала "Сила"/заради дъжда/
На 80г.и е неизчерпаем, /като Азнавур/, за таланта
няма възраст.
Сподели впечатления, радвам се,че си била част от почитателите му! Peace

# 595
Янче, честит имен ден!
Честит Еньов ден на всички, които празнуват!

# 596
Добро утро.

Вчерашното и днешното ми утро Simple Smile.

Главата ми ,,бръмчи"" от неща, които трябва да свърша, и все са от приоритетни, по- приоритетни.
Прочетох около 100- тина отговора, пълна боза ми е...

Да са честити скорошните именници Янчето и съпруга ма Креми.
 Да е честит Наско, зетя Янкин

И аз като Маринка винаги ще свързвам Еньовден с Хюндай и празника на Янка.
Да си ми жива и здрава, мила дружке! Възхищавам ти се нуа духа и ти желая много хубави дни да имаш  пред теб!

Шпунци, прегръдка!
Да е светла паметта на майка ти!

За срещата есента - искам където и да е !!!, но при неуточнени дати не мога нищо да кажа.

Юли и август ще ми са много натоварени, за септември заслужавам поразхлабване на примката....

Приключих с кафето.
Янчето като дойде ще налива по чашките, за сега това☕☕☕☕☕
Хубав ден ви желая!

# 597
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен.
Заповядайте:

# 598
Идвам с
Мария Донева,любима ми стана

Хората те гледат
Posted on 30/04/2014   

Хората те гледат.
Трябва да внимаваш
при кого отиваш,
от къде минаваш.

Зърнат ли загадка,
свършено е с тебе –
ще те хапнат сладко.
После ще разтребят.

Трябва да изглеждаш
плосък и прозрачен.
Думи ако казваш –
нищо да не значат.

Трябва да запазиш
радостта си скрита –
да не я полазят,
за да я опитат.

Да не я размътят,
да не я омачкат.
Да не я настъпят
със безгрижна крачка.

Но ако трепериш,
как ще съумееш
радост да намериш,
с радост да живееш…

Пък да взема да се оплача ,стринка ми, кръстница ми е, живеем в къща - близнак, над 80 ,син  шизофреник ,наказана е достатъчно да се грижи за него, да го контролира ,но и го насочва доста ,че не знам кое  е първото, си изгорила гюма, за смет кофота от  чистота, вари буркани и явно е сипал синко жарава, не за пръв път ,но  беше дупка ,сега всичко е разтопено ,ходих да видя.
Ходих, щото гледам в моя   черна смет ,от огън , угасена , но с остатъци, и не виждах кой друг може да се присламчи и сипва в чуждо без угризения. Засилих се да се разправям и се отказах , нарочно го държа мръсен ,че по едно време ги крадяха ,да не привлича ,но ще го измия  и внеса вътре двора.Не ми е изгодно да минавам край боклуци,  тесни стълби трябва да тракам с него, освен да събирам смет и на числото на хвърляне да изнасям и  пълня.Чудя се с тези хора , все нещо измислят да дразнят.И имаме обща ограда, минава се под мрежата ,щото  времето е отнесло пръстта и стърчи  отгоре , а отдолу се минава пълзешком,  освен да натискам децата тази ограда да се оправи есента, махаш, коригираш колове и слагаш.Бе дувар ,бит дувар ,  слагат се  кофражи  налива глина мокра , объркано слама и пръст,  притиска с токмак и така се прави бит дувар ,но той падна преди много ,много време. И акато си имах мъж за картинка  само ,  така сложиха мрежа като най-евтино.Не  е като да нямаше пари ,  пак се ядосах. Не за друго ,този  луд ако не си пие аповете може да се повре отдолу и каквото иска да прави у нас. Набор ми е сиромаха ,не е виновен ,те си има в рода ,нейния заболяването ...но аз какво съм виновна, та е моя грижа всичко тук.Оплаках се ,не ми обръщайте внимание ,ще го измисля някак, за сметка на сина си.

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 09:33 от Бор_яна

# 599
  • Кубрат/ Пишурка

ДОБРО УТРООООО!!!!
Хееееей, къде сте дружки newsm78Чак се чудя да сервирам ли кафе, или напротив newsm78 Е, може пак само с Борянка да си го пием, за това ето:

Общи условия

Активация на акаунт