Къде да се запозная със свестен човек?!

• 26 174
  • 791
  •   1
Отговори
# 195
То си има цяла тема за Интернет запознанствата, там много потребители са споделили всякакъв опит. Аз лично, при все, че съм по-интровертен характер, смятам, че мястото на 24-годишно момиче е в реала поради много причини, сред които дори намирането на мъж не е сред основните. Но то си е до характера и предпочитанията на човек, в крайна сметка всеки си избира как да живее.

# 196
  • София
Е, не де. Упражнявам се и аз в общуването : ))

Ама специално с колата е наистина много разпространено. Дори нормални като цяло хора се поддават. Може би пък съм твърде консервативна. Не знам.
Това е да обърнеш и извратиш пирамидата на Маслоу, когато набор от вещи за удобство ти носи последните 2 стъпала на признание и самоусъвършенстване. Макар и измамни.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 16:30 от The Catcher in the Rye

# 197
  • Пловдив
Пирончо,сори ама без снимка...не става.Че има луди,които слагат открадната от нета,има..но снимката не е само важна заради привличането,а и да си направиш мнение за какъв човек става дума.
Ето аз не харесвам мачовци,напомпани и прочие.Достатъчно съм вряла и кипяла,че да мога в голяма част от случаите и откачалки да надуша само по снимка.
Трето-защо мъж не би си сложил снимка,освен ако не иска да крие нещо?
Жените го правят,защото така ии иначе пак има такива които им пишат или искат да запазят анонимност.
Неоспорим факт е, че почти всички мъже и жени сериозно се вляят от външния вид при решението с кого да пожелаят да започнат общуване, преминаващо във взаимно опознаване, с цел да имат отношения. Дотук добре, обаче! Погрешно е да се поставят всички без снимки в един кюп и да се нарочват, че нещо съмнително имало у тях, щом са преценили, че предпочитат да не поставят облика си пред всички. Има го и този момент, че мнозина предпочитат спокойствието и не желаят да бъдат в устите на свои роднини, познати, съратници. Особено, ако работата им е свързана с много хора или са обществени личности и трябва да пазят личния си живот... личен. Simple Smile Други пък са решили да не се показват, защото държат първоначалното впечатление на човека отсреща за тях да се гради на ценностната им система и общуването. Има и такива хора. Simple Smile Трети пък са наясно, че имат много привлекателна външност, но не желаят да бъдат харесани заради нея, а искат истински чувства. Те дори са по-склонни да се шегуват за себе си, че са грозни, за да изпитат реакцията на отсрещния човек. И ако дори това твърдение не уплаши последния, те продължават с опознаването. Това важи и за мъже, и за жени, но особено за красивите жени, които всячески искат да предотвратят наплив от натегачи, които я гледат с изплезен език и течащи лиги. В такива случаи много голяма част от мъжете ще опитват да се преструват на кавалери, за да склонят жената да им повярва колко чисти са намеренията им. Е, защо една такава жена да си причинява тези високи рискове за измамно поведение? Simple Smile А и тогава още по-трудно ще успее да отсее кой е искрен в намеренията си и кой е искусен лъжец. Когато обаче жената няма профилна снимка, получава десетки пъти по-малко писма и е по-малка вероятността да ѝ пишат такива типове, каквито иска да избегне.

Авторке, а ти защо така рядко отговаряш в темата си и защо все още не си отговорила на половината въпроси, зададени към теб от съфорумците тук, от които търсиш съвети и мнения? Няма как да се каже къде е разковничето, ако не кажеш малко повече подробности за себе си, които да ни насочат каква личност си.
 Надявам се, че си създала темата поради действителна нужда от съвет, а не е поредната тема, в която някой само пуска мухата и после бутва всички по пързалката, чакайки какво те ще напишат. Simple Smile Не твърдя това за теб, но и това се случва доста често по форумите.

# 198
  • Агент под прикритие
Пиронче, познавайки мъжката психология, смея да твърдя, че на жена без снимка ще пишат не само по-малко от вида, който искат да избегнат, а и по-малко от всички останали.

# 199
  • София
Мхм. Ама някой назад беше споделил, че и без снимка имало навлеци. Тъй ще май не важи.

# 200
  • Пловдив
Пиронче, познавайки мъжката психология, смея да твърдя, че на жена без снимка ще пишат не само по-малко от вида, който искат да избегнат, а и по-малко от всички останали.
Да, прав си за това, но като съотношение ще намалеят многократно тези, които са натегачи.
 Естествено, няма как да се дадат точни стойности, но ето един пример:

