Аз на 20 той на 37

• 12 984
  • 256
  •   1
Отговори
# 45
Мъж на 37 години, натиска 20 годишно момиче за сватби и деца... много странно. Страх го е от жени, близки до неговата възраст или какво? Трудно намирам обяснение какво намира мъж в момиче, което още си е играло с кукли, когато той вече отдавна е можел да има семейство и деца.
Според мен си търси нещо младо, глупаво, да слуша и изпълнява, една жена на 30-35г. трудно ще играе по нечия гайда.

Много ти е рано за брак и деца, нищо не си видяла от живота. Също е вероятно да имате и много различни потребности, ако изобщо останете заедно. Ти като си на 30, той ще е на 47, като си на 45, все още жена в разцвета на силите си, той ще е на 62. Абсурд някакъв...

# 46
  • Варна
И на мен ми е странно за толкоз години този свестния и материално обезпечен със собствен бизнес и с жилище да не го е прилапала още никоя.

# 47
Като се каже «бизнес» и все едно става въпрос за някой олигарх. Някоя сергийка на пазара също е бизнес.

# 48
И на мен ми е странно за толкоз години този свестния и материално обезпечен със собствен бизнес и с жилище да не го е прилапала още никоя.
Сещам се за едно момиче ,дето  много харесваше младежа, той на тази възраст, 36 беше,но не стана ,защото не се пуска от мама.Може същия да е ,търси по-младо и глупаво да се хване.
Не  е престарил, мъж е  и  е точно за женене ,но чак такава разлика си е риск.За мен 7 години бяха много и  се усещаха.Но в началото ,после бях  възрастната и отговорната ,той се вдетини,поболя преди това, никаква опора не стана.Само дето го гледах в началото като  батко,дето знае всичко, ама се разбра после-не знае .

# 49
Не че нещо, ама тя е била на 19, когато я е забърсал. Направо от ученическата скамейка...
Няма да се учудя, ако дори ѝ е първият мъж в живота.
Че той избива комплекси, е ясно. Въпросът е какви точно.
Но пък какво толкова, ако тя се възползва? Няма да е нито първата, нито последната, която след някоя и друга година и след някое и друго дете се присети, че не се е наживяла и налюбила и хукне да наваксва изпуснатото с други мъже. Нагледали сме се на такива много – ранозрейки или къснозрейки (зависи от гледната точка).

# 50
От " Бати Слушай МНО ГОЛЯМА РАЗЛИКА ИМАТЕ МНОГО  сега си на 20 -той на почти 40 ! а когато ти си на 40 той ще е на положение почти да не вдига самолета - тогава млад любовник ще търсиш - повярвай на Бати той знае от собствен опит

# 51
Имам същия пример с близки.
Всичко добре в началото.Той я носеше на ръце и я представяше на всички гордо.Тя се радваше, че е с улегнал мъж.Имат 2 деца
И 10 години по-късно.Той стана чичко с корем, запусна се.Все пак вече гони 50.Живота им беше скучен и дърташки.
Тя на 30-държана на въже и жадна да си поживее и да изпита онова, което е пропуснала на 20 започна да прави глупости, защото мъжа й вече не само не й отива, но и я отвращава.
Тези чувства които ги изпитваш сега могат бързо да се изпарят и разликата в годините ще те съсипе, защото той е от поколението израснало коренно различно от теб.
Мисли в перспектива

# 52
  • София
Аз пък мисля, че една жена, докато не си плати първите сметки, наем и пътешествие, не трябва да се омъжва и да има деца, независимо дали мъжът е на 20 или 40.

# 53
  • Бургас
всичко върви чудесно, само че от няколко месеца насам, той ми говори да направим по- голяма крачка, а именно брак и след това дете.
Как се  е разбързал "младежът"! Laughing  Напомни ми на моя бивш мъж. Аз бях на 19 като се запознахме, той също беше по-възрастен. Почти на майтап, се преместих да живея при него. Много бързаше и той, но аз нямах нито желание, нито готовност за брак и затова устисках до "късните" 24  Laughing   Една част от познатите ми също повтаряха, къде ще намеря такъв друг "хубавец", улегнал, със собствен бизнес...пълни глупости!  На въпросния настоящата му жена е още по-млада и глупава и от мен някога. Просто не може да не си повтори модела. Не избързвай, момиче! Ако пък толкова иска ще те чака, тъкмо ще го опознаеш по-добре, защото на 20 нещата често ни изглеждат много различни, заради липсата на опит.

# 54
  • София

Прави сте - и ти, и родителите ти... ти просто си твърде малка за такава стъпка. Ако го направиш сега, изцяло и завинаги ще бъдеш лишена от една важна част от живота - от младостта. Безгрижната, блестяща, летяща, незаменима младост. Никога повече няма да имаш шанс да я изживееш, изобщо да разбереш какво представлява. И, колкото и да си убедена, че "това аз никога няма да направя", по всяка вероятност ще вмениш като тежест и на евентуалните си деца. Или ще се опиташ да изживееш младостта си чрез тях, или ще им внушиш, че този етап от живота поначало е излишен... и двете са лоши неща.
предполагам, че и мъжът до теб е прав... за себе си. Той е изживял вече младостта си, дори малко повече от полагаемото. Той просто няма 5-6 години, в които да чака. Но доста егоистично се опитва да се съобразява само със своята биология, не и с твоята.

# 55
Подкрепям всички, изказали се преди мен. Намери си младо момче и не се занимавай с глупости. Виждала съм как се развиват подобни връзки доста от близо и ти гарантирам, че ще си от губещата страна. Замисли се и за старостта - ще станеш и болногледачка в един момент. Без младост, без пълноценни зрели години, с една тъжна зряла възраст, осъзнала пропуснатото и една възрастна жена, която трябва да се грижи за 17 г. по-стария си партньор.

# 56
Но бъди откровена с него, защото той има право да знае какво си решила. Може да се е разбързал, но е бил искрен с теб и е редно да му отвърнеш със същото. Във вашата връзка всъщност губещият е той, защото гони последния влак, както се казва. Не че е стар, но няма да му е лесно тепърва да намери жена да роди дете.
Всички козове са у теб.

# 57
Брей, какъв кандидат жених - с бизнес, голям дом и всичко най.
Само дето, вместо да си намери жена с неговите очаквания, около 30-те, хванал неопитно момиче,което може и дъщеря да му е.
Авторке, къде те откри, как те вербува?
Ако обичаш себе си, ще стопираш подобни мераци.
Моля те, порасни, помисли.
Не ставай инструмент на застаряващи ергени , или техен трофей.
Ако този твой възлюбен има сериозни нагласи към брак и деца, ще си намери жена със същите очаквания.
Теб иска да те употреби.
Макар и облечено в ореол.

# 58
Ох, много ми е трудно, просто го обичам толкова много, не мога да си представя  да живея без него. Имал е преди мен, няколко сериозни връзки, ние се запознахме точно когато приключваше последната си връзка.
Може би сте прави, но не мисля че ще мога да се влюбя отново в някой друг, така както в него...

# 59
Когато човек е млад и глупав, всичко му се вижда розово Simple Smile

Все пак не е ли казвал защо са предишните му връзки, живял ли е с някоя от жените и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт