Къде да се запозная със свестен човек?!

• 26 135
  • 791
  •   1
Отговори
# 225
За жените външният вид няма голямо значение, изобщо не е определящ фактор. Обратното при мъжете и така.

# 226
  • Fairbanks, Alaska
The Catcher in the Rye, за едни визията има значение, за други не толкова. За мен има значение дали жената е с нормално телосложение или не е. Слабите жени ги намирам за много по-привлекателни от пълните. Това е нещо, с което не мога да направя компромис.

Едно е да обхванеш с ръката си рамото на слаба жена, докато на пълната жена е доста по-трудно.

# 227
  • там, където ми харесва
То и в чатовете пак се е стигало до момента на размяна на снимки.
Колкото и да си пишеш с някои няма ли визуален контакт не става, поне според мен.

# 228
  • Пловдив
Какво значи лъжеха за "мерките и килограмите си" Laughing Ако това е нормално да се пита, то дано и мъжете не са лъгали за "мерките" си.
Написах "много от тях нарочно лъжеха за мерките си и особено за килограмите", а не (както твърдиш) "мерките и килограмите си". Килограмите също спадат към мерките на един човек. И знаеш ли защо много мъже питат за това, някои дори и по два пъти за всеки случай? Защото много от жените лъжат точно за това. Simple Smile
 За мой късмет, като бях по-млад съм имал само два фрапиращи случая жени да ме лъжат за теглото си. Едната твърдеше, че е "много стегната в краката", а на срещата дойде една почти кръгла в тялото ученичка, при това силно космата по ръцете и краката (космат ген като на Буги Барабата), както и мустаците и веждите, които считаше за нормално да остави естествено окосмени. И жалко, че няма как с думи да обрисувам по какъв начин с пълни бузи нагъваше хамбургер. Другата пък дори я бях виждал на снимки, само че на срещата ми дойде една 120-140-килограмова жена и се оказа, че снимките ѝ явно са били отпреди най-малко 10 години. За сметка на това, си поръча няколко пастички и калоричен шейк. И в двата случая останах от уважение за около два-три часа с тях и после - кой откъде е, но ми беше смешно и интересно да разбера защо умишлено лъжат. И двете отвърнаха, че иначе нямало да се съглася на среща. Е, а като излъгаха и се съгласих, нещо промени ли се към по-добро за тях? Simple Smile После и двете изхвърчаха от списъка ми в Скайп (навремето много от девойките заговаряха момчетата и мъжете там), а втората дори си позволи да ме псува и проклина, задето съм "толкова лош" да не искам втора среща. Отвърнах ѝ, че не мога да изпитвам доверие към жена, която още от първия миг ме е заблуждавала с пълното съзнание, че го прави. Напълно бих оправдал мъжете, които биха завили кръгом още на секундата, в която установят, че някоя жена си е правила гаргара с тях. Поне ще спестят време.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 22:40 от Счупено пиронче

# 229
За жените външният вид няма голямо значение, изобщо не е определящ фактор. Обратното при мъжете и така.

Разбира се, че има значение. После нали не искаш деца с физиономия на картоф? Само че жените гледат други маркери.

# 230
  • Пловдив
Цитат на: The Catcher in the Rye
Да бе, много жени не искат дебеланчо, който не се грижи за себе си или е заформил втора бременност след 30-те. От къде накъде. Изискванията и за двата пола са си еднакви. Но понеже навсякъде се вменява като правило едва ли не, четем за симпатични жени с целулит, които реват, че мъжът им ги критикувал. А той прилича на прасе, примерно.

Напълно съгласен съм с мнението ти. Дори бих казал, че макар повечето жени да отричат колко ситно пресяват мъжката външност, на практика точно техният (вашият) пол е този с по-големите изисквания - и за външността, и за стабилността (заобиколният начин жените да назовават парите и всички други придобивки, които те осигуряват).
 Честно казано, от 100 двойки на улицата, най-много една да е жена 160 см и мъж 160-165 см. Simple Smile При друга много малка част от двойките разликата е около 5-7 см (каквато е средната разлика в ръста между мъжете и жените в България). В 95% от останалите случаи мъжът е значително по-висок от жената (не, че няма мъже с близък или малко по-голям от нейния ръст, просто тя не иска такъв мъж до себе си) и осезаемо постигнал повече от нея (не, че някой е спрял жените да се развиват в кариерата още след 12-ти клас - условията са равни за двата пола, даже в някои професии и по-добри за жените). И тези двойки после не се возят в нейната кола (каквато тя обикновено няма), а в неговата. И в почти всички случаи не живеят в нейното жилище или квартира. И не тя плаща сметките за ресторанти, таксита, храна, ток и т.н.. И нека, с цел оправдание за всичко по-горе, да не намесваме думата "кавалерство", защото то касае обноските на мъжа, а не го обвързва със способността му да е ходещ портфейл. Simple Smile
 Като си говорим за еднакви изисквания и на двата пола, не бива да забравяме тези неща по-горе, които ги виждаме в действителния живот всеки ден.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 21:48 от Счупено пиронче

