Къде да се запозная със свестен човек?!

• 26 129
  • 791
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Съветите ще са да не е меркантилна. А авторката е трол, това го установихме отдавна.

Cream with scream. Laughing
Google it

# 256
  • Пловдив
Мъжките съвети (ако са лоялни) са полезни в насока, какви типажи да избягва или др. вид превенция. Най - ценните ми съвети са ми дадени от мъже, загрижени за мен. Имам познати, с многобройни авантюри, които са по заблудени и от девствена ученичка . Пак опираме до интелект и достоверни изводи.
Съгласен съм с теб по отношение на тези съвети. Истински загрижен приятел мъж би дал на една жена действително полезни съвети.
 Но и не бива да забравяме, че авторката на темата (ако е жена, защото всичко е възможно) влиза тук често, но все още избягва да отговори на доста от поставените ѝ въпроси от страна на няколко човека в темата, така че не знаем и какъв тип мъже (съвкупност от нрав, поведение, външност, материални постижения) харесва тя (отново с уговорката, че е "тя", а не "той"). Simple Smile

# 257
https://www.youtube.com/watch?v=iUy3_kBme4M това е примерното видео, има и обратната ситуация. Има и още, но не ми се търси..

# 258
  • Пловдив
https://www.youtube.com/watch?v=iUy3_kBme4M това е примерното видео, има и обратната ситуация. Има и още, но не ми се търси..
Благодаря за видеото! Изгледах го. Бая са се престарали с преобразуването на мъжа. Не бих винил жените, че са останали изненадани и разочаровани от това, че са били подведени по снимката. Все пак някои от тях бяха добре сложени и е логично да търсят сходен на тях мъж.
 Ако бяха "надебелили" и една жена по този начин, предполагам, че и мъжете биха останали изненадани от това, което виждат на живо.

Прекомеро наднорменото тегло не е просто разбиране на повечето хора за намалена красота. Това е и признак на нездравословен организъм, често и на безотговорност, допускането на съзнателни вредни навици и неразумност от страна на пълния човек (изключваме някои случаи на хормонални разтройства и силно влошен метаболизъм със задържане на течности), липса на воля. Означава и липса на себеуважение, а оттам - и на уважение към човека, който се очаква да бъде с наднормения човек (независимо жена или мъж). Повечето хора моментално свързват наднорменото тегло и с бъдещото поколение, на което тези гени ще се предадат, с голяма вероятност за болести на плода или на детето след раждане, склонност към напълняване, а оттам и нещастен живот като ученик/чка и след това като пълнолетен човек.

# 259
  • София
Има същото и за жена. Един от мъжете избяга през тоалетната Laughing
Ама тия неща са измслени според мен.

# 260
  • Пловдив
Има същото и за жена. Един от мъжете избяга през тоалетната Laughing
Ама тия неща са измслени според мен.
Повече от ясно е, че е нагласена работа. Споменах го и по-горе в темата, преди да съм гледал видеото. Имаше дори и жени, които съмнително лесно целунаха "дебелия" мъж, че и прегръдки, че и трепетно изразена готовност да катерят хълма до знака "Hollywood". А в действителност, сигурно 1-на на 1000 жени би сторила това, като пак не е сигурно. Simple Smile Почти всички моментално биха отпрашили с 200 в обратната посока, а някои щяха и да пуснат някой ядосан и груб епитет по адрес на мъжа.

# 261
  • Варна
Авторката на настоящата тема не беше ли девица?

# 262
  • Пловдив
Май не съм чел това никъде в темата, но при толкова мнения, може и да съм пропуснал. Надявам се поне да не се окаже накрая, че всъщност е девец.

# 263
Мхм. Девствена учителка, с наченки на лесбийство.
Не сте й чели всички теми явно. Тотален фейк.
Иначе- весела седянка сте заформили. Simple Smile

# 264
  • София
Подсетихте ме за това. Сигурно сте го гледали, беше viral. Аз също съм го, но понякога си го пускам.
"Give people your love, don't give them your like" ми беше допаднало.

# 265
  • Насред хаоса
За жените външният вид няма голямо значение, изобщо не е определящ фактор. Обратното при мъжете и така.
Твърде на едро обобщаваш и говориш така, сякаш знаеш какво има значение за една жена. Разбира се, че външният вид на мъжете има значение - защо тогава е това залитане да са нацепени гардероби? Най-малкото заради децата, които ще се появят. Не се успокоявайте с това, че може да сте Квазимодо и пак ще се котирате, защото само вие може да имате претенции към външния вид на жените. И говоря за нормални жени, не за разни търпящи Шишита и Хрисита заради парите им. Между другото Марчето защо се хвана с фитнес инструктор, докато беше омъжена, доколкото помня, като нямал значение за жените външният вид на мъжете? Значи той може да гледа дали съм дебела, примерно, а за мен това не трябвало да има значение. Как ли пък не, направо си умирам за някого с форма на обърната кофа.

# 266
Е, то не е да няма значение, но всичко е субективно. Много често ми се е случвало с приятелките ми да даваме различна оценка на един мъж - за едната е красив, за другата - направо грозен. Да кажем популярен певец от група някоя си, казват, че е готин, ама не ми харесва.

# 267
Ако някой иска да получи съвети къде още да търси... влизайки в темата, ще му се накъдрят косите от празнословия. Защо се връзвате? Жените така, мъжете онака - глупости на търкалета!

# 268
  • Насред хаоса
Да, но "субективно" не значи няма значение, както се твърди. Самото определяне на този красив, онзи грозен говори, че се обръща внимание и има значение и още как. Създават си някакви митове и си вярват в тях.
В тая връзка се сетих и за разпространеното твърдение, че и размерът нямал значение и си припомних нещо от ФБ:
"Той: Жена, размерът има ли значение?
Тя: Разбира се, че не, скъпи.
И му сипала бирата в чашка за ракия".

# 269
Още ли не сте го намерили Свестния?? 😂

Общи условия

Активация на акаунт