а) Женски профил със снимки на красива жена. Изпотрепват се да пишат по 50-100 мъже на час (най-малко!). Това го зная, защото съм го виждал с очите си неведнъж, бидейки с мои познати жени и изумявайки се на откачените предложения, които получават буквално на всеки няколко секунди. Измежду тях има, да кажем, по 1-2 писма от нормални мъже, които са учтиви и от профилите им може да се допусне, че привидно не спадат към идиотите и си търсят сериозни отношения. Важно е да се отбележи, че дори и писмата на тези по-нормални мъже да са били повече, то писмата от натегачите са десетки пъти повече и постоянно идват нови и нови, измествайки (изтривайки) всички останали. Съотношение 50:1 или дори 100:1. И жената се чуди как да смогне с постоянното триене на идиотски съобщения. Съотвено и си прави извода, че там е блато и не иска да е част от това нещо.
 Другата особеност на тези редовни съобщения е, че дори и да е имало повече нормални такива, те след минута-две се озовават на по-задните страници, защото на много други им се "такова" и техните писма прииждат на рояци. И дори жената да е видяла подобно учтиво писмо, но е отворила предходно като него, докато отговори на мъжа или докато реши да прочете и другото, то отдавна си е заминало някъде назад в списъка с писма.

б) Женски профил без снимка, само със стойностен текст и ясно поставени условия и очаквания към бъдещия мъж. И при нея ще се пробват натегачи, но са, да речем, по 5-10 на час, като също толкова са и писмата от другият тип мъже, написани учтиво и чиято подбуда за създаване е въз основа на прочетеното в профила на жената. Ето ти съотношение 50:50 идиоти спрямо нормални. Естествено, +/- някаква статистическа грешка.

# 201
Аз на жена без снимка честно си казвам, че не бих писал. Може би бих отговорил, ако пише първа. Причината е много проста -  трябва да има все пак някакъв критерий за първоначален филтър.  Само от снимката можеш да филтрираш едно 70 % от хората - не говоря дали е красива или не , а по-скоро какъв типаж е. Ако снимката е по цици с извинение, не бих и писал. Ако тръгна да пиша на всички жени без снимки, чисто физически няма да е възможно да се поддържа смислен разговор с всяка една от тях. Същото е и в реалния живот- съгласен съм , че може да има много жени със страхотни качества , ама можеш ли да тръгваш да опознаваш всяка една , колко своодно време трябав да имаш ?

# 202
  • София
Може да има много добър elevator pitch. Simple Smile
И по 5 написани реда си личи дали ако имаше снимка, щеше да е разголена, кифлосана или друго.
Интересен казус. Нека някой пробва и да каже какво е станало Laughing

# 203
  • Пловдив
Аз на жена без снимка честно си казвам, че не бих писал. Може би бих отговорил, ако пише първа. Причината е много проста -  трябва да има все пак някакъв критерий за първоначален филтър.  Само от снимката можеш да филтрираш едно 70 % от хората - не говоря дали е красива или не , а по-скоро какъв типаж е. Ако снимката е по цици с извинение, не бих и писал. Ако тръгна да пиша на всички жени без снимки, чисто физически няма да е възможно да се поддържа смислен разговор с всяка една от тях. Същото е и в реалния живот- съгласен съм , че може да има много жени със страхотни качества , ама можеш ли да тръгваш да опознаваш всяка една , колко своодно време трябав да имаш ?

Ако държим да сме 100% откровени и обективни, нека си го кажем направо. Simple Smile Болшинството мъже искат средно хубава или много хубава жена до себе си (много от жените също искат това от мъжете, само че с добавката, че трябва и да е доста по-висок от тях, с коли-моли и т.н., макар че повечето упорито го отричат, а то се вижда на живо какво се случва всъщност). Невъзможността да обърнат внимание на всяка жена, поне според мен, не е основната причина мъжете да държат на снимка. Привлекателният външен вид е... ами, привлекателен. Simple Smile И който е повече от другите, получава повече внимание. Жените са наясно с това. Неслучайно и повечето от тях, още от 13-годишна възраст, всячески се опитват да привлекат физически мъжете, като най-често целево се опитват да не изглеждат като себе си - прибягвайки до всевъзможни похвати за зрителна измама: китосване с гримове, рисуване на вежди с коренно различни форма и местоположение, залепване на изкуствени мигли, обемни подплънки в сутиена (отделно, че и без подплънки той значително повдига, оформя и притиска гърдите повече, отколкото когато го няма), високи токчета, шарени клинове (с тях привидно бедрата на жената изглеждат по-тънки, оформени и с опъната кожа без целулит). При някои жени това помага, при други повече пречи; особено ако понапълняла жена реши да се пусне по клин или ластични дънки, съчетани с неразумно високи токчета. Simple Smile

# 204
  • Варна
Ivan, на каква база ги филитираш в реала? Някой, някъде беше с предрасъдъци, че привлекателна жена непременно ще му изневери. Друг е на мнение, да търси опитна в авантюрите, защото вече се е" уморила и улегнала" . Различни доводи, непонятни за мен.

