Къде да се запозная със свестен човек?!

• 26 180
  • 791
  •   1
Отговори
# 240
Да, класацията е следната:
1. Момченца с наследствен имот от 9-то коляно, които не са се напънали за нещо свое ии не са вдигнали йота нагоре. Мислят, че са хванали оня отгоре за шлифера. А жените от воле трябва да ги хванат за кхъм. Все пак имат имот!
2. Момченца от Каспичан, които с едно типично поведение на наглост и пробивност са стигнали all the way to.. МанЛи. Също си мислят, че са хванали оня отгоре поне за ръба на шлифера. Обичат кули от картон.
3. Нямат покрив над главата си, но не им пука и не събират за нищо, но пръскат здраво по жрици, коли, телефони и разбира се, салфетки

За да не бъдем сексистки настроени, аналогията в женски пол.
1. С наследствен имт от 9-то коляно, вече са си изпълнили дълга в живота, от тук насетне само чакат кой да ги гледа. Все пак от тях е апартамента.
2. Прииждащи от друг град, плащащи наем 2-3г. и след това бърже бърже ориентиращи се към някой с имот. Обикновено не е от горните три категории, защото са хитри и свирят добре. Така съм чувала.
3. Нямат покрив над главата си, но имат 20 чифта обувки и само червила на Макинтош, пардон на Мак. А другото задължително е беличко. Щото техниката ти трябва да е бяла, по- женствено е. Салфетките и тука важат.

А ако сами са си купили апартамента с техни пари ?

# 241
  • София
Тогава мисленето им е друго и не са в тази класация на хора, които смятат, че жените са им длъжни и че ги гледат само в джоба. Хората, които се развиват със собствени усилия, нямат този дребнав и махленски характер, за който говорим. И който lina спомена.

# 242
  • Варна
Не всички мъже явно държат на добрия, женски вид. Виждала съм фрапиращи двойки, сякаш с умишлена цел мъжа да изпъкне. Независимо от толерантността, не намираш нищо положително нито във визия, нито в характер. Някои си карат по схемата - квото дойде и ако стане. И тази вечер бях свидетел на мустакат цербер, с една вежда, намръщена, в едночасова тирада от обиди. Мъжът смутен, изчервен  я гледаше влюбено и усмихнато, опитвайки се да я успокои. Друг млад, висок, елегантен със занемарена жена, тъпчеща се охотно с колории. Приличаха на майка и син. Драстична разлика и в облекло и в интелектуално ниво. Нямам логически обяснения.

# 243
  • Пловдив
Не всички мъже явно държат на добрия, женски вид. Виждала съм фрапиращи двойки, сякаш с умишлена цел мъжа да изпъкне. Независимо от толерантността, не намираш нищо положително нито във визия, нито в характер. Някои си карат по схемата - квото дойде и ако стане. И тази вечер бях свидетел на мустакат цербер, с една вежда, намръщена, в едночасова тирада от обиди. Мъжът смутен, изчервен  я гледаше влюбено и усмихнато, опитвайки се да я успокои. Друг млад, висок, елегантен със занемарена жена, тъпчеща се охотно с колории. Приличаха на майка и син. Драстична разлика и в облекло и в интелектуално ниво. Нямам логически обяснения.
Едва ли ще се изнадаш, ако ти кажа, че не са рядкост мъжете, които високо оценяват "музикалните изпълнения" на някои жени и заради това са склонни на много отстъпки...

Имаше такъв експеримент със срещи от нета. На снимката си е реалния човек. Срещат се на живо и екип добавя килограми на човека, за да изглежда дебел. Някои се ядосваха и избухваха заради това, че са ги излъгали, други се правеха на ударени и бягаха през тоалетната от срещата и само много, много малка част - един, двама оставаха да си допият кафето и да си поговорят поне с човека като накрая, разбираха, че всъщност той си е същия от снимката и е нагласено. Тааа да,  явно за болшинството е първостепенен външния вид в комуникация на живо. По интернет не е така обаче.
Звучи ми като нагласен (неистински) експеримент, с цел изопачаване. Нормалните хора не биха бягали през тоалетната, нито биха избухвали. Simple Smile Би ли могъл/ла да предоставиш връзка към това видео, за да го видя?

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 22:57 от Счупено пиронче

# 244
  • Варна
Жалко, за нисшите критерии. Те и да са академички, с духов профил, нямаха апетитна визия. Иначе не е етично да се лъже, относно реалните физ. данни . Не всички жени са перфектни, но могат да се постараят да имат поне съразмерими пропорции.Преди години един "гларус", с амбиции да стане милионер, чрез брак, ме закова - красива и финна, ама бедна. Joy Още е на квартира, но смени кварталите, след като го изгони поредната. Той целенасочено и активно си търси определен таргет. Активен е именно в подобни сайтове. Подходът и тактиката му са еднакви, въпреки изходите . Търси умишлено самотни майки, добре обезпечени материално, с не особено висока самооценка. Играе го перфектната детегледачка.

# 245
  • Fairbanks, Alaska
Не всички мъже явно държат на добрия, женски вид. Виждала съм фрапиращи двойки, сякаш с умишлена цел мъжа да изпъкне. Независимо от толерантността, не намираш нищо положително нито във визия, нито в характер. Някои си карат по схемата - квото дойде и ако стане. И тази вечер бях свидетел на мустакат цербер, с една вежда, намръщена, в едночасова тирада от обиди. Мъжът смутен, изчервен  я гледаше влюбено и усмихнато, опитвайки се да я успокои. Друг млад, висок, елегантен със занемарена жена, тъпчеща се охотно с колории. Приличаха на майка и син. Драстична разлика и в облекло и в интелектуално ниво. Нямам логически обяснения.

