Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 492
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, момичета имам една чуденка и реших да се обърна към вас. Днес получих парфюм от нотино и след проверка на бач кода излезе, че парфюмът е с дата на производство 05.2016. Тъй като никога не ми се се случвало да получа парфюм с такъв дълъг срок на производство, се чудя дали е с изтекъл срок. Парфюмът беше неразопакован, а на опаковката пише 24 месеца след отваряне.

# 421
Здравейте, момичета имам една чуденка и реших да се обърна към вас. Днес получих парфюм от нотино и след проверка на бач кода излезе, че парфюмът е с дата на производство 05.2016. Тъй като никога не ми се се случвало да получа парфюм с такъв дълъг срок на производство, се чудя дали е с изтекъл срок. Парфюмът беше неразопакован, а на опаковката пише 24 месеца след отваряне.

Преди време на Емаг върнах парфюм, произведен  също  май 2016г. Няма гаранция как е съхраняван, а и цената не е ниска, че да го прежаля.

# 422
Доволна съм от Елфрагранс. Комуникацията е добра, парфюм -оригинален. Бих пазарувала пак.

Да, забравих и аз да спомена, че са много любезни, супер отношение. Simple Smile))

Chocolat_, ти какво си поръча? Simple Smile)
Да кажа и аз за elfragrance... Имам 9 или 10 парфюма купувани от тях през последните няколко години. За мен, за мъжа ми, за подаръци... Ами да ви кажа, винаги съм получавала оригинални продукти, доставяли са ми ги винаги много бързо, добре опаковани. Тестерите също не са били пробвани, разбирам по това, че има празен ход при първото пръскане. А обслужването винаги е било на ниво, многи любезни, учтиви и коректни!

# 423
И от сайт няма гаранция, но и от магазин също, че няма да получите "стар" парфюм. Днес следобяд посегнах към тестера на Нощния трезор на Ланком в мола на Стамболийски и добре че имам инстинкта да не пръскам директно на кожа, а първо да се уверя, че всичко е наред. Е, миришеше на гранясало. Мерси. Голяма част от парфюмите в моловете може и да са "пресни", но стоейки на силни лампи заминават по-бързо. Иначе аз не виждам проблем, ако парфюмът е произведен 2016 и ухае добре. Да не говорим, че сайтовете за проверка на кодове никак не ми вдъхват доверие.

# 424
Някъде четох, че срокът на годност (официален) на даден парфюм е 5 години. Затова ги държат и предлагат тези от 2016. Но това в случай, че парфюмът се съхранява добре, без влага, слънчева светлина и под 25 °. За съжаление не винаги може да се има доверие на фирмата -продавач.

# 425
И от сайт няма гаранция, но и от магазин също, че няма да получите "стар" парфюм. Днес следобяд посегнах към тестера на Нощния трезор на Ланком в мола на Стамболийски и добре че имам инстинкта да не пръскам директно на кожа, а първо да се уверя, че всичко е наред. Е, миришеше на гранясало. Мерси. Голяма част от парфюмите в моловете може и да са "пресни", но стоейки на силни лампи заминават по-бързо. Иначе аз не виждам проблем, ако парфюмът е произведен 2016 и ухае добре. Да не говорим, че сайтовете за проверка на кодове никак не ми вдъхват доверие.

Благодаря за бързите отговори.
Парфюмът си ухае добре, изпомпих няколко пъти докато пръсне. Иначе и на мен също ми се е случвало в мола парфюми да миришат на гранясало

# 426
Имам парфюм, купуван  2003г. от музея "Фрагонар" в Париж. Не е мръднал! Simple Smile))

# 427
И аз имам една Хабанита от 2009 г. Сигурно е била произведена 2007-2008. Нищо и няма. При правилно съхранение могат да ни надживеят някои парфюми. Иначе нямаше да има и да се продават винтидж аромати.

# 428
  • София
Моя най- стария е купуван 2007, сигурно е произведен 1-2 години преди това. Идеален е още, само е потъмнял. Развалени съм имала само хоуммейд отливки.
Ама темата за срока на годност сме я обсъждали 100 пъти вече.

# 429
Simple Smile Съжалявам, наистина съм объркала темите.

По темата имам стари парфюми, които не са мръднали, а имам и такива които не се търпят вече някои хвърлих наскоро, за други още се чудя.

# 430
Имам една чуденка за тестери на La vie est bell в parfimo. Това което съм чувала за тестерите е, че са в максимален размер. Гледам в сайта има 50ml тестер. И с капачки ли са тестерите на LVEB?

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 22:20 от Dari_77

# 431
  • Sofia
Имам едно Версаче Уоман от не знам колко години...подушвам го от време на време, застоялите капки си миришат на застояло, но като натисна 1-2 пъти и самата струя парфюм си мирише идеално.
Имам и една Корнубиа на Пенхалигонс...не знам кога е произвеждана като разфасовка, ама надали е прясно производство..😃

# 432
А тези винтажи ? Има лека промяна на цвета, но за мен миришат ок и са с прилична трайност.
1995 са пуснати в продажба и спрени скоро след Simple Smile
Ако миришат ок носете си парфюмите Simple Smile Simple Smile Simple Smile Stuck Out Tongue

# 433
А тези винтажи ? Има лека промяна на цвета, но за мен миришат ок и са с прилична трайност.
1995 са пуснати в продажба и спрени скоро след Simple Smile
Ако миришат ок носете си парфюмите Simple Smile Simple Smile Simple Smile Stuck Out Tongue

Ето това се казва “колекционерска стойност” , ЖЕСТОКО!!!

# 434
Аз имам pure poison произведен 1998. С шнурче и помпичка. Мирише чудесно😋 все още...

Общи условия

Активация на акаунт