КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 51 996
  • 740
  •   1
Отговори
# 600

Що пък да не пием, добро утро, Яне!Събудих се арно ,но ми е изморено, валя и само вътре ще е  да пипам, та може и късничко да почна.
Не ми вдигнаха  гюма вчера и ме е яд още на тая  , итя откача, и апове не пие.Прави са хората, трудно го върнах отгоре бордюра ,бяха го свалили и оставили, ами той тежи тон дет се вика ,какво и слагала, всеки път като изляза да  хвърля виждах нещо ново сложено..Ще търся каруца да го изкара.Но няма е евтино и  ...свиди ми се излишно да давам.А да мирише до 5-то число, не ми се иска.И дали ще го вдигнат не се знае.Оплаках се пак , яд ме е че  идавам разсади , каквото имам ,всея съжалявам ,че вече не може,пък и  да можеше.Все ядове ми е правила.Да не отварям страници назад.

# 601
И от мен *добро утро и спорен ден* Simple Smile.
Отдавна си изпих кафето, но що пък да не си кажем 2- 3 думи,  пък макар и виртуални. Иначе сама си ,,разговарям" и съм си най- сговорчивата компания Simple Smile.
Да е хубав и спокоен денят ви!

# 602
  • София
Попитали един човек. Ти сам ли си говориш?
Той отвърнал - дааа, поне съм сигурен, че разговарям с интелегентен човек.
Ха, добро утро.
Снощи такъв дъжд се изля тук, ужас !
Имам малки котенца, водата ги повлече, аз хвърча да ги събирам.
Беше голям екшън. На всичкото отгоре нямаше ток, та съм ги търсила с фенерче.

# 603
Хули❤
Позната картинка.Щерките викат - котешка полиция😁
И ние иваме малки писанчета.И аз като тебе при всеки дъжд  тичам,прибирам,бърша,сменям постели и кашони.
Живинки са и те.😍
При нас за сега само вятър силен.
Чакам гости,а не мога да смогна да измета листата от рози,глицинии и т.н.
Борянчице, що така чак на 5  ще ви вземат отпадъците? При нас един път седмично минават.
А за за се избегнат такива работи като с твоята съседка в Чирпан свекърите,а и всички остатали си държат контейнерите по дворовете и ги  изкарват в определен ден и час ,за да ги почистят.

Ставам да шетам😁

Лек и спокоен ден за всички ни!

# 604
Щото ми е под прозореца иначе ,тясно място ,стълби да тракам е.До сега нямах проблеми. Тази сутрин диня е сложила ,че се стръскал малко.Като го почистя ще го внеса ,то няма оправия.Мамка и ...
Хули и Гъбке ,ми кастрирайте тези котки, то не е редно толкова плод да дават  и те.Обичам животинки, гледахме, само бели мечки не сме, но вече  не ми се разправя.То мен да отглежда някой трябва вече.Само се пречкам ,да не разправям какви ги върша редовно.