# 231
  • София
Гледам последните ти редове, гледам първите. Как стигна до парите не ми е ясно. Говорехме за лъгане за външност. Simple Smile
Само че аз съм объркала темите и мислех, че сме в темата за интернет запознанствата.

Какво лошо има жените да харесват високи мъже?

# 232
  • Пловдив
Гледам последните ти редове, гледам първите. Как стигна до парите не ми е ясно. Говорехме за лъгане за външност. Simple Smile
Само че аз съм объркала темите и мислех, че сме в темата за интернет запознанствата.

Какво лошо има жените да харесват високи мъже?
Вдъхновиха ме твоите думи за еднаквите изисквания на двата пола. Simple Smile

Всеки е свободен да харесва каквото пожелае в отсрещния пол, като е желателно да има и какво да предложи като съответстващи качества на изискванията си. Simple Smile В противен случай ще си остане само с мечтите.

# 233
  • там, където ми харесва
Е аз съм имала предложение от не много симпатичен мъж с апартамент и имоти и то на добро географско положение, но като я няма тръпката какво да правя с този човек. Да , ще ми плаща примерно сметките и т.н.  , ще си купи там няква кола ама само толкова.После какво? И между другото не се имам за изключение Rolling Eyes

# 234
  • София
Ами при зрялост, емпатия и човечност и на двамата индивиди всичко се напасва и постига. Моето лично мнение е, че не финансите са проблем, а отношението към тях. И с по- малко, и с повече човек може да гради нещо свястно с някого. Но когато имаш гадно отношение и си се вторачил, това личи и отблъсква.
Средностатистическата работеща жена не би се обвързала с някого само за пари. Да не говорим, че не става дума за толкова много пари по постовете на тукашните потребителиот мъжки пол. Ще кажеш, че жените им ядат хартия.

# 235
  • там, където ми харесва
Отделно обаче има типове , които изхождат от точно такива  заключения като предходните и си мислят , че като имат къща на няколко етажа в някакъв квартал (наследствена) и са си купили кола, имат някаква професия там на майстор по нещо или нещо такова и трябва веднага да им вържеш.

# 236
  • Агент под прикритие
Е аз съм имала предложение от не много симпатичен мъж с апартамент и имоти и то на добро географско положение, но като я няма тръпката какво да правя с този човек. Да , ще ми плаща примерно сметките и т.н.  , ще си купи там няква кола ама само толкова.После какво? И между другото не се имам за изключение Rolling Eyes
.... и ти си му отказала, всеки си е тръгнал по живо, по здраво и край на историята. Какво общо има имотното му състояние в цялата тази работа, че толкова акцентираш на него, че и теории от какво изхождал?

# 237
  • София
Да, класацията е следната:
1. Момченца с наследствен имот от 9-то коляно, които не са се напънали за нещо свое ии не са вдигнали йота нагоре. Мислят, че са хванали оня отгоре за шлифера. А жените от воле трябва да ги хванат за кхъм. Все пак имат имот!
2. Момченца от Каспичан, които с едно типично поведение на наглост и пробивност са стигнали all the way to.. МанЛи. Също си мислят, че са хванали оня отгоре поне за ръба на шлифера. Обичат кули от картон.
3. Нямат покрив над главата си, но не им пука и не събират за нищо, но пръскат здраво по жрици, коли, телефони и разбира се, салфетки