# 205
  • София
Да, слагането на сутиен е заради мъжете, със сигурност Joy

# 206
Ivan, на каква база ги филитираш в реала? Някой, някъде беше с предрасъдъци, че привлекателна жена непременно ще му изневери. Друг е на мнение, да търси опитна в авантюрите, защото вече се е" уморила и улегнала" . Различни доводи, непонятни за мен.

Всеки си има критерии според неговите виждания , моите няма да важат за теб или другите участници в дискусията , както и обратното. Сравнението ми с живия живот е следното : представи си , че си мъж, и е нормално като такъв да поемеш инициативата, да поканиш жената на среща, да се поинтересуваш от нея и тн. Нормално е да подходиш към жени, които са ти приятни чисто като излъчване и поведение. Това е нещо, което се разбира на момента. Другите неща - разбирания за живота, цели , навици и тн няма как да се разберат от размяна на няколко реплики, там вече е нужна по-дълга комуникация. На този принцип филтрираш.

Още по - опростено казано - затварят ме в 1 стая с 10 жени - от тях трябва да избера две и да ги поканя на среща - как да го направя, като не знам нищо за тях - според външния вид и излъчването. Нека излъчване да не се бърка с чисто физическа красота , предпочитам симпатично момиче , което излъчва интелигентност, пред натокана мацка, въпреки че втортата да кажем би минала за по-красива.

Счупено пиронче , съгласен съм , признавам. Нормално е да искам да изпитвам И физическо привличане към жената до мен , това е едната страна от отношенията и няма как да се пренебрегне. Както се казва в математиката - необходимо, но не достатъчно условие.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 17:30 от Анонимен

# 207
  • Пловдив
Да, слагането на сутиен е заради мъжете, със сигурност Joy
Сутиенът изначално е бил измислен с цел да не се допуска ускореното увисване на женските гърди. Има и медицински сутиени, и такива за родилки. Но впоследствие сутиенът се превръща в средство за зрителна измама и придаване на значително по-изящен вид на женското тяло, отколкото е то всъщност. Затова и 99% от сутиените на пазара не само повдигат с няколко сантиметра гърдите (понякога и с над 15-20 см), но и ги притискат силно една към друга, което е вредно за тях и всъщност ги прави отпуснати. Ако имат и подплънки, става още по-зле, защото гърдите биват притискани до неестествена форма от тях, докато са в сутиена. Но много жени не се замислят за тези последствия, преди да станат непоправими след години.
 И, да - считам, че жените, които се насочват към сутиени с подплънки, го правят именно с цел зрителна измама за пред околните, което включва и мъжете. Simple Smile
 Същото важи и за прекаляването с грима - не харесват нещо в себе си и затова се изопачат до степен и родната им майка  да не може да ги познае с грим. А много жени са по-хубави в мъжките очи, когато нямат грим или той е ограничен до едва доловимо червило (или гланц) и подходяща поддръжка на естествените им вежди. Иди го обясни на тези, които доброволно състаряват кожата на лицето си, запушвайки порите ѝ с отровни химически съединения, без да ѝ позволяват да диша по естествен начин.

Счупено пиронче , съгласен съм , признавам. Нормално е да искам да изпитвам И физическо привличане към жената до мен , това е едната страна от отношенията и няма как да се пренебрегне. Както се казва в математиката - необходимо, но не достатъчно условие.
Да, това имах предвид и аз. Външният вид и при двата пола е първосигналният начин да направим предварителен подбор на подходящ за себе си човек. Няма как да се очаква един непривлекателен за разбиранията ни човек да ни привлече.
  Съгласен съм и за това, че една нормално изглеждаща жена е по-привлекателна и желана в очите на нормалните мъже (важно уточнение!), а не някоя обилно китосана кифла. Втората дори може да бъде отблъскваща и нежелана за сериозни отношения, независимо от това, че много мъже биха се обърнали след нея по чисто рефлексен начин.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 20:51 от Счупено пиронче

# 208
  • София
Е, аз не говоря за подплънките. А по принцип, че сутиенът си има предназначение и ти си го написал. Ако придава някаква оформеност, то е бонус, не основна цел.

П.П. Не са 99%, ама да не обръщаме темата на красива мама Simple Smile

# 209

Жените са наясно с това. Неслучайно и повечето от тях, още от 13-годишна възраст, всячески се опитват да привлекат физически мъжете, като най-често целево се опитват да не изглеждат като себе си - прибягвайки до всевъзможни похвати за зрителна измама: китосване с гримове, рисуване на вежди с коренно различни форма и местоположение, залепване на изкуствени мигли,

Хаха, този коментар ме заведе далеч в миналото, където си инжектирах хиалуронова киселина в устните, изрусявах се, къдрих се и се обличах в червени къси рокли, обувах 20-санта токове... Много грим (двучасов) + мигли при козметичката. Двама-трима мъжки разпоретини хванах.

Общи условия

Активация на акаунт