Къде да се запозная със свестен човек?!

• 26 024
  • 791
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм свидетел как на колега му вдигнаха заплатата само защото щял да се жени. Еми, т'ва ако не е дискриминация, не знам. На мен, да не ми вдигнаха заплатата като забременях? Даже ме уволниха, понеже отказах да вдигам тежко. Laughing
Не е ли незаконно да уволниш бременна жена ? Да не коментирам, че е нечовешко.....

# 526
  • там, където ми харесва
Незаконно е , нали там трябва да продължи майчинството.

# 527
Незаконно е, разбира се (когато си уведомил шефа за бременността.Аз бях.) Минало-заминало.
Дискриминацията към жени на работното място съм я виждала доста пъти нагледно, това ми беше мисълта.

# 528
  • Пловдив
 В тази тема само за зомбита не сме писали, но пък се получи забавно и дори поучително. Grinning

# 529
  • София
Да, но на мен ми доскуча. Имам едно време за убиване и ми се иска някоя по- интересна темичка, няма ли Blush

# 530
  • Пловдив
Да, но на мен ми доскуча. Имам едно време за убиване и ми се иска някоя по- интересна темичка, няма ли Blush
Аз разнообразявам в темата "Женени от пръв поглед" - сезон 2 (по-точно съм на 6-тата тема от поредицата теми за предаването) Simple Smile Стара е, но пък на мен ми е интересно да чета мненията на другите хора тук и да сравнявам с това, което действително се случи като развръзка след предаването.

# 531
  • Варна
Авторката ще си запази целомъдрието, след тези писания. Наистина звучи отчайващо методиката за избор на мъж. Той ще има по - рентабилна кариера, високи доходи. Ще джитка скъпата си кола до фитнеса или бизнес клуб. А тя ще дебеле между грижите и отговорностите за децата. Накрая може да види негова, разкрепостена обява в сайт за фрий секс и загина идилията. Grinning

# 532
  • Пловдив
Авторката ще си запази целомъдрието, след тези писания. Наистина звучи отчайващо методиката за избор на мъж. Той ще има по - рентабилна кариера, високи доходи. Ще джитка скъпата си кола до фитнеса или бизнес клуб. А тя ще дебеле между грижите и отговорностите за децата. Накрая може да види негова, разкрепостена обява в сайт за фрий секс и загина идилията. Grinning
Ако иска грижовен мъж, да си избере такъв. Simple Smile А ако иска и да си запази фигурата, доколкото е възможно, има подходящи хранителни режими (нарочно не казвам за диетите) и движения за укрепване и раздвижване на основните мускулни групи, които може да се изпълняват и в домашна обстановка.

Междувременно...

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 21:42 от Счупено пиронче

# 533
  • София
Вий, мъжете, сте много наивни. Joy
Един гестационен диабет да я тресне и после ще влиза 3г. във форма, ако ще да бяга по 5км всеки ден.

# 534
  • Пловдив
Вий, мъжете, сте много наивни. Joy
Един гестационен диабет да я тресне и после ще влиза 3г. във форма, ако ще да бяга по 5км всеки ден.
Е, да нагъва тогава калорични полуфабрикати пастички, пък ако ще и два диабета да има, пак няма да са оправдание... Grinning Такива колко съм ги слушал от дебеланки с пълни с храна бузи, за които думата "спорт" означава "новини по телевизията"...
 Само не зная защо си мислете, че при мъжете няма заболявания, резки хормонални промени, забавен метаболизъм и прочее. Simple Smile

# 535
Мъжкият метаболизъм е по-бърз.

# 536
  • София
Гестационният диабет не е свързан с пастички непременно... Образовайте се малко
И да, при мъжете няма хормонални скокове.
Но ако има, би било добро обяснение защо много от тях се държат като ощипани девственици.

# 537
  • Пловдив
Мъжкият метаболизъм е по-бърз.
Няма такова нещо. При всеки човек е различно, без значение от пола. Едни са с чудесен метаболизъм цял живот - ядат в промишлени количества и нищо не им се лепва, а други са обратната крайност и всяка троха им личи на фигурата.

Гестационният диабет не е свързан с пастички непременно... Образовайте се малко
И да, при мъжете няма хормонални скокове.
Но ако има, би било добро обяснение защо много от тях се държат като ощипани девственици.
С извинение, но изказването ти е смешен опит да вкарваш скрити намеци по начин, които не ти отива на възрастта. Simple Smile Тези неща в поведението си би следвало отдавна да си ги превъзмогнала.

Колкото до пастичките, най-много оправдания за "лошите хормони" и "болестите" съм чувал точно от дебеланки, които се тъпчат като невидели и не предприемат абсолютно нищо, за да влязат в по-добри здравословна и телесна форми.

# 538
  • Варна
Аз имам нужда от угояване и усмиряване и успокояване днес. Не е по темата, но точно в 17 часа, пред мола, чисто гол циганин с пвц чашка тръгна енергично към входа. Дали е постановка за просия или човека си имаше проблеми, но усетих ползата от мъж - бодигард. Не ми хрумна "гениалната" идея  да снимам клетника, но беше зловещо.

# 539
Аз също не мога да се съглася, че нещата опират до пол. По-скоро е до човек, до фирма, до управители, до очакване на управителите и т.н.
Работила съм във фирма, в която и жени и мъже са ми се лепвали като плюнки да им върша работата - едните са взимали наравно с мен, а най-наглият беше новодошъл “капацитет”, който изобщо нямаше представа от работата, нито имаше потенциала да “произведе” нещо смислено, но явно толкова добре беше представил себе си пред управителите, че дори си беше извоювал по-висока стартова заплата от моята моментна, имайки предвид, че съм била от най-старите и можещи във фирмата. Та на всичкото отгоре са ми го натресли да го обучавам, въпреки че съм била натоварена с тройно повече и по-отговорна работа. Така че колкото фирми, толкова примери, просто е безсмислено да се спори по въпроса с половете.
Ти как му разбра заплатата ? При нас е строго
 конфиденциално
Абе и при нас беше, ама се разбра. Стана публична тайна.

Общи условия

Активация на акаунт