Къде да се запозная със свестен човек?!

• 26 103
  • 791
  •   1
Отговори
# 60
Има един потребител A_Ivanov. Момчето търсеше приятелка. Пиши му, може да се харесате...

# 61
  • Fairbanks, Alaska
Lorelada, момичето не приема запознанство с мъж в интернет, а да не говорим в Бг-Мамма. Ще настане Трета световна война.

# 62
  • Агент под прикритие
Lorelada, момичето не приема запознанство с мъж в интернет, а да не говорим в Бг-Мамма. Ще настане Трета световна война.
Трета няма да има, ама да направиш първата крачка, и то като жена.... Знаеш ли колко е унизително? Sunglasses

# 63
Защо точно е унизително?

# 64
Защо точно е унизително?

Защото така изглежда отчаяно.
Едно е да контактуват в коментари намирайки общ език,друго е непозната да ти се натресе със съобщение: Здравей,търсил си си приятелка?
В сайтове за запознанства дори и без снимка на жената се спукват да пишат мъжете първи...

# 65
За мен е абсолютно също толкова неадекватно някой мъж да напише на жена подобно нещо. Има достатъчно добри начини да започнеш комуникация и да я развиеш, без да задаваш такъв въпрос. ‘Ми я си представи, че ти отговорят “Да, търся си”. И поиска да сте си гаджета, ей така, веднага. И после да се окаже, че нямате нищо общо помежду си...

# 66
Палома,аз съм писала в началото на темата,запознах се в сайт за запознанства със съпруга ми.Точно аз първа му писах,първа и го целунах,изобщо не мисля че съм се унизила.Допадна ми какво е писал като описание за себе си и писах.После когато пък го целунах,въобще не се усетих,той ми говореше нещо,ама въобще не го чувах,беше като магнит.После каза,че съм го изпреварила с минути.Какво значение има кой кого,живеем в 21 век,не мисля че трябва са седим като кралици и да чакаме мъжа.Ами ако е стеснителен?Или ако мисли"да бе ,тя точно на мен ще обърне внимание"?

# 67
Bobchita ,Хора всякакви,аз съм си старомодна,пък и никога не ми се е случвало да ме привлече някой до толкова сама да подемам инициативата.
Няма гаранция нито за връзка,нито за ползотворна кореспонденция като ти пишат първи ,или ти като започнеш разговор.

# 68
  • София
После що мъжете седяли като кокони, че и да работят не щяли.

# 69
  • Агент под прикритие
Защо точно е унизително?
Аз лично не мога да кажа, поне в темата за първата крачка от привържениците на тази теза стана ясно, че унижението е само в техните глави.

# 70
После що мъжете седяли като кокони, че и да работят не щяли.

Жената трябва да стои и да чака да бъде избрана ли?

# 71
  • София
Не избрана, а свалена. За романтичните- завоювана. Няма нищо наивно и приказно в това. Има си женски и мъжки роли и те не са в работната позиция, мисленето и панталоните, а в енергията и жестовете. Simple Smile

# 72
Ама да не ѝ порасне брада(вица) само, докато чака някой да я свали Wink

Не виждам нищо лошо жена да бъде активната страна, когато самата тя го иска. Не когато ѝ се налага или очакват от нея.

# 73
Ако има акъл в главата си,ще го накара да вярва че я е завоювал.Лично за моя случай,ако не бях му писала нямаше да го срещна,а той е върха.И дреме ми кой кого е спечелил.Спечелихме голяма любов.

# 74
  • София
Ще го накараш само ако е по- тъп от теб. Много американски селф хелп книжки сте чели. Не е до акъл, а до номерца, не се издигай в собствените си очи.
Фибри, на повечето нормални жени не им се налага да чакат векове. Свалена не означава чакаща принца. Надявам се, правим разлика

Много се чудя защо след като за някого си е напълно нормално да е водещ и доминантен, иска да метне другия, че той е бил инициатор. Странно противоречие.

Общи условия

Активация на акаунт