# 605
  • в сърцата на любимите ми хора
Добър ви ден, момичета. Сутрешното кафе съм го пропуснала, сега съм на обедното. До довечера може и още едно. Аз от няколко дни съм като Пантелей пътник. Щерката си харесала една кола от автокъща в Карлово. В неделя ходихме да я видим, двете - големи разбирачки. Хареса ни, продавачите /автокъща, собственост на двама братя/ ни я похвалиха. В понеделник я платихме, взехме документите, сложиха ни транзитните номера и директно за София. През целия път ни валя дъжд като из ведро. Решихме да я оставим на платен паркинг, че да не изчезне преди да е станала наша официално /КАТ/. Малко преди паркинга нещо отдолу започна да дрънчи, спираме - някаква тенекия се тътрузи по шосето. Както и да е, паркирах, човекът от паркинга погледна и каза, че няма нищо страшно, някаква защитна тенекия срещу нагряване било. Все пак в това състояние не може да иде в КАТ за регистрация и на другия ден я закарах до сервиза, в който си обслужвам Лупото. Майсторът махна тенекията и я вдигна на високо, за да я огледа хубаво. Хвана се за главата като видя на какво прилича отдолу - изгнило всичко, каза, че това оправяне няма. Вика, обаждайте се на тези мошеници и да ви връщат парите. Климатикът също не работи, а се кълняха, че е наред. Изреди и още куп други проблеми. Щерката се обади, онези казаха, че "нямали такава практика" да връщат пари. Че като ми прекипя, направих ги на .... Заплаших ги, че ще ида с адвокат и ще ги съдя до дупка /по закон имаме право да върнем стоката, независимо от причината/ и че ще пусна жалба до Комисията за защита на потребителите. Братът, с който разговарях, каза, че трябва да говори с брат си и ще ми се обади. Към 17 ч. вчера ми звъни и казва: До 20 ч. съм тук, идвайте да ви връщам парите и да докарате колата. Как се стига за 3 часа до Карлово, като преди това трябваше да взема Алекс от градината, да сменя едната кола с новозакупената, да взема щерката от работата и да потеглим. Успяхме да пристигнем /пак при пороен дъжд/ към 21.30. Братята дойдоха, заформихме 15-тина минутен скандал с доста заплахи и обиди от тяхна страна, не че ние мълчахме Simple Smile В край на краищата оставихме колата, наброиха ни обратно парите и кой от къде е. И днес рано сутринта обратно към София, че щерката е на работа. Добре, че успяхме. Иначе щяхме да пием една студена вода и нито пари, нито кола /щото за ремонти сигурно щяха да отидат още много пари, а и никаква гаранция, че колата ще стане/. Само нерви и разправии с непочтени хора. Ако така се прави бизнес, здраве му кажи. После се смяхме с щерката: в обявата пише, че има климатик. Единият мошеник казва: Климатик има. Ние: Ама той не работи. Той: Къде в обявата пише, че работи?!?! Прав е човекът - никъде не пише, че работи Simple Smile Ми да си го оправим, компресорът само струва някакви си 700-800 лв. Колко му е Simple Smile
Стана ферман, но поне ви се оплаках. Търсенето на кола продължава Simple Smile

# 606
И защо си не внесе от странство ,поне там  мошеничествата са до минимум.Колите имат  паспорти и се знаят собственици,през колко рце са минали ,ремонти , и др. нужни неща.Западът се учи от нас на мошеничество ,като ни пуснаха там ,но още имат да учат ...та може сносни коли да се намерат ...на някой бабичка например ,  дет не е  каубой на пътя била.Пък и  свестни шофьори има и  средна ръка хора си сменят колите с нови често.Само за италианците съм чела че  арамази на пътя , трошат яко.

# 607
Мамси,добре че сте си взели парите.
Преди да купим сегашната кола ММ като тръгнеше на оглед му слагах в колата една огромна плажна хавлия,която простваше под колата и залягаше на оглед за изгнили места и други мошеничества.
След много обиколки  из нашия регион купихме чак от Свищов😁
От частно лице.
Да чукам на дърво пу пу -улучили сме.

Борянчице, немой са бъркаме на майката природа.То котките са селски,в смисъл навън.
Имаме доста😁😁.Че и доста струва процедурата.
Да си живеят хайванчетата.

Изпратих си гостите.Освен чаканите,дойдоха и нечакани😁
Аз съм свикнала на всякакви.
Добре са дошли.
А какво ме чака следобяд?
Племеника мина с фрезата едни празни места,които бяха поляни от толкова модерната и полезна тученица.Трябва да събера с търмъка и изкарам со трактора.
Кой от къщичката ни търсеше такваз тревица?
Приемам помощ😁😁

Грешките не са мои.На телефона са😎

# 608
Айша ,има една саксийка тука с млада ,сочна тученичка, и с амарилис бонус ,червен но млад ,ще чака цвят ,та докато чака ,тученица да отгледа.Само да има как да и пратя....но при теб може да се напасе без лимит.Като залитнат по нещо модно, то сме  и свикнали и ни е бактисала ,та да я ям нямам мерак.Колкото да е полезна. Аз като си имам ветеринар , си приказвам ,безплатно ми е , регулацията на добитък.Но приемам само мъжки същества вече. Не ща бе...обичайте си ги, не ми пречи.