За да не бъдем сексистки настроени, аналогията в женски пол.
1. С наследствен имт от 9-то коляно, вече са си изпълнили дълга в живота, от тук насетне само чакат кой да ги гледа. Все пак от тях е апартамента. Удобни са, има къде да им се изреждат меркантилни момченца.
2. Прииждащи от друг град, плащащи наем 2-3г. и след това бърже бърже ориентиращи се към някой с имот. Обикновено не е от горните три категории, защото са хитри и свирят добре. Така съм чувала.
3. Нямат покрив над главата си, но имат 20 чифта обувки и само червила на Макинтош, пардон на Мак. А другото задължително е беличко. Щото техниката ти трябва да е бяла, по- женствено е. Салфетките и тука важат.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 22:24 от The Catcher in the Rye

# 238
  • Пловдив
Е аз съм имала предложение от не много симпатичен мъж с апартамент и имоти и то на добро географско положение, но като я няма тръпката какво да правя с този човек. Да , ще ми плаща примерно сметките и т.н.  , ще си купи там няква кола ама само толкова.После какво? И между другото не се имам за изключение Rolling Eyes
Според моите виждания, това е правилният начин на разсъждение, но не са мнозинство хората, които мислят в тази посока...

Ами при зрялост, емпатия и човечност и на двамата индивиди всичко се напасва и постига. Моето лично мнение е, че не финансите са проблем, а отношението към тях. И с по- малко, и с повече човек може да гради нещо свястно с някого. Но когато имаш гадно отношение и си се вторачил, това личи и отблъсква.
Средностатистическата работеща жена не би се обвързала с някого само за пари. Да не говорим, че не става дума за толкова много пари по постовете на тукашните потребителиот мъжки пол. Ще кажеш, че жените им ядат хартия.
Средностатистическата жена би се решила на обвързване с някой мъж, не само заради парите, а и заради външността му. Някои биха били съгласни и да са с мъж с по-нисък или нулев доход, ако е мъжка кифла (и това го има често); на други, пък, им е достатъчно мъжът да е с добро отношение и да допринася поне наравно или малко повече за общите сметки; трети искат мъжът да има в пъти по-висок от техния доход + коли-моли и други.
 Затова и "средностатистическа работеща жена" е малко разтегливо понятие, тъй като бихме могли да го разделим на поне три вида групи, както описах горе.

# 239
  • там, където ми харесва
.... и ти си му отказала, всеки си е тръгнал по живо, по здраво и край на историята. Какво общо има имотното му състояние в цялата тази работа, че толкова акцентираш на него, че и теории от какво изхождал?
Цитат на: The Catcher in the Rye
Да бе, много жени не искат дебеланчо, който не се грижи за себе си или е заформил втора бременност след 30-те. От къде накъде. Изискванията и за двата пола са си еднакви. Но понеже навсякъде се вменява като правило едва ли не, четем за симпатични жени с целулит, които реват, че мъжът им ги критикувал. А той прилича на прасе, примерно.

Напълно съгласен съм с мнението ти. Дори бих казал, че макар повечето жени да отричат колко ситно пресяват мъжката външност, на практика точно техният (вашият) пол е този с по-големите изисквания - и за външността, и за стабилността (заобиколният начин жените да назовават парите и всички други придобивки, които те осигуряват).
 Честно казано, от 100 двойки на улицата, най-много една да е жена 160 см и мъж 160-165 см. Simple Smile При друга много малка част от двойките разликата е около 5-7 см (каквато е средната разлика в ръста между мъжете и жените в България). В 95% от останалите случаи мъжът е значително по-висок от жената (не, че няма мъже с близък или малко по-голям от нейния ръст, просто тя не иска такъв мъж до себе си) и осезаемо постигнал повече от нея (не, че някой е спрял жените да се развиват в кариерата още след 12-ти клас - условията са равни за двата пола, даже в някои професии и по-добри за жените). И тези двойки после не се возят в нейната кола (каквато тя обикновено няма), а в неговата. И в почти всички случаи не живеят в нейното жилище или квартира. И не тя плаща сметките за ресторанти, таксита, храна, ток и т.н.. И нека, с цел оправдание за всичко по-горе, да не намесваме думата "кавалерство", защото то касае обноските на мъжа, а не го обвързва със способността му да е ходещ портфейл. Simple Smile
 Като си говорим за еднакви изисквания и на двата пола, не бива да забравяме тези неща по-горе, които ги виждаме в действителния живот всеки ден.

Цитирам ,за да разясня за какво говоря и на кого отговарям. Нищо лично.

Общи условия

Активация на акаунт