Ако си с даден човек и го харесваш въпреки всичките му недостатъци, това е ЛЮБОВ Heart Eyes

# 246
  • Варна
Знам какво е любов, но е нужна някаква основа  . Аз визирах крайни различия. Едва ли бих обичала по същия начин, ако ме комплексират, обиждат или ежедневието ми е конфликти и изисквания. Би било примирение.

# 247
  • Пловдив
Моля, за съвет. На 24 години съм, сама от много време насам. Бих искала да се запозная с човек, който да е свестен и да не става само за една нощ. Нямам високи изисквания-просто да е добър, отговорен, да можем да се разбираме и да си имаме доверие.
Проблемът е, че нямам почти никакви приятели, за да разчитам на тях. Изключвам сайтовете - там всички търсят друго. Нямам време за таци, курсове и т. н. Но приемам идеи за други места и други предложения.
Благодаря предварително!
Виждам, че днес влизаш неколкократно във форума и четеш отговорите по темата ти, но запазвайки мълчание. Simple Smile Би ли разяснила някои неща?

1. В какво населено място живееш - голям град, малък град, село?

2. Би ли оказало за теб влияние при избора на мъжа наличието или отсъствието на кола у него? А ако няма шофьорска книжка (има доста мъже без, като някои са с високи доходи, но не им трябва лична кола)?

3. Считаш ли се за естествено хубава, харесвана от мъжете на улицата жена, или за по-малко харесвана?

4. Общителна ли си, или по-скоро затворена и стеснителна?

5. Въз основа на какъв личен опит достигна до извода, че в страниците за запознанства "всички търсят друго"? Ти самата заговаряше ли мъже от профили, които сама си търсела там по твои изисквания?

6. След като си висока 165 см, мъж какъв ръст би ти направил впечатление, за да желаеш да си с него? И с какъв по ръст мъж не би била? (ама честно!)

7. Имала ли си ухажори, чието желание да се опознаете си отблъсквала, защото не си ги харесвала в лице или тяло? Добри и отговорни мъже има много, но щом не можеш да намериш такъв, явно имаш и други изисквания, макар да пишеш, че нямаш такива.

8. Би ли била с мъж, чиито доходи са сходни с твоите такива? Искаш разбирателство, водерие и равенство - ето това също е начин. Така дружно ще градите своето бъдеще.

9. Дейна ли си по отношение на запознанството с мъже, или задължително чакаш те да те заговорят?

10. Какъв стил облекло носиш? Предимно панталони, предимно рокли/поли, метълски тениски, официални костюми? Носиш ли обувки с високи токчета, или предпочиташ такива с нисък ток, или пък гуменки и маратонки?

# 248
  • София
Дайте за акъла да поговорим. Стига с тия мустаци Joy

На мен едно от първите най- важни неща ми е да е умен. Изприщвам се от глупави мъже. И по възможност дори по- умен. Ама не е задължително условие.

# 249
  • Fairbanks, Alaska
Може би това са хора, които считат, че други жени няма да им обърнат внимание и просто са се примирили с това, което им поднася живота.

Аз поне, за да търпя жена да ми мърмори, трябва много да съм го закъсал.

# 250
  • Варна
Предполагам, че ако мъжете тук опишат своите критерии, ще помогнат на авторката . Може би е свенлива или няма ясни търсения.

# 251
  • там, където ми харесва
Дайте за акъла да поговорим. Стига с тия мустаци Joy

На мен едно от първите най- важни неща ми е да е умен. Изприщвам се от глупави мъже. И по възможност дори по- умен. Ама не е задължително условие.
Съгласна съм.Тук компромиси не искам да правя.

# 252
  • Пловдив
Предполагам, че ако мъжете тук опишат своите критерии, ще помогнат на авторката . Може би е свенлива или няма ясни търсения.
Според мен, би било добре авторката да изложи ясно своите изисквания и разбирания за подходящ мъж. Независимо колко мъже тук опишат какво очакват от жените, това няма да ѝ помогне в търсенето на Нейния човек. Simple Smile
 Един доста известен водещ на видео дневници в YouTube често казва по отношение на съветите как да се постигне успех в противоположния пол ето това: "Не питай риба как трябва да се ловят риби. Питай рибар!". С други думи, ако мъж чака жена да го съветва как да спечели друга жена, най-често ще претърпи неуспех. Или, ако жена търси съвет от мъжете как да спечели някой мъж. Мъжете и жените мислим по различен начин, а и от мъж до мъж или от жена до жена има много условности, които не позволяват обобщаване.

# 253
  • Агент под прикритие
Акъла трябва да е съразмерен. Разлика в IQ-то на двамата над 30 (30+/-) е достатъчна предпоставка за простотии и най-често потърпевшия е този с повечето.
Също така: малко акъл - not qualified, много акъл - overqualified. Трябва баланс. Тук правилото "Колкото повече - толкова повече" НЕ ВАЖИ!

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 23:46 от Phoenix Wright

# 254
  • Варна
Мъжките съвети (ако са лоялни) са полезни в насока, какви типажи да избягва или др. вид превенция. Най - ценните ми съвети са ми дадени от мъже, загрижени за мен. Имам познати, с многобройни авантюри, които са по заблудени и от девствена ученичка . Пак опираме до интелект и достоверни изводи.

Общи условия

Активация на акаунт