# 609
  • София
Не ми се чете, ама никак не ми се чете. Боря се с философията, като прасе с тиква. За сега тя ми води по точки. Нивото ми е гола вОда. Имам седем дни за четене, но два дни преди изпита пристигат щерката и двете чавета. Е, да пристигат живи и здрави, няма да ги върнем. А аз може пак да чета в колата, колко му е. Mr. Green
Чета за вашите неволи и никак не ми е смешно.
МАМСИ, може би е по-сигурно от човек да си потърсите кола. В автокъщите има всякакви боклуци. Преди месец синът ми си купи едно 4 годишно Поло от човек. Гледано в гараж, водено на прегледи, записвано кога е сменяно маслото. Е, парите никак не са малко, но той реши, че си заслужава. Да я кара със здраве и безаварийно и пред него, зад него и срещу него, да карат нормални шофьори. car003 Ей такава е на цвят.
БОРЯНЧИЦЕ, за ядосване си е с тия неразбрани съседи. Хващай сина да ремонтира оградата, пък ти ще си играеш с внучетата.
Почивката ми свърши, отивам да се правя, че чета Mr. Green

# 610
Здравейте готини момичета!
Компютъра като ми е повреден, от телефона много не ми се пише.
Вчера сутринта заминаваме на село и преди малко се прибрахме ,естествено с багажи колкото искаш. Времето беше с нас. Снощи леко превалява и това беше.
Концерта на Том Джоунс беше невероятен! Започна точно навреме и два часа и не спря да пее. Такова зареждане настроение създаде, че още ме държи. Върна ме във времето преди  50 години . Аз пуснах няколко клипчета във Фейсбук.
Мамси, доста ядове се събрали с тази кола! Добре ,че сте успяли да си вземете парите.
Фло, приятно четене и успех на изпита!
Гъбче много са ти красиви цветята!
Батерията ми пада и ще ти кажа приятна вечер!
Прегръдки и целувки на всички!

# 611
  • София
Фло, как точно философията те изплаши?
Я се стегни - влизаш с гордо вдигната глава и дърдориш/пишеш каквото ти падне/. Все тройка ще вържеш.
Щом Ани преди години се яви на матура по философия и я взе отлично - не е сложно. Тя не беше учила нищо, но писала общи неща. Чак дипломата и се вдигна така.
Мамси, сигурно зетко все още има познати в Германия - може да си внесеш кола от там.
Аз и за там съм скептично настроена, но поне са по-поддържани. Писала съм ви Пламен как купува коли - застава отпред с ръце на кръста, с 1/2 око поглежда под капака и пита за намаление на цената. Но пък неговите са на 3цифрена цена. Климатик - като отвори прозорците по диагонал.
Боряна, прибирай кофата в двора. При нас също вечерно време изхвърлят в кофи на съседни блокове разни стр. отпадъци и др. Вместо да си платят за контейнер вечер и сутрин по тъмно ги товарят на кола и мятат пред чужди блокове. А от Чистота отказват да вземат с такива отпадъци.
Луси, неуморни сте с ТМ, възхищанам се.
Аз търсих семена от тученица, не стана работата. Здраве да е - и така ще преживея.

# 612
Ще ти пратя саксийката аз, че и  сандъче може да направя, ,ще разсадя ,колко му е .Само да си го вземеш може да се наложи.
Кофата ще изсипем и ще я прибера ,до сега тази всякакив ги прави , само това не беше.То няма кой друг.  Нека пък постои пълна да   я видя къде ще хвърля. Само да я  заваря ,   аз се местя да спя  долу , да я вардя ,  хвана ли я  ,има право ад сипвам пред тях каквото ми падне . То бяха сипвали боклуци , има трева ,  таман окодена и там. Предполагам  са нейни боклуци и са и ги върнали,та аз и останах да я трая. То остаряло  ,   и си проблеми , с акъла ,но другото е здравои   ще кара така до сто години. ще ме изпрати и мен.Майка и така,  излизаше пред къщи ,сваля гащите и си върши работата ,пак добре ,че не е в къщи,но телена ограда и се вижда.
Как ви разправям глупости , щото  това мога.  Умни работи оставям на вас.Уж малко работя , но   ми стига и малкото вече.Събота вечер ще идват малките ,баба лека вечеря   ще приготвя ,ако има надоял на кръщавката и неделя ще направи важнто ядене. Ще се наиграем  ,   подготвям да ми е лесно.Само килимите не мога да изпера ,другото  оправих.

# 613
  • Кубрат/ Пишурка

# 614
  • Вила Великула
Добро утро. Явно съм от ранобудните. Чакат ме много задачки. Утре ще отскочим до понеделник до южното ни Черноморие. Ще посрещнем джулайя и се прибираме. Ще снимам изгрева и ще рапортувам.

Общи условия

Активация на акаунт