GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 62 753
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 025
Много тъпи спойлери
Ми то с такива мъже интригантчета...аз май ще си избера някоя от жените...която и да е...

# 2 026
  • Русе
Много тъпи спойлери
Ми то с такива мъже интригантчета...аз май ще си избера някоя от жените...която и да е...

А, браво бе. Пък за нас мъжете какво ще оставите, Варис ли Simple Smile

# 2 027
  • София
Като за добро утро сте развихрили фантазията, аз тогава спокойно бих взела Роб Старк и хал Драго 😂😂😂😂😂😂🤭

Стана весело хихих. Тъй като в петък не  обичам да се бия искаш ли да си ги разделим по братски? Понеделник, сряда и петък Роб при теб, Драго при мен, вторник, четвъртък и събота - обратно. Неделя ти ги давам и двамата, аз тогава ще взема Даарио.

# 2 028
  • Чужбина
Много тъпи спойлери

Коронис, кажи като мъж (хетеросексуален предпологам), коя жена е най-красивата в шоуто.

# 2 029
Много тъпи спойлери

За вас - Дорея и Шае.

# 2 030
Като мъж ми харесваха Оша и вещицата дето предсказа на Церсей Simple Smile

Аа и Дорея я бях забравил.

# 2 031
  • Пловдив
Разделяме ги 😂😂😂 ай къде сте били мой луди сродни души, добре че ви намерих. И приятеля ми е щастлив сега не му говоря по цял ден за троновете 😂😂😂😂😂
Дариоо този първия беше хубав, после го смениха и не ме кефеше.

# 2 032
  • Чужбина
Живи ли сте още?

Да не ви е "вдигнал" някой?

Гледам си обсъждате синята кръв. И аз си мислех, че имам синя кръв, щото нашето фемили сме луничави и червенокоси. Даже и фамилията ни е такава - пасва на външния вид.

И после гледам, в UK селяндурите са червенокоси. Таааа ... явно сме си чисти селянчета, потомци на други селянчета.

А това рижавото сигурно е оттам, че в селото горе-долу са се си женели помежду си. Ужас ме обзема.

# 2 033
  • София
Разделяме ги 😂😂😂 ай къде сте били мой луди сродни души, добре че ви намерих. И приятеля ми е щастлив сега не му говоря по цял ден за троновете 😂😂😂😂😂
Дариоо този първия беше хубав, после го смениха и не ме кефеше.

С теб ще се разберем. Взимай първия Даарио, аз искам втория. Grinning

# 2 034
  • София

Забравих да Ви кажа, че ми е приятел....Smile и вместо мен ще влезе в битката
Скрит текст:
Ако може на ушенце.... ама верно ли са му студени краката и има криви нокти? Innocent

Скрит текст:
Навивам го отдавна ...ама той се дърпа нещо.Много съм била огнена:laughing: и съм щяла да го разтопя....Но като стане работата ще те информирам

# 2 035
аз бих си прибрал Натали Дормър.

# 2 036
  • Варна
Доколкото знам на мъжката част, Мисандей е всепризната любимка.

# 2 037
  • Русе

Коронис, кажи като мъж (хетеросексуален предпологам), коя жена е най-красивата в шоуто.

За мен лично... Мисандей и Марджери.

ПС: а, и Дорея, вярно. Бях я забравил. Аниш, имаме сделка.

Балерион, като гледам, май лесно ще се споразумеем Simple Smile Да изчакаме все пак и неколцината останали да си заявят предпочитанията, след което ще се разбираме по джентълменски.

# 2 038
  • Чужбина
Като мъж ми харесваха Оша и вещицата дето предсказа на Церсей Simple Smile

Аа и Дорея я бях забравил.

Вещицата?  newsm78 newsm78 newsm78

Оша е много готина. А и актрисата изигра много добре ролята на дивачка. И маниерите, и движенията й бяха на дивак.

За мен лично... Мисандей и Марджери.

Yes!

Леле, мъжете се разбраха по джентълменски, а ние извадихме сабите, стрелите и ножовете.

Луди сме - това е категорично заключение.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 12:08 от Eleonora_27

# 2 039

Общи условия

Активация на акаунт