Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 504
  • 746
  •   1
Отговори
# 390

Marcheto.mi,благодаря за отговора.Всички тези неща,които са изписани за парфюма ги покриваме Simple SmileУбедена съм,че е оригинал.Въпросът ми е по-скоро,да не е с изтекъл срок,кой от кодовете е верният?Да не би аз да не проверявам както трябва,но както и да е.
Амбър, кой код слагате за проверка?Трябва този , гравирания,  не баркода

# 391
Да,точно гравираният,но са два.Описала съм в първият ми пост какво се получава при проверката.

# 392

Marcheto.mi,благодаря за отговора.Всички тези неща,които са изписани за парфюма ги покриваме Simple SmileУбедена съм,че е оригинал.Въпросът ми е по-скоро,да не е с изтекъл срок,кой от кодовете е верният?Да не би аз да не проверявам както трябва,но както и да е.

Вижте това видео най-добре и сравнете с вашия. Ако всичко е ок, кодът няма значение вече. https://youtu.be/nNqjBLf_VOQ

# 393
Благодаря.Изгледах го,и още едно клипче също.Всичко е ок.Simple Smile

# 394
Не мога да реша от notino или от parfimo да поръчам парфюм. Струва 195лв в notino и 172 в parfimo.
Притеснява ме че няма опция преглед а изчетох много инфо как за позная фалшификата по кутията... и ми е притеснено ако го видя и кутията е на ментак доли ще мога да го върна...

Дами от кой сайт да поръчам....

# 395
  • До сърцето...
Не мога да реша от notino или от parfimo да поръчам парфюм.
Притеснява ме че няма опция преглед а изчетох много инфо как за позная фалшификата по кутията... и ми е притеснено ако го видя и кутията е на ментак дали ще мога да го върна...
Охо... ти тръгваш с нагласата за менте. Моят съвет - не си купувай онлайн тогава. Можеш да му подариш на човека ваучер, по-добрият вариант.

Но... ако все пак решиш - заради болтаното - поръчай от Нотино. Ще можеш да го върнеш.

# 396
Здравейте, чудя се на един Hermes. Дали да го поръчам от zachoveka или от Parfimo, разликата е 5-6лв. Можете ли да ме посъветвате кой от двата сайта е по-надежден? Четох из темите, но май за "за човека" има повече негативни мнения. И понеже разликата е малка и съм в чуденка Simple Smile

# 397
От Парфимо, защото не съм поръчвала от този Човек и нямам личен опит с тях.

# 398
От Парфимо, защото не съм поръчвала от този Човек и нямам личен опит с тях.

Благодаря.

# 399
Поръчка от parfumi-shop (мостри) добре опаковани без течове. Поръчах ги Неделя , Понеделник звъннаха и днес ги получих . За 2ри път взимам мостра на Versace Eros и май си отивам към бутилка

# 400
Засичали ли сте по сайтовете Облака на Ариана Гранде и новата лимитка на Ангела? Уж ги прегледах и никъде ги няма, но в темата има доста дами, които са по наблюдателни от мен Blush
Аз ги поръчах от Дъглас при последното намаление 20%,защото дори и да се появят скоро в онлайн магазините,едва ли ще са с по-добра цена.

# 401
  • Sofia
Доволна съм от елфрагранс, човекът ми донесе парфюма на крака в 2 торбички. Relaxed

# 402
Sunglasses много лаконично, какво си поръча.

# 403
  • Sofia
Бушрона новия.😃 Беше само в 2 торбички, защото си беше в кутия опакован и не беше по куриер като спиди или еконт. Куриерът, подозирам, си беше човека от магазина. Simple Smile
Пръснах само малко на ръката, че се бях напръскала с друг и хубава трайност показа, но ми напомня на някой аромат, просто паметта както винаги ми изневерява и не се сещам. Ако трябва да съм честна, не е нещо уникално, но пък ще му се радвам, поне е 50-ка.😃

# 404
Доволна съм от Елфрагранс. Комуникацията е добра, парфюм -оригинален. Бих пазарувала пак.

Общи условия

Активация на акаунт