Къде да се запозная със свестен човек?!

• 26 030
  • 791
  •   1
Отговори
# 570
Цитат
Това ми напомни за един форумен субект (не помня ника) дето обясняваше как тествал потенциалната жИна като я карал да пере в леген със сапун за пране и я водел в гадни заведения с мухи и салмонела, за да види дали е меркантилна и дали ще се оплаче. Grinning Хилила съм се на глас с тази душичка. Сигурно, ако премине тези тестове, дамата отива на ниво 2, в което я слагат в саркофага с хлебарки, за да свикне с дома на младоженеца. Grinning

Този жена ли си е търсил или играч за Сървайвър? 😄
Между другото, на пирончето тихият плач ми напомня на дразнещото мрънкане на Венци от Фермата. Хванал си 20 годишна пикла с големи цици, изживявал се като мутра през 90-те и като му свършили парите тя го отсвирила. А ти какво очакваш, когато си на 40 и си хващаш току-що навършила пълнолетие девойка, с надеждата да имате щастлива и дълготрайна връзка, докато смъртта ви раздели. А след като дойде реалността, се държиш като лишен от всякакво мъжко самочувствие мухльо и ревеш на всички как хората ти били развалили семейството. Не, че е невъзможно да оцелее такава връзка, ама защо не си хвана някоя на твоята възраст, зряла, с не толкова големи цици и тук-там някоя бръчка жена, която вече знае какво иска от живота и на която можеш да се довериш?
Това го пиша, защото някои мъже много обичат да обясняват жените какви били, какво искали и т.н., а те на свой ред се оглеждат все за такива кокони, дето..отдалече си личи ценностната им система.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 13:46 от Bonitta22

# 571
Не съм чела това, ама един познат наистина тестваше жени по подобен начин (така казваше). Да е бил същият човек или пък има втори такъв? Thinking

# 572
А бившият ми мъж имаше една любима реплика, като се оплача или изисквам - а едно време жените на заточените в Сибир ходели с тях...на което отговарях - еми аз не искам мъж, който да е толкова тъп, че да стигне до заточение, защо да е трудно, като може да е лесно...

Обаче е важно също така на ръка да се пере със студена вода. И да може от малко сапун да прави много пяна:)

# 573
Това къде го гледаш? При мен се вижда само общата бройка.
Кликни върху бройката

# 574
Какви са тия олдскул тестове? Новата мода е да те заведат в скъп ресторант и да тестват дали се притесняваш от цените докато поръчваш, плащаш своята част от сметката и дали би поела цялата. Разбира се преди срещата може мъжът да каже, че колата му е на ремонт и да помоли жената да го вземе за срещата, за да види и каква кола кара. Joy

# 575
В такава ситуация бих отишла по анцуг - да видя дали ще го е срам от мен. 😂

# 576
Не съм чела това, ама един познат наистина тестваше жени по подобен начин (така казваше). Да е бил същият човек или пък има втори такъв? Thinking
Сигурно е втори, вероятно има и много други такива.
Това е само на 4-5 стъпки от тези, които нарочно си "забравят" портмонето на първа среща, за да видят дали след като плати, девойката ще се съгласи на втора среща. Може би на 10 крачки от онези, които развиват теории как няма смисъл да се прави жест за жената по празници, защото това го правели само разни бабаити, които я бият 360 дни в годината, а в останалите 5 й носят проскубан букет, докато мъжът с М си я носи на ръце (според неговите критерии) ежедневно и затова не е нужно да дава 10 лв за някоя кутия бонбони като... като... еми като може да не ги дава. Grinning
Сирен, това и аз съм го чувала, макар и не на живо, и не точно за Сибир. Но нали знаеш "А баба ти едно време все сушилни, перални и миялни е ползвала... че и прахосмукачки! Жени от стомана са били, не като вас - имат метла, имат леген, а те посрещат с 3-степенно меню и усмивка!" И без гащи! Grinning

# 577
  • София
Ох, имам история за меркантилността, ама знам, че ще се измислят хиляда причини и причинщенца защо жените сами са си виновни Joy

# 578
Ох, сега се сетих, че оня с прането на ръка имаше и още един тест - да не се жени, докато булката не прихване, ама да е мъжко чедо. И чак след това - сватба. Мама така го била учила.

# 579
Ох, имам история за меркантилността, ама знам, че ще се измислят хиляда причини и причинщенца защо жените сами са си виновни Joy
Това, че са си виновни жените се подразбира. Grinning Ти разкажи все пак.

Сирен, същия. Grinning

# 580

Ами то и мен, като жена, ще ме е срам от теб, ако отидем на вечеря в ресторант и се изтърсиш по гуменки. Все пак си има някакви неписани правила за тези неща и бих решила, че на такъв човек му липсва възпитание и някакво усещане за това какво е приемливо и какво не е.

# 581
  • Варна
Дайте името на темата или ника на този дебилен "уникат", с тестове.

# 582
Каква кола кара жената ли? Мче ако съм аз, ще види, че жената няма шофьорска книжка и нищо не кара. Smiley

# 583

Ами то и мен, като жена, ще ме е срам от теб, ако отидем на вечеря в ресторант и се изтърсиш по гуменки. Все пак си има някакви неписани правила за тези неща и бих решила, че на такъв човек му липсва възпитание и някакво усещане за това какво е приемливо и какво не е.

Значи имам късмет с приятелките ми, които не ме преценяват по гуменките! 🤣

# 584
Ох, много забавно взе да става Laughing Винаги съм обичала примерите с "баба ти едно време...". Аз пък имах познат, който винаги питаше гажетата си, когато излязат на кафе: Какво ще пиеш - кафе ИЛИ кола?

Общи условия

Активация на акаунт